Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz CPT.Pirk #171 üzenetére

Igen, ugyanakkor a hsz. amire reagáltam irreális elvárásokat ébreszt, aminek csak koppanás lehet a vége.

• joysefke

veterán

válasz Freel #87 üzenetére

Nagyon örülök a Linuxos írásnak. Én személy szerint teljes mellszélességgel támogatom a Linux terjedését, mert sokkal okosabb, emberbarátibb, kézhezállóbb rendszer, mint a windows. A testreszabhatósága pedig a leg-leg, nyilván, mivel bármibe belenyúlhatsz a rendszeren belül. Én mondjuk az Ubuntut nem szeretem, szerintem buta és lassú (Linuxos berkeken belül). Én pár éve Manjaro-t használok teljes megelégedettséggel. Brutálisan gyors (sokkal-sokkal gyorsabb, mint egy Win10).

Amióta pedig implementálni kezdték a Vulkan-t a rendszerbe, a játékok sokkal gyorsabbak, mint windows alatt. Akik pedig jönnek a "játékra nem jó" meg "nincs rá játék" marhaságokkal, azok kezdjék el olvasgatni sürgősen a gamingonlinux.com -ot, hogy a fejükben lévő sűrű tudatlanságot szétcsapassák... :U

Csak egy pár példa az utóbbi hónapokból: XCOM 2, Mad Max, Deus Ex: Mankind Divided, Hitman, Civilization VI, DiRT Rally stb. stb. stb.
    Jah és már sikerült elindítani Wine alatt a The Witcher 3-at is... :C
    A Vulkan API miatt valószínűleg az összes játék meg fog jelenni a jövőben Linuxra is. A Star Citizen már biztosan.

Nah, megint egy Win sux Linux rulz flame-cikk a szokásos kommentekkel.. :U

Sok mindenre jó a Linux, de játékban nagyon nem érhet a Windows nyomába. Sem választék, sem sebesség sem problémamentesség és támogatottság terén. Szóval az az ökörség amit a kommented második felében összehordtál automatikusa megkérdőjelezi a hozzászólás elejét is...

És itt van a kutya elásva, mert ahelyett hogy a nagy "Linux rulz" arcok korrektül leírnák, hogy mire való és mire jó a Linux és hol vannak lemondások és korlátozások nyomják a Linux mindenkinek és mindenre mantrát. Jóska-pista Pedig kipróbálja és egy hét szenvedés után már megy is vissza a Windows és csak a csalódás van a végén...

Új hozzászólás Aktív témák