- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
Sajnos bizonyos lényeknek nagyon korlátozott a gondolkodása, bocsássuk meg nekik, de minden logikusan gondolkodni képes egyén érti, amit leírtál, és teljesen igazad van. A vak is látja hogy a fának dőlő hölgy szemből egy nagyobb fényerejű fényforrással van megvilágítva, ez tény. Nekem nem tűnt fel egyértleműen, de felhívtad rá a figyelmünket és tényleg így van. Amint leírtuk, ettől még akár jó is lehet a 920, de ilyen primitív módon hazudni, ez mégis pofátlan dolog a Nokia részéről.
-
afk22
tag
Te tudod mirol beszelsz???? Az a kep a videorol van!
Basszus legalabb nezd vegig a cikket amihez hozzaszolsz!!!! Segitek, elso video, ez helszinki es errol kuldtel te kepet, ahogy felveszik.
Videok utan elso ket kep (negyedik ref). Azok a referencia kepek, ami a bemutaton is mutogattak. Ez a Central parkban keszult. Semmi koze egymasnak a kettohoz.
-
afk22
tag
Azt hiszem, neked eleg nehez a felfogokepesseged. Nezd vissza X-edszer ujbol es ujbol, mert arrol a videorol nem beszeltem. Te felhoztad, en meg valaszoltam, hogy nem arrol beszelunk. Amirol most te beszelsz az Helszinkiben forgatott reklam spot. Ott volt felallitva a vilagitasos berendezes.
Amirol en vegig beszeltem az NY, Central park-ban felvett kep.
Amugy meg gratulalok, hogy beszolsz, aztan meg ja hagyjuk az egeszet. Ha masrol szemelyes velemenyt mondasz akkor, legalabb ne akard gyorsan lezarni a kommunikaciot, mert ez talan mar ovodaban sem illik...
-
afk22
tag
Bocs de nem errol a keprol beszelek, es a csatolt link is a parkos kephez azt irja, hogy szerinte. Raadasul kever dolgokat is, tehat ennyit a szakmai hozzaerteserol. Tovabba, az hogy egy feny olyan szokott lenni az nem bizonyitek, az max gyanu. Menjenek ki nezzek meg, probaljanak egy DLSR geppel felvenni errol a helyrol kepet, es ha az jon ki, hogy ez lehetetlen, akkor azt mondom, hogy ez bizonyitek. De amig ilyen taknyolas es hoborges van, addig ez loize...
Nezd ezek az ujsagirok altalaban sok mindennel tisztaban vannak, de nem szakemberek. Sokszor rohogunk jokat, mekkora hulyesegeket birnak leirni melyebb szakmai kerdesben az ujsagirok. Meg sajat kutatasunkrol szolo cikkben is, de sokszor legyintes van csak, mert a vegen meg rosszabb lesz.
Nezd nem latom, hogy barmi konkretumot irtal volna, hogy mi bizonyitja azt, hogy ez mesterseges kulon fennyel mas korulmenyekkel vettek fel.
-
afk22
tag
"Nézd ha te elhiszed hogy egy "hagyományos" mobil sima ledes villanója képes eltüntetni ilyen erős reflektor fényét, vagy egyáltalán a kamu videó után bármilyen marketing anyagot elhiszel, a te dolgod."
Gratulalok, olvasd el meg egyszer miket irtam. Hol irtam, azt hogy ez tuti 100%, hogy semmi trukk nincs a kepek felvetelenel. Azt irtam, hogy amivel vadoljak jelenleg az konkretan hulyeseg. Illetve szemelyeskedest legyszi mellozd...
A szakmai reszehez, egy kozteri vilagitast par meterrol siman elnyom egy ledes flash... es itt kozteri vilagitasrol van szo...A másik kép egyébként még jobb. Majd ha lesz ilyen telefonod, menj már ki este az utcára, lőjj egy hasonló képet ahol ilyen szépen meg van világítva két oldalról valakinek az arca és tedd közzé a fotót.
bocs de megint leirom olvasd vissza regebbi kommentjeimet, es errol a keprol mondtam, hogy ez koztudott mar, hogy reklam, erre konkretan nem mondtak, hogy ez minta kep, es ez a referencia. Viszont teny, hogy sugaltak, hogy ez igazi, de nem az. Eddig is ezt mondtam ez utan is ezt mondom.
-
afk22
tag
Legyszives olvasd el amit feljebb irtam mar (#40 #43 #44 #48). Illetve tegnap is irtam errol. Amugy meg rossz kepet hasonlitasz ossze, mert ebbol a sorozatbol 3 van, azt kellene osszehasonlitani a nokiaval, amit nem vakuval keszitettek.
Ezek egy reszet en is leirtam, es igazad van, de rossz kovetkeztetest vonsz le.
Lenyegeben az egbolt es az epulet fenyei beegtek.
-
Mr. Cruskett
csendes tag
Én is a Nokia idei nyereségét tenném fel arra, hogy a fényképük 'segített'...nincs olyan park megvilágítás, amely mellett az a fa ilyen részletesen látszik. De elvakultak, nincs miért nekik magyarázni. Pedig egyértelmû a csalás.
P.S: Ha elveszítem is a fogadást, lehet, hogy 1 milliárd dollár üti a markom? Hisz tavaly ennyi volt a veszteség.
-
afk22
tag
A fenykepezesben melyen nem vagyok benne, csak a fenyek fizikajaban/matematikajaba. De szeritnem te nagyon nem latsz valamit. Lehet hogy hasznalsz dolgokat, de akkor nem erted mirol van szo. Ha be lenne vilagitva akkor a hatter sotet lenne, persze lehet osszerakni tobb kepbol (HDR). De itt mar kezd nagyon osszeeskuves elmeletes lenni...
Nyugodtan kezdheted sorolni, hogy melyik reszlet mirol arulkodik... Kivancsian varom, azzal viszont ne gyere, hogy latszik...
-
afk22
tag
Te tudod milyen a studio megvilagitas???
Studioban es profi helyeken szort fenyt probalnak adni minel tobbet, hogy ne legyen arnyek, illetve minden jol meg legyen vilagitva (ezert hasznalnak nagy feluletu "fenyforrasokat" is). Szerinted ez a kep olyan???? Mert nagyon nem...
Az teny, hogy majd, ha kijon es barki le tudja tesztelni, akkor fog kiderulni, mekkora is a kulonbseg, es kinek a javara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest