- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
15115
tag
Én ó annó még ezzel tettem fel az első debian-t
Jó kis program, az értelmesebb operációs rendszerek jelentősebb hányadát támogatja, de nem csak op-ket, hanem Hiren's boot cd-t és társait is.
Windows alól ez, linux alól....kell....?A cikkre rátérve grat. az íráshoz, és várunk még hasonlókat sokan!
-
ViZion
félisten
Pendrivelinux.com oldalon van minden jóság, de majd írok róla. Mondjuk a korábbi cikkben volt róla szó (Próbáld ki a linuxot)
-
ViZion
félisten
Ha van rá igény, akkor írhatom részletesen. Igazából van pár progi, amihez már van a neten részletes leírás, meg amúgy sem bonyolult (igazi win-es: next-next-várjá'-finish)
Fred23: azért játékoknál mindíg van lutri. Driverek frissülnek, de olyan-amilyen, sajna nem a Linux a fő profil AMD-nél
DX9-ig van csak WINE, de lehet nem jól tudom...
Ami biztos: DirectX-es játékokra legjobb a Windows, sajna ez így is marad még egy darabig, bár "kazuár" játékok lesznek bőven ha jönnek az Android cuccok.
Másrészt a játék piac is átalakul: pár húzó név marad, a többi lassan megy konzolra... utána már tényleg nem lesz értelme otthonra Win-t felrakni (persze ha munka vagy egyéb indokolja, az más)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged