- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Én is wp-s vagyok és reményem szerint még sokáig maradok az is.
Viszont az tényleg igaz, hogyha több rendszert használsz sokáig, akkor kialakul egy idő után az igényed bizonyos dolgokra, amiket más OS használata során is elvársz.
Szóval, ha valaki nehezen szokik át "erről-arra" (bármelyik rendszert ideírhatnánk), akkor kompromisszumot kell kötnie.
-
lcee79
addikt
Akkor Lumia 920-at biztosan nem fogod megvenni...
Az általad rászánt összeg kb 3x-osába fog kerülni...
(bár szolgáltatónál részletre igazából ki lehet bírni...)
Én is úgy vettem one x-et eddig kb 60 ezerben van...(majd jövő májusra lesz 122e
)
Amúgy biztos lehetsz benn, hogy jelenleg még android a legjobb... főleg egy 4.0 v 4.1-es rendszerrel. Ami ilyennel jön, az tetszene...
Én jelenleg nem cserélném le semmire a ONE X-et -
Xaels
félisten
Próbáltad vagy hosszú távon használtad? Azért vannak dögivel idegesítő kis apróságok a WP7-ben és pár napja egy Lumia900 is a kezembe került ami számomra nagy meglepetés volt, hogy baromira nem éreztem ugyanolyan "simának" mint a párom Lumia800-át. Jelenleg használt piacon a a Lumia800 olyan árban mozog mint a Nexus S.
-
lcee79
addikt
Én nem azt mondom hogy nem kellemes használni, vagy ne lehetne megtanulni... pont az ellenkezője a célja a microsoftnak...(persze még nem a lumia 920-at használtad gondolom?
)
Inkább azt mondom, hogy egy android csúcskészülékre szinte minden megcsinálhatsz amit egy mai okostelefonnal meg lehet...
Windowsnál vannak hiányosságok, de az erre szakosodott fórumokon tudsz erről olvasni felhasználóktól.Amig valami nem hiányzik, amit nem tud, addig minden jó...
Amikor van, és nem is lehet megoldani vele akkor van probléma
Persze nem élet-halál kérdése általában, de ha más eszközzel meg lehetne akkor már csökken a varázs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged