Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
#19158016 #76 üzenetére
A 920as Lumiát??
Ok szívesen
De nem tudom hol adnak ilyet most a kezembe?Amint lehet venni biztosan megnézem valamelyik szolgáltatónál, ha raknak ki ilyet...
Venni még nem veszek újat... mostani csak 5 hónapos2 év hűséggel... Ahhoz nagyon jónak kellene lenie, hogy a ONE X-et annyira űberelje, hogy hanyatt, homlok lecseréljem
És ha már nálam lesz, akkor legalább össze is tudom hasonlítani a fényerőt pl a ONE X-el, mert ennek akkora, hogy beltérben 10%-on használom és látható,
automatán pedig simán látható napsütésben. (Egész nyáron a 40 fokban, verőfényes napsütésben tesztelve volt, úgyhogy ezek saját felmérési adatok)
-
lcee79
addikt
válasz
#19158016 #74 üzenetére
Ha ez lenne akkor az azt jelentené, hogy most is mindenki nokia telefont vásárol.
Nem kell ahhoz kézbe venni, hogy ne higgyünk annak amit mondanak, de nincs bizonyítva...Az emberek 90%-ának már életében egyszer vagy többször volt nokia telefonja, és esetleg csalódott benne, pedig a reklámok alapján az volt a hiper-szuper...
Nekem is volt 2x már, igaz nem lumia szériából, de az biztos, hogy a reklámok és előzetesek alapján nem hinnék a nokiának, mert nem szeretnék végig szenvedni még egy olyan készülékkel egy időszakot, amiről azt állították előzetesben, hogy jó...
És nyilván aki ennyi pénzt kiad egy telefonért mint amennyibe ez fog kerülni annak joggal lehet elvárása is....Ki tudja, lehet hogy ez lesz a kivétel és ez tényleg jó lesz (mondjuk esély van rá
), de nem vagyok meggyőződve róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Horizon Forbidden West
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged