Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
"mi a teljesen eroltetett?"
Kijelzi a folyamatokat, mint a windows, ehelyett, mint kiderült win explorer kijelzi, finder ezek szerint nem.
Docknál azonnal előnézeti kép kéne, ehelyett tartsam nyomva a bal gombot, ami nem azonnal és még kattintani is kell, ezenkívül nem kis előnézeti képeket ad úgy, hogy nem nyúl hozzá az aktuális képernyőmhöz, hanem eltüntet mindent. Tehát nem azonnal csinálja és eltüntet minden egyebet. Majdnem.
Egy klikkel bezárás: klikkelsz az egyik gombon, húzod az egeret, felengeded a másikon. Ha ez szerinted nem erőltetett válasz/belemagyarázás, akkor ne ragozzuk tovább.
Amúgy én is alma+q-t és alma+w-t használok ezek helyett, ahogy már korábban is jeleztem, ami számomra nagyon kényelmes (winen pedig alt+f4et). Félre lettem értve, pedig elég egyértelműen fogalmaztam:
Tettem egy kijelentést, SZERINTEM (!!!) használhatóbb a wines TÁLCA az almás DOCKnál. Hosszú személyes tapasztalat alapján érzem ezt a saját bőrömön, szóval eleve képtelenség lenne 1-2 posttal meggyőzni arról, hogy rosszul gondolom. Nem azt írtam, hogy jobb és punktum, azt írtam, hogy ez az én meglátásom. Pláne, hogy jönnek az erőltetett válaszok exposéval, gyorsbillentyűkkel, satöbbivel. Én nem azt mondtam, hogy a wines tálca jobb az egész osxnél, nem is azt, hogy a wines tálca jobb az exposé+spaces+dock+gyorsbillentyűk kombóinál, csak annyit mondtam, hogy nálam tálca>dock. Ennyit, nem többet.Részemről téma le is zárva, írtam egy 1 soros személyes tapasztalatot, túl sok szót fecséreltünk már rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest