- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Szerintem az Arch esetében eléggé küzdeni kellene a szavakkal, hogy két-kattintásos telepítőnek állítsuk be
Amúgy persze igazad van, de azért nem kell senkit hülyének nézni, akinek van valamennyi affinitása a dologhoz, az meg fogja érteni a dolgot, és nem akadálynak veszi, hanem kihvíásnak. Oké, nem elsődleges rendszernek egyből, de egy taratlék vinyót bepattintva a gépbe mehet is a játék. Én is így kezdtem az Ubuntuzást, amikor még nem ment sem a hangkrátya, sem a webkamera, meg még pár dolog nem akart magától működni, ment a keresés, próbálgatás, aztán egyszer csak működött. Sokkal nagyobb öröm az ilyen, amikor nagyjából érti is az ember, hogy mit csinál, és tényleg sikerélmény megcsinálni.
Kicsit úgy gondolom ezt az egészet, mint ahogy eredetileg a Raspberry Pie-t csinátlák, hogy fiataloknak oktatási céllal, mert manapság már egyre kevesebben mennek le ennyire alapokig, hoyg meguk építsenek fel hardvert: ugyanez igaz a rendszerre is. -
törölt tag
Népszerűsítés az nem csak azt jelenti, hogy a középkorú, informatikához teljesen analfabéta felhasználók számára írunk cikket, amiben lényegében a telepítés bővebb magyarázata van, meg pár újdonság leírása. Szerintem rengeteg fiatalabb, akár tizenéves, vagy még azalatti korú olvasó van itt is, akik lehetnek fogékonyak többre is, mint egy alap meg felhasználóbarát disztró. Az ilyen fiatal geek rétegből kerülnek majd ki a fejlesztők, programozók, és nem baj egyáltalán, ha látnak lehetőségeket, akár egy Arch formájában is. Nem egyszerű, főleg kezdőknek nem, de kihívás.
Én amúgy szívesen látnék nagyon Arch cikket, Manjaro használóként, de más disztrókat is. Szóval ha valaki ért annyira hozzá, és van ideje, akkor tessék csak cikket írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest