- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Lili usb az orosz rulett nálam, vagy jó, vagy nem
, a dd-nél meg nagyon figyelni kell, hogy mely meghajtóra teszük a dolgokat. Kezdőknek én személy szerint nem ajánlanám. Ha félre írja a meghajtó számát, akkor lesz ne mulass... Amúgy a dd általában tényleg jó, lehet az nap csak én voltam hülye és nem jött össze a Fedora
-
Lacces
őstag
Igen, ezt a kettőt ismerem. De nem mindig jött össze.
LinuxLiveUSB esetén, furcsa volt, hogy a 12.04 bétát felvitte rá, normálisan, még a a stabil 12.04 LTS-t már nem, mindig boot fail-t adott pendrive-ról... Talán DVD-ről installáltam felvagy a bétát telepítettem, és úgy upgrade-ltem? Már nem emlékszem rá, de majdnem egy egész napom rá ment... Meg a Fedora-t sem tudta kiírni normálisan, ott is talán fail boot hibát dobott fel.
A dd parancs sem mindig tökéletes nálam, már nem tudom pontosan, hogy mi de anno a Fedora sem ment fel vele, Mageia pedig igen.
De most rajta van, és ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest