- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
raub
tag
Már a Lumia 900-at is a legszebb kijelző birtokosának titulálták, így remek irányban haladnak...
Csak tudnak a ,, Nokiáék "... -
kchris78
veterán
en meg azt gondolom a szifon5-el fogom 2 evig kibirni
. de: a nokia E7 volt az ami annak ellenere hogy amoled, 4-600nit fenyerot hoztak ki (oneX, szifon5, 550-600nit). ha ezt megismetlik, nem kell szegyenkeznie. A tobbi amoledes telefon (note2, sgs3, etc) az elettartam es fogyasztas miatt 300-ra van maxra belove, ami szbadteren rossz. foleg hogy a feher fogyaszt rajtuk a fekete nem.
-
lcee79
addikt
válasz
#19158016 #76 üzenetére
A 920as Lumiát??
Ok szívesen
De nem tudom hol adnak ilyet most a kezembe?Amint lehet venni biztosan megnézem valamelyik szolgáltatónál, ha raknak ki ilyet...
Venni még nem veszek újat... mostani csak 5 hónapos2 év hűséggel... Ahhoz nagyon jónak kellene lenie, hogy a ONE X-et annyira űberelje, hogy hanyatt, homlok lecseréljem
És ha már nálam lesz, akkor legalább össze is tudom hasonlítani a fényerőt pl a ONE X-el, mert ennek akkora, hogy beltérben 10%-on használom és látható,
automatán pedig simán látható napsütésben. (Egész nyáron a 40 fokban, verőfényes napsütésben tesztelve volt, úgyhogy ezek saját felmérési adatok)
-
lcee79
addikt
válasz
#19158016 #74 üzenetére
Ha ez lenne akkor az azt jelentené, hogy most is mindenki nokia telefont vásárol.
Nem kell ahhoz kézbe venni, hogy ne higgyünk annak amit mondanak, de nincs bizonyítva...Az emberek 90%-ának már életében egyszer vagy többször volt nokia telefonja, és esetleg csalódott benne, pedig a reklámok alapján az volt a hiper-szuper...
Nekem is volt 2x már, igaz nem lumia szériából, de az biztos, hogy a reklámok és előzetesek alapján nem hinnék a nokiának, mert nem szeretnék végig szenvedni még egy olyan készülékkel egy időszakot, amiről azt állították előzetesben, hogy jó...
És nyilván aki ennyi pénzt kiad egy telefonért mint amennyibe ez fog kerülni annak joggal lehet elvárása is....Ki tudja, lehet hogy ez lesz a kivétel és ez tényleg jó lesz (mondjuk esély van rá
), de nem vagyok meggyőződve róla.
-
törölt tag
Miért lepődsz meg, mindig telehánynak minden topikot ami Lumiáról szól....persze úgy hogy még a kezükben sem volt.Megvették a nekik "szivemcsücske" telefont, és most be kéne látni, hogy bizony inkább a Lumia lett volna a jó választás...így hát inkább nagy egyetértésben eljárnak minden Nokiával foglalkozó topikba gyalázni....
-
zombinyul
addikt
Jo iranyba fejlesztenek, anno amit az 5230-as tudott napfenyben, az kritikan aluli volt, igaz, nem egy ligaban jatszik a ketto. Egyre inkabb kezdem ugy erezni hogy majd ha emberi aron megveheto lesz, beruhazok egybe.
(az illusztracio meg marha aranyos)
-
=Mentor=
őstag
Látom a trollok már telehányták a topikot, mindegy ez a frusztráltság is csak bizonyítja mennyire a konkurencia felett áll ez a készülék
Én amúgy egy 180 ezer körüli kezdőárat korrektnek tartok, a tudását nézve mindenképpen, ha itthon drágább lesz az a 27%-os áfának és a kereskedők pofátlanságának lesz köszönhető....
-
fityesz9
tag
Ez igaz, de úgy is megfordítható, h ha az embernek már tele a hócipője egy rendszerrel, akkor az sokat könnyít az átálláson. Én pl nem veszem észre a wp7 hibáit, igaz nem rég van meg a lumia 800asom, mivel annyira kiábrándultam az androidból, ami a szemeben már örökre kerülendő OS, és most a wp7 a szerelem.
Nagyon szubjektív, de hát emberek vagyunk.
-
catroot
veterán
Én is wp-s vagyok és reményem szerint még sokáig maradok az is.
Viszont az tényleg igaz, hogyha több rendszert használsz sokáig, akkor kialakul egy idő után az igényed bizonyos dolgokra, amiket más OS használata során is elvársz.
Szóval, ha valaki nehezen szokik át "erről-arra" (bármelyik rendszert ideírhatnánk), akkor kompromisszumot kell kötnie.
-
-
gabancs
addikt
válasz
Plazmacucci #54 üzenetére
Engem érdekelne, hogy ilyen program létezik e a WP8-ra.
-
lcee79
addikt
Akkor Lumia 920-at biztosan nem fogod megvenni...
Az általad rászánt összeg kb 3x-osába fog kerülni...
(bár szolgáltatónál részletre igazából ki lehet bírni...)
Én is úgy vettem one x-et eddig kb 60 ezerben van...(majd jövő májusra lesz 122e
)
Amúgy biztos lehetsz benn, hogy jelenleg még android a legjobb... főleg egy 4.0 v 4.1-es rendszerrel. Ami ilyennel jön, az tetszene...
Én jelenleg nem cserélném le semmire a ONE X-et -
Иван
őstag
Nokián keveset használtam (Lumia 900 volt asszem, vagy 800), meg egy HTC-n.
De nem találtam benne semmi olyan pluszt, amit andoridon igen. Oké, biztos vannak appok amik wp-re nicnsenek, de attól függ ki mire használja.
Meg azért hozzáteszem, hogy néhány androidos készüléken láttam ultra-brutál lassulásokat. De az is tény, hogy mondjuk egyik sem csúcsteló volt (de mondjuk telót sohse vennék 50-60 fölött).
-
Xaels
félisten
Próbáltad vagy hosszú távon használtad? Azért vannak dögivel idegesítő kis apróságok a WP7-ben és pár napja egy Lumia900 is a kezembe került ami számomra nagy meglepetés volt, hogy baromira nem éreztem ugyanolyan "simának" mint a párom Lumia800-át. Jelenleg használt piacon a a Lumia800 olyan árban mozog mint a Nexus S.
-
lcee79
addikt
Én nem azt mondom hogy nem kellemes használni, vagy ne lehetne megtanulni... pont az ellenkezője a célja a microsoftnak...(persze még nem a lumia 920-at használtad gondolom?
)
Inkább azt mondom, hogy egy android csúcskészülékre szinte minden megcsinálhatsz amit egy mai okostelefonnal meg lehet...
Windowsnál vannak hiányosságok, de az erre szakosodott fórumokon tudsz erről olvasni felhasználóktól.Amig valami nem hiányzik, amit nem tud, addig minden jó...
Amikor van, és nem is lehet megoldani vele akkor van probléma
Persze nem élet-halál kérdése általában, de ha más eszközzel meg lehetne akkor már csökken a varázs... -
lcee79
addikt
válasz
Plazmacucci #54 üzenetére
"most a játékok hiányoznak tulajdonképpen?"
Jelenleg nekem egyik sem hiányzik, mert Androidra van minden
Én nem vagyok egyik rendszernek sem a "fan"-ja, és egyik márkának sem, de van amit előnyben részesítek, mert volt és bejött
És van olyan ami volt és már nem lesz többet, amíg van jobb alternatíva.Nokiának csak azért drukkolok, mert nehogy a samsung legyen a legnagyobb már...
Szóval, Windows 8 elméletileg (mert ugye még hivatalosan nincs) jó lesz, de azért van mit behozni az androidhoz képest.
-
doom6600
csendes tag
Ha a jelenlegi előfizum meghosszabbítva belefér a százasba akkor biztos beszerzek egyet
-
törölt tag
A billiger.de szerint már 599€-tól elérhetö németeknél. Vagyis megjelenés elött elindult az ár lefele.
A vezeték nélkli töltés számomra szimpatikus, mindenképp vásárlás felé mozdító tényezö, hisz a madzagra kötött telefonnal ha keresnek eléggé korlátozott vagyok mozgásban, sokszor testtartásban is, ha meg elfelejtem akkor rángatom szépen a vezetéket, aztán elöbb-utóbb valami valahol engedni fog.
-
-
-
BDave
őstag
Úgy gondolod, hogy miután bemutatják a 8at, eljön a Kánaán és dőlni fognak az alkalmazások? Nekem tetszik a platform, csak amíg elég kevés készüléket adnak el a konkurensekhez képest és nincs egy stabil szeletük az okostelefonpiacból, addig támogatás sem lesz nagyon, mivel nincs annyira elterjedve. Szerintem még fél vagy egy év és már nem lesz igazam. Én így érzem tippelem.
-
BDave
őstag
Ez remek technológia, csak szoftveres téren kevés a WP-platform. :-( Bárcsak egyre több ilyen panel lenne más gyártóknál is...
-
lcee79
addikt
Egyszer pár éve voltam egy előadáson amit az EPSON tartott, és akkor azt mondták, hogy azt kevesen tudják (majdnem senki), hogy a nokia telefonokba gyártanak kijelzőt többek között...
Ez akkor ezek szerint csak régebben volt így? Már saját maga gyártja a kijelzőket?
-
MarQs
senior tag
Nem kell ezen tovább kattogni nagyon... valójában egy dizájn termékről van szó, amivel vélhetőleg eladhatóbb lesz egy bizonyos termék, ill. egyes esetekben kényelmi megoldást próbál nyújtani. Így működik a világ a marketingesek szerint - nem azért találták ki, hogy zöldebb legyen a bolygó. Fudesz@rmá!
Amúgy 30% a töltő vesztesége - nem annyira vészes - ennél fogva evidens, hogy lassabban is tölt.
-
Воланд
titán
válasz
(An)Dante #32 üzenetére
az olaszoknal lesz 599 euro a 920-as.
-
-
edward2
addikt
Nem erre gondoltam, hogy csak akkor kapcsol-e be amikor rajta van.
Azt tudod, hogy egy wireless chargingnak mekkora a vesztesége? Hatalmas. Továbbá lassabban is tölt. Kényelemben pedig nem nyújt annyival többet ami indokolná ezt(sőt). Ezért is mondom, hogy parasztvakítás inkább.
Továbbá vicces, de amíg egy kábelen töltöd a telefonod addig tudod mozgatni úgy, hogy a töltés nem kapcsol le míg ebben az esetben nem. Egy hosszú microUSB kábel sokkal hasznosabb.
Továbbá tényleg mit spórolsz meg vele? Hatalmas lustaság az egész meg ismerősöknek elmondhatod, hogy van ilyened. Nem véletlenül nem terjed.
-
GALARDO
addikt
Most már jöhetne, nagyon várom. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a buktató, ez túl tökéletes telefon lesz így.
-
MarQs
senior tag
A madzagmentes töltője csak akkor vesz fel áramot ha rárakod a készüléket [Energy Efficient Charger], mellesleg több értelme van ezen parkolni a vassal, mint csak szimplán az asztalon - ismerve a mai mobilok energiaigényét...
Ezen túllépve az ára tényleg szofthorror.(#30) woland_y2k
-
edward2
addikt
válasz
Mr President #27 üzenetére
649 euró hivatalos európai ár.
-
rizso
addikt
válasz
Mr President #27 üzenetére
Ja, mondjuk nem 240k lesz (32GB iphone 5), hanem 220k - hűűűha. Lumia 900 is elég borsos áron van (még mindig), és az elég messze van teljesítményt tekintve a 920-tól...
-
Angel1981
veterán
Remélem, a Nokia tényleg nagyot alkot ezzel!
Hajrá! -
Xaels
félisten
Majd hiszem ha látom. Engem az előző verziója sem győzött meg ennek a Clear Black humbuknak. A készülék attól függetlenül egy picit el van rugaszkodva árban és a tartozékokért is elkérnek egy kisebb vagyont. [link]
-
vince
őstag
Nagyon klassznak ígérkezik ez a telefon, tele van úttörő megoldásokkal. Kár, hogy hatalmas és drága lesz, de nagyon
-
Szami32
csendes tag
Harapnám, csak ne lenne ekkora drabál állat.... Mondjuk egy Lumia 920 Mini?
-
benjonino
tag
Ezekben a sárga ikonokban lévő fehér betűk szerintem még sötétben sem olvashatók. Hátha még kivisszük a napra???
-
jan101
tag
biztos jól fog mutatni a kijelző verőfényes napsütésben is... cirka fél napig, aztán lemerül az aksija
-
Maxentius
addikt
Abban azért le lehetne utánozni az Apple-t, hogy ahogy bejelentik a készülékeket, egy-két héttel később világszerte kaphatóak is legyenek.
-
Ati1979
veterán
Fog ez fogyni rendesen. Ártól függetlenül viszik majd mint a cukrot.
-
rizso
addikt
válasz
Mr President #5 üzenetére
Várd meg a hivatalos magyar árát
-
gabancs
addikt
Már kezd gyanús lenni, hogy a 920 mindenben veri a konkurenciát. Fotózás, most a kijelző. Ugyan akkor még meg sem jelent.
-
Mr President
senior tag
Rosszat nem is hallani az új lumiáról. Csakhát WP nem a szivem csücske.
-
BalanceR
addikt
1000 lumen fényerejű????
Kisebb prezentációs projektorok adnak ekkora fényt...
Éjjel megnézem, mennyi az idő, és, ha ki van kapcsolva az auto Dimm, valszeg megvakulok...
Ha meg full fényerőn használom a szobában, az árnyékom simán beleég a falba... -
Misser
tag
Csak látnánk már ezt a telefont végre.
-
And again, kelleni fog egy.
De látatlanban nem veszem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túra és kirándulás topic
- Horgász topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus Rog Strix G16
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest