- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem nagyon tapasztaltam különbséget a deadline és a noop között vagy csak nem bírom felfogni a ms-ben mérhető különbségeket.
(#95) bambano Azért az SSD és HDD között már nem ms-ben vannak a különbségek, ez a nagyjából nullát ér kicsit mosolyra húzta orcámat!
Most nem Debianról írok, nem tudom megmutatni azt a 3-4 sec közötti rendszerfelállási időt, ami cc. 10 másodperccel gyorsabb a HDD-n lévő ugyanazon rendszer bootidejénél, a különbség később is érezhető a két meghajtó tipus között.
Ha neked nem gyorsabb az SSD-n futó rendszered, akkor a baj az SSD-vel ill. annak beállításával van.Nem akarod rendesen beállítani, mert azt nem csak zötyögéstűrés miatt találták ki!?
-
bambano
titán
nekem van tapasztalatom az ssd-vel: tisztességesen összerakott gépnél nagyjából nullát ér. akkor ér(het) sokat, ha alulméretezett és/vagy egyes helyeken pazarló megoldás van a gépben. kiemelten: kevés ram és másik oprendszer.
én azért használok ssd-t a notebookomban, mert sokszor viszem terepre és nekem ez a rázkódásmentesítő. persze így is rázkódik, csak így nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tippmix
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest