- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Cruskett
csendes tag
Állításaim melyikével van problémád?
- a The Verge által készített fénykép sokkal rosszabb minôségû, mint a reklámanyagban.
- a The Verge által készített fényképen az ég fekete, a reklámanyagban fehéres szürke.
- a The Verge által készített fényképen a csaj bal combján látni fényt, a Nokia fényképén vak sötétség van ott.
Kiválasztás és magyarázat után annak hívsz, aminek akarsz.
-
Mr. Cruskett
csendes tag
-
Mr. Cruskett
csendes tag
Teljesen igazad van. Én nem tudok elég meggyôzô érvet felhozni a csalás mellett, te sem tudod biztosan állítani, hogy valódi képek. Felesleges ezen vitázni (jó értelemben).
Viszont nekem még most is túl profinak és egyben mûnek tünnek a képek. De várjuk meg a telefont...de aki abban a Parkban a Lumia 920-al ilyen fotót készít...
De van egy olyan érzésem nem fogok hajlongásra kényszerülni.
-
Mr. Cruskett
csendes tag
Én is a Nokia idei nyereségét tenném fel arra, hogy a fényképük 'segített'...nincs olyan park megvilágítás, amely mellett az a fa ilyen részletesen látszik. De elvakultak, nincs miért nekik magyarázni. Pedig egyértelmû a csalás.
P.S: Ha elveszítem is a fogadást, lehet, hogy 1 milliárd dollár üti a markom? Hisz tavaly ennyi volt a veszteség.
-
Mr. Cruskett
csendes tag
Részemrôl témazárásként annyit, hogy képeket is láttam a stábról, továbbá éppen elég magyarázatot és bizonyítékot, hogy elhidjem legalább egy képnél csaltak. Csak ezek után már nem hiszek egy képnek sem, egyszer megcsinálták, a többinél miért ne!? Összefoglalva elnézést kérek, hogy az igazamat erôsítettem, de csak azt írtam le amiben jelenleg hiszek és amit hihetônek és megalapozottnak is vélek. Mindent elvetve még mindig nagyon kínos a Nokia eljárása...legalábbis számomra.
-
Mr. Cruskett
csendes tag
-
Mr. Cruskett
csendes tag
Ne áltasd magad. Jól látható az árnyék a csaj bal combján is és karján is. Az S3-as fényképén azok a testrészek is meg vannak világítva és az is a normális, hisz ilyen szögbôl vakuzva a fa nem tarthat árnyékot. Keresd meg a tegnapi Lumia 920 kamerája cikkben, mert telefonról unok a vakokra több idôt szánni...a The Verge, Engadget,...is lehozta ezt a képet is, ott is elismerik az árnyék arulkodó mivoltát.
A hivatalos közleményben mondták, hogy SGS3-assal készítették a konkurens fényképeket. A fost lehet keverni, de attól szar marad...
(#40) afk22
Nézd össze a Blyan által linkelt fényképeket. Nem a térvilágítás a bûnös, annál inkább a segésfény megvilágítás.
-
Mr. Cruskett
csendes tag
Az egyik hivatalos Nokia anyagban láttam, hogy Shot with leading competitor's smartphone with flash ( Samsung) vs. Shot with Nokia Lumia 920 prototype...azt hiszem az a kép volt, amin a csajt háttal fotózzák a fának támaszkodva. Már elsôre feltûnt, hogy a fa miért tart árnyékot!? Aztán késôbb a tech oldalak is megnyugtattak, hogy bizony a Nokia hozzányúlt a képhez a jobb kontraszt reményében. Szóval nekem ne mond, hogy a Nokia nem lejáratni akarta a konkurenciát önmaga kiemelésével, persze csalással...
Utána néztem, arról a fás képrôl beszéltem, amit az általad linkelt oldalon is megkaptam. És bizony már tegnap este minden jelentôs nyugati tech oldal lehozta, hogy kamu...
-
Mr. Cruskett
csendes tag
-
Mr. Cruskett
csendes tag
válasz
Overcome85 #18 üzenetére
Semmivel sem rosszabbak? De igen, mégpedig nagyon is, hiszen a többi "bárány" legalább profitot is tud felmutatni, nemhogy a bemutató napján is 15%-ot essenek a részvények.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpársportok
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest