- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
15115
tag
Lehet visszarakom a fedora-t kicsit nosztalgiázni, bár abban egyet kell értenem, hogy elég komoly háttér van mögötte red hat leszármazottként (ha jól tudom).
Kinek melyik jön be, van választék rendesen. A legelterjettebb erre az ubuntu. Nekem perpill a unity marhára bejön, ezért is használom. -
15115
tag
Fedora-t a 14-től nem használtam, nekem az ubuntu jött be (a frissítéssel várok mindig 3-6 hónapot a problémák elkerülése végett) bár annak is vannak hibái (pl. new user sudo bekapcsolása...), 3. fő rendszernek (ubuntu
, win7
, ultimate edition
) az ultimate edition-t használom, ez egy ubuntu "maszek" verzió rengeteg programmal (főképp akkor jön jól, ha telepíteni kell újra a rendszert és kell néhány program, amit lusta vagyok tölteni
, vagy kezdő linux-osoknak ajánlott)
Várom a következő cikket is!
-
15115
tag
Én ó annó még ezzel tettem fel az első debian-t
Jó kis program, az értelmesebb operációs rendszerek jelentősebb hányadát támogatja, de nem csak op-ket, hanem Hiren's boot cd-t és társait is.
Windows alól ez, linux alól....kell....?A cikkre rátérve grat. az íráshoz, és várunk még hasonlókat sokan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged