- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
#19158016 #76 üzenetére
A 920as Lumiát??
Ok szívesen
De nem tudom hol adnak ilyet most a kezembe?Amint lehet venni biztosan megnézem valamelyik szolgáltatónál, ha raknak ki ilyet...
Venni még nem veszek újat... mostani csak 5 hónapos2 év hűséggel... Ahhoz nagyon jónak kellene lenie, hogy a ONE X-et annyira űberelje, hogy hanyatt, homlok lecseréljem
És ha már nálam lesz, akkor legalább össze is tudom hasonlítani a fényerőt pl a ONE X-el, mert ennek akkora, hogy beltérben 10%-on használom és látható,
automatán pedig simán látható napsütésben. (Egész nyáron a 40 fokban, verőfényes napsütésben tesztelve volt, úgyhogy ezek saját felmérési adatok)
-
lcee79
addikt
válasz
#19158016 #74 üzenetére
Ha ez lenne akkor az azt jelentené, hogy most is mindenki nokia telefont vásárol.
Nem kell ahhoz kézbe venni, hogy ne higgyünk annak amit mondanak, de nincs bizonyítva...Az emberek 90%-ának már életében egyszer vagy többször volt nokia telefonja, és esetleg csalódott benne, pedig a reklámok alapján az volt a hiper-szuper...
Nekem is volt 2x már, igaz nem lumia szériából, de az biztos, hogy a reklámok és előzetesek alapján nem hinnék a nokiának, mert nem szeretnék végig szenvedni még egy olyan készülékkel egy időszakot, amiről azt állították előzetesben, hogy jó...
És nyilván aki ennyi pénzt kiad egy telefonért mint amennyibe ez fog kerülni annak joggal lehet elvárása is....Ki tudja, lehet hogy ez lesz a kivétel és ez tényleg jó lesz (mondjuk esély van rá
), de nem vagyok meggyőződve róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest