- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
2 kijelző egy telefonon. És ez a feature 2016-ban. Asz'szem förszt wörld pröblem.
-
CR7TonyStark
csendes tag
Egy LG G4c-m van (mobilarénán elég sz.r kritikát kapot) és alapvetően megvagyok vele elégedve. De ezt az xscreent nemtudom hova tenni. nekem szépnek se szép, és a kijelzője is gyenge. G4cbe 6-6,5 órás kijelző idők mennek, 6.0-s Androidon. Biztos nem cserélném le a sajátomat.
-
gixxer-tomee
aktív tag
A Snapi 410-ig olvastam..
-
Chevalier
tag
Az S410 nem hal ki, itt lesznek a csótányokkal együtt egy atomkatasztrofa után is.
-
atosan
veterán
válasz
ToniSoprano #80 üzenetére
QHD egyikben sincs.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
beyruth82 #78 üzenetére
Nekem 2015-ös J5-m volt, a jobb kamera miatt váltottam LG G4 Dualra, meg a kevés 8 GB belső tárhely miatt.
LG G4 persze gyorsabb, de a másik sem akadozott, mindig minden megbízhatóan bejött sosem kellett a J5-öt sem újraindítani, amit akartam azonnal megnyílt.Dual simmel (telenor telekom) 2GB-os havi mobilnet kerettel, whatsapp, skype, messenger, 2 gmail, naptár stb használtam folyamatosan online így összejött a minim 4,5 óra de sokszor a 6,5 óra SOT ha alacsonyabb fényerőn használtam a telót. A QHD-től sem ájulok el annyira, a Samu amoledje még mindig nagyon jó szerintem élességben betekintési szögben jobb mint az IPS, hiiába volt HD azon is nagyon kellemes volt olvasni. De pl. üzemidőben a J5 jobb volt. Nem rosszak annyira ezek a snapi 410-es telók az egy jó proci, nagyon energiatakarékos proci és ez a SOT-okra jó hatással van.
Pl. itt egy Samsung J5 és S6 sebesség teszt, kb hozza az S6 szintjét sebességben: [link]
-
gixxer-tomee
aktív tag
"..össze kell ütni egy egyébként működő és kulturált megjelenésű terméket, de mondjuk pont az LG-nél ez nem olyan nagy feladat.." khmG5... Az nem néz ki ilyen jól..
-
válasz
mackoapo11 #77 üzenetére
Nevetséges.
-
atosan
veterán
válasz
mackoapo11 #47 üzenetére
Ennyi 😊
-
Hallosz
senior tag
Tulajdonképpen, a másodlagos képernyőn láthatjuk a telefon elsődleges funkcióit.
Úgymint: hívás, illetve üzenet, (SMS, e-mail, face, stb.) ébresztő, zseblámpa. -
hans989
tag
Feltételezem azért írták a cikkben GSM árat, mert az LG-knél egy rendesen kitöltött számla elégendő a hivatalos márkaszervízüknek. Így sufni GSM-ből is lehet venni, ha a készülék EU-s verzió és számla is van róla.
-
Ez nagyon gyenge.Snapdragon 410?Az már belépőszint inkább.Ez vicc.Ha ez tényleg 70 ezer lesz akkor a komplett xiaomi,meizu,vernee,doogee közép(némelyiknél felső)kategória jobb vétel.
-
consono
nagyúr
válasz
pècsimunkás #69 üzenetére
Ráadásul akkor tényleg az 50 ezres kategória ott...
-
pècsimunkás
addikt
Németországban jövő héttől lesz az Aldiban akcióban 159 euróért . Annyiért jó ,ráadásul a gari is normális .
-
Postas99
senior tag
Ötletként jó lett volna, ha az LG mindjárt OLED-es panelt tett volna fentre, és alulra is.
És hogy demonstrálják a lehetőségeket, a felső panelra írt SCRAMBLE játékot írhattak volna. széles vékony pálya a repülő nem foglalat volna nagy helyet a kijelzőn s jáat csak mozgatni kellett volna, az alsó kijelző pedig csak bevitelre (up,down,fire) kellett volna, kikapcsolt állapotban.
Eseleg ennek a kódját kiadni, hogy a fejlesztések is leinduljanak._____________
| |
| G A M E |
| S C R E E N |
+++++++++++
| DEFAULT SCREEN |
++++++++++++++++++++++++++A nem mérethelyes móricka rajz, csak szemléltető ábra, mielőtt valaki beleköt.
-
moleculez
veterán
Több ilyet kellene , más gyártónak is, a középkategóriában lehet kísérletezni, és legalább lenne is értelme. Pl a G5 moduláris bohózatát is így kellett volna kipróbálni, nem egy lapra tenni mindent.
-
icemad
nagyúr
Ez a másodlagos kijelző baromi jó. Sokkal hasznosabb, mint mondjuk az edge kijelző a Samsungnál. (s6 edge tulaj vagyok.) Nekem nagyon tetszik ez a telefon.
-
Mercel
senior tag
Nagyjából tényleg. Amikor a Z10-et kerestem nagyon nem voltam elájulva tőlük. Kva drágák, érdekeseket is olvastam a gari hozzáállásról a speckóval is szórakoztak úgyhogy hagytam is őket a fenébe és vettem egy Z10 STL2 est egy sufni GSM -től sokkal jobb áron, meglepetésemre korrekt garival.
Úgyhogy szoktam olvasni a tesztekben, hogy ők biztosítottak a készüléket, de köszi nem venném tőlük.
-
hemaka
nagyúr
Kicsit koros a hw, de egyébként nem rossz. Előfizetéssel fillérekért fog menni, úgy jó vétel lehet.
-
xxman
senior tag
Egészen a snap 410ig olvastam. Addig tetszett is volna, jópofa ez a másodlagos kijelző, meg baráti az 50lepedő, de hardver miatt ez hajhullasztónak jó maximum...
-
consono
nagyúr
Nekem tetszik, 410-el is. A sikert meg majd a szolgáltatós ára, meg a reklám kampány eldönti.
-
nagy@gmx.com
tag
Bog:
Felesleges a diktafonnak sztereóban rögzíteni, nem látom értelmét.
-
Potrien
senior tag
Ennyi pénzért tuti nem ezt vennék, fütyülök az A brandra
-
Krill77
őstag
Az első, második es utolsó oldalt el. Akkor volna második kijelzo ha a szokasos haz/képernyő arányt durvan javitaná. De nem teszi, mert a haz is nott vele. Ha egy eddig sosem látott aranyt mutatnak fel, akkor el is hiszem, h egy technikai bravur a cucc, es melto a 2 kijelzos megnevezésre. Sajna amennyivel nott a kijelzo, annyival nott a haz is. Így inkább "toldott, növelt" kijelzosnek illetném. Amolyan parasztvakitas ez. Persze a szoftver része, maga a funkció okés a maga módján.
-
mackoapo11
aktív tag
A J5 (2016) topikjában oda-vissza vannak ettől a hardvertől és,hogy milyen gyors meg minden(persze 80 ezrért). Ebben a készülékben mitől lesz rögtön lassú,meg gyenge,mikor az LG sokkal jobban optimalizál,mint a csamcsung?
Amúgy igen jó kis készülék,kezdő árnak meg az 50 elég korrekt. -
janeszgol
félisten
Itt azt írja, hogy:
Main : HD (1,280*720), Second Screen : (520*80)
Main : 12.52 cm (4.93)
Second Screen : 4.4 cm (1.76) -
Mr.Silkó
veterán
Apró helyesbítés: Horatio Caine.
-
Krill77
őstag
Másodlagos parasztvakitas. Az elsődlegesből levágtunk egy szeletet es elneveztuk másodlagosnak.. Fú, kett kijezzős..
-
-
boncser
aktív tag
Kár hogy normális helyen 80-at is elkérnek érte. Nem értem minek kellett a cikkbe 50 ezres sufni gsm-es árat írni. Nem ezt szoktátok alapul venni
-
kengyel
nagyúr
A külső nekem bejönne, de az még kevés.
-
<Lacy85>
addikt
Ez igazából csak egy hirtelen példa volt. Nem az 5,5"-os kijelzőn volt a hangsúly, hanem hogy ezen az áron már jóval erősebb hardvert is kapni. Most nem kezdek el kutakodni, de tuti van C4 erősségű telefon 5" környékén ilyen áron.
K10-nél ugyan ez volt. Asszony unokahúga vett egyet. megláttam nála, és kb. "WoW. Marha jól néz ki".
Megnéztem a leírást, snapi 410, 1,5GB ram. Oké, felejtős.Jelenleg szintén 50 környékén sufniban.
Nem tudom, hol élnek LG-ék, de nagyon el vannak cseszve hardveresen a telefonjaik a konkurenciához képest. (ebben a kategóriában)
-
fornettisuti
veterán
Biztos hogy 702p a kijelző?
-
Mindkettő Lollipop és nem Marshallow Android főverziós. A 8GB belső tárhely kevés a tapasztalatom szerint a Google saját sz@rjai (Google Videók, Zene, Maps, stb.) frissítések képesek több száz megát lenyalni az alapból szűkös keretből, felraksz pár nagyobb alkalmazást (Facebook pl. ) és máris ott vagy, hogy nincs tárhelyed - még ha SD kártyád akad is.
A C4 mondjuk jó választás lenne amúgy - de az LG X Screen előnye a kis kijelző - eldöntheted mi a fontos, a kis kijelző adta exkluzivitás avagy az erősebb SoC.
Már ha tényleg 50e Ft-be kerülne az LG X Screen...
-
<Lacy85>
addikt
Szerintem ezért még az 50 is rengeteg. Most hirtelen csak a sony-kat néztem az xxl gsm-nél, de már itt akad 2 normálisabb telefon 50 körül.
Az M4-ben snapi 615, bár itt mondjuk csak 8GB a belső tár.
Viszont ott a C4 56-ért. 5,5" FHD kijelző, 8 magos mtk soc, nagyobb akksi. Keresztbe lenyeli az lg-t minden téren. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #3 üzenetére
Dehogy ér.
-
Obyboy
addikt
LG X Screen és csak 353 nit
-
jUUh
addikt
Vegyes érzéseim vannak ezzel a készülékkel, ha ismerős "márkás" telefont keresne ilyen árban, ezt talán lehetne nyugodt szívvel ajánlani, 52e-ért korrektnek mondható.
-
.DLL
veterán
A tesztben is fel lett sorolva néhány készülék, abban a kategóriában. Aki ilyeneket vesz, mit akar tenni a telefonjával, amire akár egy SD 410 nem elég? Ha nem elég nézzen telefont magasabb kategórában. Nekem Redmi 2 Pro van, és mindenre elég amire kell, ezért kérdezem hogy a számokon kívül milyen felhasználás kíván többet? Nem az X Screen-t akarom védeni, mert pl. többé kevésbé a Redmi 2 Pro ugyanazt tudja, és már tavaly is 45k volt, ez meg drágább. Ha ma kéne telefont venni ma is R2Pro-t vennék csak ugye nem kapható, így talán Redmi 3? De nem a SD 615 miatt, az annyit nem nyom a latba, a nagy akku viszont kitűnik. Itt meg ez az advanced "értesítési LED" tűnik ki.
A power SoC legyen fontos a power usereknek, akik kedvükre válogathatnak a drágább telefonok hada közül. Ne felejtsük el, hogy ez kezdő ár, hamarosan szerintem ez is leesik 50k alá is. Bog első oldalon írt bekezdései nagyon helytállóak a kínai alternatívákról amik persze mindig olcsóbbak lesznek, ehhez képest az 55k körüli ár már nem rossz.
Kicsit elkanyarodtam az eredeti kérdésről, mellnézést.
(#20) Bog: Értem, köszi, ez így elvileg teljesen rendben van, és tetszik.
-
Ricardo
titán
Ne rossz készülék. Kellemes külső, kicsit gyengécske belső.
Lehetne benne snapi 615 a 410 helyett, és kicsit combosabb akku. Az irány viszont jó. -
embe
nagyúr
Na ez az LG ( sem ) hozott lázba.
Szerintem ennek a telónak csak akkor lesz piaca kis hazánkban, ha bekerül valamelyik szolgáltató kínálatába.
-
.DLL
veterán
Mire kevés a SD 410 ebben a kategóriában?
- - -
A teszthez: Ha lehet kiegészítenéd több példa fotótóval a második kijelző funkcionelitását, pl. hogyan néz ki egy értesítés, egy SMS? csak ikon vagy egy fél sor szöveg is mellette, meg hasonlók. A bemutató videó jópofa volt, és azért ez valamelyest pótolta a fentieket.Ami nem derült még ki: a kis kijelző is IPS, vagy esetleg OLED? Utóbbi jó lenne a fogyasztásnak...
Mégegy dolog a kikapcsolt főképernyő mellett aktív kis kijelző hogyan is aktív? Az világos, hogy zsebre téve (avagy sötétben) lekapcsol. De ezen kívül, pl asztalon hagyva mindig világít? Vagy használja-e a mozgásérzékelőt, ha pl. nyugalomban van két percig akkor lekapcsol, majd ha megmozdítjuk, akkor feltűnik újra a kis kijelző? Mert valami ilyen megoldással tudnám igazándiból elképzelni. Vagy pl. a moto féle infra szenzoros megoldást, bár az biztos levédett cucc; a gyorsulás bőven elég.
Aztán ezt is leehtne tovább paraméterezni: pl. beállítható időintervallumban (este 10-től reggel 6-ig) akkor is bekapcsol mozgásra a kis kijelző, ha sötét van (magyarán az ágyból csak felvesszük a telefont és ránézünk, majd 2 perc mozgásnélküliség után újra lekapcsol) az azon kívüli időtartományban pedig csak akkor, ha világos van, hszen ha nappal sötétben van az aszt jelenti, hogy zsebben vagy táskában van a készülék, tehát ilyenkor nem sejlődjön fel a kis kijelző fénye, még mozgásra sem. Ha viszont világosat érzékel akkor nyilván kint van pl. asztalon, ilyenkor ha megmozdítjuk készbe vesszük, már virít is az idő, meg egyéb infók amit akarunk.
Nna, valahogy így lehetne a maximumot kihozni ebből, és az energiatakarékosságból is. Ezek közül nem tudni, hogy mi igaz a kütyüre.
-
válasz
ToniSoprano #15 üzenetére
Értem én, csak hát 50e Ft-ért sehol sem kapható. Ahol ennyiért árulják, ott meg elég érdekesen alul van árazva. Az XXL vagy a MediaMarkt abból relevánsabb, hogy talán ott az árak arányai stimmelnek. Az első oldalon Bog a Redmi3-at, az M4 Aqua-t hozta fel ellenfélként, ami jó is, csak a telefon az adott szinten nem azokkal versenyez, hanem felettük van.
Mindegy, nem trollkodni akartam, csak megjegyeztem, hogy 50e Ft-ért még én is elfogadhatónak tartanám, de ennyiért nem kapható...
-
ToniSoprano
addikt
Jó kerekítettem. Egyébként ennél a cégnél csak EU-s modell forgalmaznak és magyar ÁFÁ-s számla is van, emiatt elvileg a Váci úti LG szerviben javítják a telót 1 évig. (legalábbis itt vásároltam az LG G4 dualt és ott ez így van lecsekkoltam a szervizben.)
De egyébként nem lett túl jó, szerintem ez a belépő szintű modellje lesz az LG-nek, de pl fényerő lehetne jobb, a forma előlről nem szép. Ez kb a Samsung J5 2016-nak felel meg LG fronton.
-
dkface
aktív tag
3 éves chipsettel kiadni egy telefont azért elég nagy bátorságra vall. Kevés az már a 6.0 alá.
-
helixP
nagyúr
válasz
szupermacs #11 üzenetére
Pedig azért mindent megtett Bog ennek annak érekében, hogy meglásd
-
szupermacs
veterán
Még mindig nem látom értelmét a 2 kijelzőnek.
-
csakany2001
senior tag
Mikor hal már ki az S410?A telefon pedig a szokásos koncepció,semmi extra.
-
<Lacy85>
addikt
Snapi 410. Eddig olvastam a tesztet
-
atike
nagyúr
Jó pont a plusz kijelzőért, meg a friss rendszerért. Kb ennyi.
-
janeszgol
félisten
Nekem tetszik ez a készülék. Ha ez lett volna a vodánál (annyiért, amennyiért a most említett), akkor nem a K8-at veszem meg. Igaz utóbbiban erősebb az SoC, a kamera ugyan az (nem készít szebb képeket ez az X, hiába több a képpont). Viszont ez izgalmasabb a kiegészítő kijelző miatt, MM meg mindkettőn van (ez volt nálam a lényeg).
Amúgy ez az egyetlen X, aminek értelmét is látom (és a neve takar is valamit). 50-55 ezret még megér, többet nem nagyon. Mivel az LG 1 év garanciát ad, szívem szerint 40 ezret írnék.
-
válasz
ToniSoprano #5 üzenetére
Szóval az 51 900 Ft az 50(ezer) forint?
Bakker, mindig tudtam, hogy gyenge vagyok matekből...
A telefont egyébként az XXL GSM biztosította - náluk 74 900 Ft.
-
ToniSoprano
addikt
Pl. itt van 50-ért, ez egy megbízható bolt jó értékeléssel: [link]
-
Matada2.3
veterán
Annyira elfért volna benne egy 615 vagy legalább egy 415-430, ehelyett még mindig ezt a fránya SoC-t kell használni, nem hiszem el.
Minden másban nem rossz az X screen.
-
f(x)=exp(x)
őstag
50-ért jó választás lehet. Többet nem ér meg szvsz..
-
Hmm... Eddig én voltam, aki szapulta az LG alsó és közép árrégiós készülékeit, de ez így elsőre nem is rossz. Oké, a SoC harmatos ma már, de a képernyő nem rossz, de a képernyő idő elviselhető, a kamera szódával elmegy.
Ami nagyobb baj, hogy ez nem 50e Ft, hanem inkább drágább (Media Markt: 88e Ft... mielőtt valaki megszól, ugyanott jóval olcsóbb az ASUS Zenfone 2 Laser, a Lenovo K5 PLUS és a Huawei P9 Lite is), ahogy nézem a boltokat. Oké, van, ahol ottvan 51e Ft-ért, de készlet nincs, vagy olyan noname bolt, amiben nem sok bizodalmam lenne. Szóval ez az 50 lepedőt kell letenni érte mondattal especiel vitatkoznék...
-
batai15
félisten
Külsőre rendbe van , minden másba inkább hagyjuk .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Teljesen átlagos, középkategóriás telefonnak tűnik az X Screen, de egy trükkel mégis kitűnik a mezőnyből. Így vajon megéri az árát? Erre keresi tesztünk a választ.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest