- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Várj még a próbával, Fedora 17 mindjárt jön (kb. 1 hét): Gnome 3.4, GIMP 2.8, meg halom javítás, stb...
Ubuntu a legelterjedtebb, nem is vitás. A szoftverközpont és a sok dokumentáció sztem az oka részben, meg az, hogy mindenből van .deb, ami könnyen telepíthető.
Legviccesebb, h pl. yum extenderben ha programot keresek és ott a weboldal címe, nem nyitja meg, mert ugye rendszergazda... kellene vmi erre (kopipészten kívül), mert azért szeretem elolvasni mit telepítenék. Szal a szoftközpont hiányzik a keresgéléshez. -
ViZion
félisten
Te kikapcsoltad? Mert én igen. Rengeteg program már global app menüre van átírva, na ezeknél egyáltalán nem vált be a kikapcsolás... Szal. nem olyan egyszerű ez, egérkövető fókusszal meg katasztrófa. Overlay scrollbart is lehetett fixre rakni - mert az is ilyen 3 pixelen múlik, hogy megjelenik-e vagy sem- de valahogy az ilyen retrósított dolgok nem akartak normálisan működni, Fedoránál ilyenekkel nincs gond. Amúgy Unity-t meg lehetett szokni, de most már lomha lajhárnak tűnik Fedora+Gnome Shell után, a testreszabhatóságról nem is beszélve. Fedorának a legnagyobb baja, h a zárt AMD driverrel sem olyan a játék, mint Ubuntun.
Barbarics: hálózati beállításokba ADSL-hez PPPoE-nél megadod a kapcsolódás adatait, ua. mint Windowson, kész. Vagy veszel egy routert és van net mindenkor, mert az kapcsolódik az ISP-hez.
-
ViZion
félisten
Én Fedora/openSUSE után kezdtem Ubuntut használni, de visszatértem Fedorához, látványosan gyorsabb, nincs global app menü, Gnome Shell nagyon fejlődik és inkább a kiadást tolják el időben, mint kiadni alpha állapotban vmit, stb.
Sajnos programok telepítése és a szoftverközpont nem olyan fejlett, mint Ubuntuban, de pár apróságon kívül nincs nagy bajom vele... Ubuntun meg napi probléma volt a global app menü. -
ViZion
félisten
Pendrivelinux.com oldalon van minden jóság, de majd írok róla. Mondjuk a korábbi cikkben volt róla szó (Próbáld ki a linuxot)
-
ViZion
félisten
Ha van rá igény, akkor írhatom részletesen. Igazából van pár progi, amihez már van a neten részletes leírás, meg amúgy sem bonyolult (igazi win-es: next-next-várjá'-finish)
Fred23: azért játékoknál mindíg van lutri. Driverek frissülnek, de olyan-amilyen, sajna nem a Linux a fő profil AMD-nél
DX9-ig van csak WINE, de lehet nem jól tudom...
Ami biztos: DirectX-es játékokra legjobb a Windows, sajna ez így is marad még egy darabig, bár "kazuár" játékok lesznek bőven ha jönnek az Android cuccok.
Másrészt a játék piac is átalakul: pár húzó név marad, a többi lassan megy konzolra... utána már tényleg nem lesz értelme otthonra Win-t felrakni (persze ha munka vagy egyéb indokolja, az más)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest