- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
Valószínűleg nem az office csomag telepítője változtatta meg a hozzárendelést, mert akkor senkinek sem menne, akinek a documents and setting könyvtáron belül van a temp könyvtára, ha ez is volt az oka
Amúgy esélyes még egy kódlapeltérés okozta hiba, ha XP volt, bár kérdéses, miért ment volna át egy "konzol ablakon" a mentés (azaz nem unicode végig a fájlnévkezelés), bár ezt pl. a free download manager ma (2010) is tudja produkálni.
-
biker
nagyúr
azért kicsit hadd védjem meg a gány outlookot, amit én is használok egyik cégünknél.
65536 levél 250 munkanappal számolva 260 levél naponta egy évre. 4 évre is 65 körüli. aki ezt nem mappázza, nem törli a fölösleget, és sorolhatnám, az magára vessen.
ennyit elolvasni és megválaszolni is csak a munka róvására lehet. -
moonman
titán
"a humorerzeked meg mindig nem az igazi"
tőled érvnek jó lesz, köszi."ebben igazad van, de ezt a gazdasagi vezetonkkel kell megbeszelni, mert igy is boven tuloraztunk, nem hogy meg csomo idot elcsesszunk arra hogy az osszes lehetseges user-muveletet kiprobaljuk, hatha valami gikszer van..."
az informatika az ilyen "oldd meg" szakma. mentél volna szövőnőnek."egyebkent (amennyire emlekszem) nem egy mappaban volt, bar esetleg az is elkepzelheto, regen volt mar..."
biztosan egy mappában volt, mert ez egy dokumentált limit. ehhez pedig gratulálni tudok a mailbox tulajdonosának, 2000-es évek előtt 65ezer emailt tárolni egy mappában... szép. -
drkbl
őstag
Valószínűleg hozzárendelés hiba, %1 paraméterként adja át a fájl nevét a programnak "%1" helyett, pl. OpenOffice 2 / Windows default hozzáállás volt, hogy szóközt tartalmazó könyvtárból nem lehetett indítani, ha a hosszú név került átadásra, nem pl. docume~1.
Thunderbird 2 reprodukálhatóan meg tudta semmisíteni a leveleket IMAP mappák között egérrel áthúzva.
OpenOffice 2-vel láttam olyan egyéni nézetbeállítást menteni, hogy minden hangyányi volt, csak úgy tudtuk visszaállítani, hogy Excel formátumba mentettük, majd megnyitottuk - pedig a mítikus MicrosoftOffice nem kompatibilis saját magával, nem?
OpenOffice 3 első windowsos generáció egyszerű pdf exportnál felülírta a fájlt pdf tartalommal, megőrizve az odt kiterjesztést, igaz, rákérdezett előtte, hogy már létezik a fájl, felülírja-e - persze a júzer csak nézett, hogy létezhetne a pdf fájl, dehátbiztosjobbantudja.
Szóval innen indul a konkurencia.
-
moonman
titán
"mar meseltem, hogy nalunk megesett: egy windows-frissites kinyirta az IE-t, a masnap erkezo ujabb csomagig sehol a cegnel nem lehetett inditani"
melyik patch volt az?"tudom, miert nem vettunk fel meg egy embert aki windows-update-eket tesztelgetett folyamatosan - csak"
bármilyen vicces, a rendszergazda feladata, hogy a patch-ek terítése előtt letesztelje azokat, hogy nem ütköznek a vállalati szoftverekkel. szerinted én miért tartok 4-5 virtuális gépet és mivel szórakoztatom magam minden hónap második szerdáján? -
moonman
titán
"megesett egyszer hogy a gazdasagi igazgatonk pst-jebe megerkezett a 65535-odik elem, innentol az outlook megszunt mukodni"
voltak korlátozásai a régi pst-nek, de ilyen meséket nem kéne hozzákölteni, ez nem Excel 2000. max 2GB lehetett a mérete, mert ANSI-ban volt tárolva, 2002 óta utf-16-osak a pst-k, jelenleg 20GB a mesterséges limit, de nekem lassan 10 éves levelezésem belefér egy 4 gigás fájlba, úgyhogy ez nem probléma. -
oO7
őstag
azzal a pontosítással, hogy lévén, hogy ő többek közt rendszergazda is így gondolom nem csak személyes tapasztalat hanem egy komolyabb géppark nevében beszél... mindazonáltal télleg lehet hogy páran előrébb lennének ha flamelés helyett a probléma okának felderítése menne...
-
doc
nagyúr
ja kutlokhoz meg:
mivel francia cegnel dolgoztam, nem volt ritka hogy idiota francia krikszkrakszokkal diszitett filenev volt a csatolmany, amire duplan klikkelve kozolte a windows hogy nem talalja a file-t. jobb klikk-szevaszra lementette, majd igy duplan klikkelve mar gond nelkul megnyitotta a tarsitott program... (hiaba probaltam lenevelni a juzereket az idiota filenevekrol, nem tudtam kiirtani a hosszu ő-ket meg egyeb szepsegeket...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egyébként minden más frankón fut a gépen, akkor baromira kiborító, hogy pont a böngésző a gyenge láncszem.
- Apple Whatch SE 2.generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Politika
- iPhone topik
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest