- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
15115
tag
Lehet visszarakom a fedora-t kicsit nosztalgiázni, bár abban egyet kell értenem, hogy elég komoly háttér van mögötte red hat leszármazottként (ha jól tudom).
Kinek melyik jön be, van választék rendesen. A legelterjettebb erre az ubuntu. Nekem perpill a unity marhára bejön, ezért is használom. -
15115
tag
Fedora-t a 14-től nem használtam, nekem az ubuntu jött be (a frissítéssel várok mindig 3-6 hónapot a problémák elkerülése végett) bár annak is vannak hibái (pl. new user sudo bekapcsolása...), 3. fő rendszernek (ubuntu
, win7
, ultimate edition
) az ultimate edition-t használom, ez egy ubuntu "maszek" verzió rengeteg programmal (főképp akkor jön jól, ha telepíteni kell újra a rendszert és kell néhány program, amit lusta vagyok tölteni
, vagy kezdő linux-osoknak ajánlott)Várom a következő cikket is!

-
rybank
senior tag
-
Lacces
őstag
Vagy ha csak nevek szintjén megemlítenéd
Egy felsorolás is hasznos már
Én anno kerestem ilyeneket és a LinuxLiveUSB vált be, amit fentebb is mondtak. De nem mindig...
Főleg akkor volt a gond, ha Bétát akartam felrakni, például a Fedora
.
Ubuntu esetében nem volt ilyen.Amelyikkel nem csak egy disztrót, hanem többet is lehet...
Persze meg lehet mindent oldani, ezt én is tudom, de kezdő embernek is jó lenne, akinél nem kell személyesen ott lennem, hanem távolról is tudok neki könnyedén segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, win7
, ultimate edition
, vagy kezdő linux-osoknak ajánlott)