- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
válasz
Tigerclaw #114 üzenetére
Ez igy igaz. Szerintem egy picit kapkodva csinaltak ezt meg, mert hirtelen johetett ez az alkalom. Valoszinuleg nem ismertek a 808-ast is, csak gyorsan kaptak egyet.
Mondjuk azert annyi minimal mentseg (ha az egyaltalan), hogy a lumia 920-ban ez ugy nez ki, hogy automatikus. Tehat nem kell semmit allitani, es ez lesz. Szerintem a userek tobbsege azt sem tudja, hogy van rajta night mode, csak kattint, aztan nezi, milyen sotet.
-
-
afk22
tag
Te tudod mirol beszelsz???? Az a kep a videorol van!
Basszus legalabb nezd vegig a cikket amihez hozzaszolsz!!!! Segitek, elso video, ez helszinki es errol kuldtel te kepet, ahogy felveszik.
Videok utan elso ket kep (negyedik ref). Azok a referencia kepek, ami a bemutaton is mutogattak. Ez a Central parkban keszult. Semmi koze egymasnak a kettohoz.
-
afk22
tag
Azt hiszem, neked eleg nehez a felfogokepesseged. Nezd vissza X-edszer ujbol es ujbol, mert arrol a videorol nem beszeltem. Te felhoztad, en meg valaszoltam, hogy nem arrol beszelunk. Amirol most te beszelsz az Helszinkiben forgatott reklam spot. Ott volt felallitva a vilagitasos berendezes.
Amirol en vegig beszeltem az NY, Central park-ban felvett kep.
Amugy meg gratulalok, hogy beszolsz, aztan meg ja hagyjuk az egeszet. Ha masrol szemelyes velemenyt mondasz akkor, legalabb ne akard gyorsan lezarni a kommunikaciot, mert ez talan mar ovodaban sem illik...
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #90 üzenetére
Kerdes milyen modon "tuningoltak", ha ugy hogy lotek 1000ret es abbol a legjobbat kivalasztottak, az csalas vagy nem. Szerintem az az allitas, hogy l920-szal keszitettek, az igaz... Persze nem egy remego kezu fotozashoz nem erto ember...
Azt is mondtam, hogy lehet hogy nem voltak teljesen korrektek, de foleg a konkurens gepnel (pl nem kapcsoltak be a night mode-ot). De ebbol a tesztbol is az jon le, hogy nem hasznaltak plusz fenyforrast!
Tovabbra is azt gondolom, hogy ebben az esetben nem hazudott a Nokia, es szerintem senki sem varja el toluk, hogy a legrosszabb kepet rakjak ki.
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #86 üzenetére
azt hiszem pont ezekre valaszoltam ido kozben
?
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #81 üzenetére
Bocsi, kicsit megint kotoszkodok... Vegignezted az osszes kepet? Szerinted a csajszi ott all napok ota, ugy hogy egy mm-t sem mozdult? nezd meg a Nikon kepet
. Ott az arnyek, de a most felvett Nokia kepen is, van ahol nincse, mert mocorgott szegeny.
Igen az eg nem vilagit, mert konkretan nem is latszik, csak a fak lombja, es mogotte a felhokarzolok
...
Az teny, hogy kevesbe vilagos, de ha automata a zarido, akkor lehet, hogy a korabbi felvetel hosszabb zaridovel dolgozott, mert mas fenyviszonyokat mert. Illetve ha volt mar fenykepezo gep a kezedben, akkor tudok, hogy hiaba van IS-ses optikad, es jo geped, akkor is keves fenynel sorozatot losz, mert lesz benne elmosodott kep is. Biztos, hogy nem csak kimentek az eredeti kep elkeszitesenel, es lotek egyet, hanem sokat es abbol valogattak... De ez nem egyenlo azzal, hogy csaltak...
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #73 üzenetére
En eddig azt tudtam cafolni, amit felhoztak, es eddig en ezekkel vitatkoztam. Ez mint eddig mar irtam is, hogy ez nem jelenti azt, hogy teljesen korrektul keszitettek el a sorozatot.
Amugy ha NY-ban elnek, siman kimennek DLSR gepemmel es megneznem, hogy lehet-e hasonlot loni. Nagyon konnyen kijohet az, hogy nem, illetve, hogy akar hozzanyultak utolag. De meg egyszer mondom, ami erveket eddig felhoztak az nem allja meg a helyet.
Amugy az osszehasonlitasban, a beallitasokkal is lehet trukkozni, a konkurencia gepen nem allitanak semmit, pedig esetleg lehetne stb. stb.. (ezeket is irtam mar valamelyik cikknel)
Ugye Kiss Bela mondhatja, hogy a csillagokbol kiolvasta, hogy a Kurtakocsma reszveny fel fog menni, es ha ezek utan felmegy, attol meg a modszer egy kalap izet sem er, hiaba hirdetne magarol Bela, hogy o megmondta, es milyen okos... (remelem vilagos miert mondom ez
)...
-
afk22
tag
Bocs de nem errol a keprol beszelek, es a csatolt link is a parkos kephez azt irja, hogy szerinte. Raadasul kever dolgokat is, tehat ennyit a szakmai hozzaerteserol. Tovabba, az hogy egy feny olyan szokott lenni az nem bizonyitek, az max gyanu. Menjenek ki nezzek meg, probaljanak egy DLSR geppel felvenni errol a helyrol kepet, es ha az jon ki, hogy ez lehetetlen, akkor azt mondom, hogy ez bizonyitek. De amig ilyen taknyolas es hoborges van, addig ez loize...
Nezd ezek az ujsagirok altalaban sok mindennel tisztaban vannak, de nem szakemberek. Sokszor rohogunk jokat, mekkora hulyesegeket birnak leirni melyebb szakmai kerdesben az ujsagirok. Meg sajat kutatasunkrol szolo cikkben is, de sokszor legyintes van csak, mert a vegen meg rosszabb lesz.
Nezd nem latom, hogy barmi konkretumot irtal volna, hogy mi bizonyitja azt, hogy ez mesterseges kulon fennyel mas korulmenyekkel vettek fel.
-
afk22
tag
"Nézd ha te elhiszed hogy egy "hagyományos" mobil sima ledes villanója képes eltüntetni ilyen erős reflektor fényét, vagy egyáltalán a kamu videó után bármilyen marketing anyagot elhiszel, a te dolgod."
Gratulalok, olvasd el meg egyszer miket irtam. Hol irtam, azt hogy ez tuti 100%, hogy semmi trukk nincs a kepek felvetelenel. Azt irtam, hogy amivel vadoljak jelenleg az konkretan hulyeseg. Illetve szemelyeskedest legyszi mellozd...
A szakmai reszehez, egy kozteri vilagitast par meterrol siman elnyom egy ledes flash... es itt kozteri vilagitasrol van szo...A másik kép egyébként még jobb. Majd ha lesz ilyen telefonod, menj már ki este az utcára, lőjj egy hasonló képet ahol ilyen szépen meg van világítva két oldalról valakinek az arca és tedd közzé a fotót.
bocs de megint leirom olvasd vissza regebbi kommentjeimet, es errol a keprol mondtam, hogy ez koztudott mar, hogy reklam, erre konkretan nem mondtak, hogy ez minta kep, es ez a referencia. Viszont teny, hogy sugaltak, hogy ez igazi, de nem az. Eddig is ezt mondtam ez utan is ezt mondom.
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #66 üzenetére
Elvakultsagrol beszelsz, amikor nem tudsz felhozni, racionalis erveket, konkret pontokat, leirasokat, hogy mi miert
? Gratula!
Nezd egy szoval sem allitottam, hogy biztos, hogy nem ferditettek a tenyeken, nem voltam ott nem tudom milyen kis trukkoket csinaltak. Viszont a kepek alapjan amit irtok, az hogy is mondjam finoman.... na.... ize....
-
afk22
tag
Legyszives olvasd el amit feljebb irtam mar (#40 #43 #44 #48). Illetve tegnap is irtam errol. Amugy meg rossz kepet hasonlitasz ossze, mert ebbol a sorozatbol 3 van, azt kellene osszehasonlitani a nokiaval, amit nem vakuval keszitettek.
Ezek egy reszet en is leirtam, es igazad van, de rossz kovetkeztetest vonsz le.
Lenyegeben az egbolt es az epulet fenyei beegtek.
-
afk22
tag
A fenykepezesben melyen nem vagyok benne, csak a fenyek fizikajaban/matematikajaba. De szeritnem te nagyon nem latsz valamit. Lehet hogy hasznalsz dolgokat, de akkor nem erted mirol van szo. Ha be lenne vilagitva akkor a hatter sotet lenne, persze lehet osszerakni tobb kepbol (HDR). De itt mar kezd nagyon osszeeskuves elmeletes lenni...
Nyugodtan kezdheted sorolni, hogy melyik reszlet mirol arulkodik... Kivancsian varom, azzal viszont ne gyere, hogy latszik...
-
afk22
tag
Te tudod milyen a studio megvilagitas???
Studioban es profi helyeken szort fenyt probalnak adni minel tobbet, hogy ne legyen arnyek, illetve minden jol meg legyen vilagitva (ezert hasznalnak nagy feluletu "fenyforrasokat" is). Szerinted ez a kep olyan???? Mert nagyon nem...
Az teny, hogy majd, ha kijon es barki le tudja tesztelni, akkor fog kiderulni, mekkora is a kulonbseg, es kinek a javara.
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #57 üzenetére
Az a nagy kulonbseg, hogy az egyiket reklamfilmnek adtak el, es raktak fel a youtube-ra, a masikat meg prezentaltak, es mutogattak mint pelda. A stabos foto is a reklamfilmrol szolt.
Termeszetesen erdemes mindenhol ketsegekkel kezelni mindent, de ez oda vissza mukodik, ha valaki allandoan hazudik, az nem jelenti azt, hogy egyszer nem fog igazat mondani. Termeszetesen, ha fogadni kell, es statisztikai alapon akarod nezni, akkor egyertelmu mit kell tippelni, de a tipp es az igazsag az ket kulon allat.
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #49 üzenetére
az meg is hiszem, mivel az ominozus kep a central parkban vettek fel... (szerintem) link legalabbis szerintem, ezt most kerestem ki gyorsan, tehat tevedhetek. de nem hiszem, hogy ekkora epuletek lennenek Helsinkiben...
Tehat a finn bloggerek elobb menjenek el NY-ba es nezzenek korul...
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #46 üzenetére
Te most mirol is beszelsz???
Van egy fenyforras bal oldalrol (kozteri lampa valoszinuleg), ami a fat megvilagitja. Annak az arnyeka jol kiveheto jobbra megy el. Van egy masik fenyforras a csajjal szembe, nekunk jobbra, az megvilagitja a csajt is. az arnyekot is (tegnap mar ecseteltem, hogy ez a 4 kandellaberes focimecs effekt, ahol 4 arnyeka van a focistaknak). Jol latszik, hogy a fatol tavolodva az arnyek halvanyul, mert a jobboldali kozteri!!! lampa fenye egyre dominansabb.
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #41 üzenetére
NEM VAKUS A NOKIA KEP!!!!! Konyorgom mielott barmit is beszelsz nezd meg a kepekrol mit allit a nokia!!!!
-
afk22
tag
válasz
Mr. Cruskett #38 üzenetére
Mar bocsi, de az egy park. Ott vannak fenyforrasok, ugy hivjak hogy lampa, ami az ev minden napjan ott van
. Raadasul egy parkban tobb is van
. Most mivel is van bajod??? Az hogy a csajra szembol is jon feny es hatulrol is? Ket lampa, esetleg egy parkban par tiz meterre????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple TV+
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Ford topik
- iPhone topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest