- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Szerintem ezért még az 50 is rengeteg. Most hirtelen csak a sony-kat néztem az xxl gsm-nél, de már itt akad 2 normálisabb telefon 50 körül.
Az M4-ben snapi 615, bár itt mondjuk csak 8GB a belső tár.
Viszont ott a C4 56-ért. 5,5" FHD kijelző, 8 magos mtk soc, nagyobb akksi. Keresztbe lenyeli az lg-t minden téren. -
.DLL
veterán
A tesztben is fel lett sorolva néhány készülék, abban a kategóriában. Aki ilyeneket vesz, mit akar tenni a telefonjával, amire akár egy SD 410 nem elég? Ha nem elég nézzen telefont magasabb kategórában. Nekem Redmi 2 Pro van, és mindenre elég amire kell, ezért kérdezem hogy a számokon kívül milyen felhasználás kíván többet? Nem az X Screen-t akarom védeni, mert pl. többé kevésbé a Redmi 2 Pro ugyanazt tudja, és már tavaly is 45k volt, ez meg drágább. Ha ma kéne telefont venni ma is R2Pro-t vennék csak ugye nem kapható, így talán Redmi 3? De nem a SD 615 miatt, az annyit nem nyom a latba, a nagy akku viszont kitűnik. Itt meg ez az advanced "értesítési LED" tűnik ki.
A power SoC legyen fontos a power usereknek, akik kedvükre válogathatnak a drágább telefonok hada közül. Ne felejtsük el, hogy ez kezdő ár, hamarosan szerintem ez is leesik 50k alá is. Bog első oldalon írt bekezdései nagyon helytállóak a kínai alternatívákról amik persze mindig olcsóbbak lesznek, ehhez képest az 55k körüli ár már nem rossz.
Kicsit elkanyarodtam az eredeti kérdésről, mellnézést.
(#20) Bog: Értem, köszi, ez így elvileg teljesen rendben van, és tetszik.
-
ToniSoprano
addikt
Jó kerekítettem. Egyébként ennél a cégnél csak EU-s modell forgalmaznak és magyar ÁFÁ-s számla is van, emiatt elvileg a Váci úti LG szerviben javítják a telót 1 évig. (legalábbis itt vásároltam az LG G4 dualt és ott ez így van lecsekkoltam a szervizben.)
De egyébként nem lett túl jó, szerintem ez a belépő szintű modellje lesz az LG-nek, de pl fényerő lehetne jobb, a forma előlről nem szép. Ez kb a Samsung J5 2016-nak felel meg LG fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest