- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
beyruth82 #78 üzenetére
Nekem 2015-ös J5-m volt, a jobb kamera miatt váltottam LG G4 Dualra, meg a kevés 8 GB belső tárhely miatt.
LG G4 persze gyorsabb, de a másik sem akadozott, mindig minden megbízhatóan bejött sosem kellett a J5-öt sem újraindítani, amit akartam azonnal megnyílt.Dual simmel (telenor telekom) 2GB-os havi mobilnet kerettel, whatsapp, skype, messenger, 2 gmail, naptár stb használtam folyamatosan online így összejött a minim 4,5 óra de sokszor a 6,5 óra SOT ha alacsonyabb fényerőn használtam a telót. A QHD-től sem ájulok el annyira, a Samu amoledje még mindig nagyon jó szerintem élességben betekintési szögben jobb mint az IPS, hiiába volt HD azon is nagyon kellemes volt olvasni. De pl. üzemidőben a J5 jobb volt. Nem rosszak annyira ezek a snapi 410-es telók az egy jó proci, nagyon energiatakarékos proci és ez a SOT-okra jó hatással van.
Pl. itt egy Samsung J5 és S6 sebesség teszt, kb hozza az S6 szintjét sebességben: [link]
-
ToniSoprano
addikt
Jó kerekítettem. Egyébként ennél a cégnél csak EU-s modell forgalmaznak és magyar ÁFÁ-s számla is van, emiatt elvileg a Váci úti LG szerviben javítják a telót 1 évig. (legalábbis itt vásároltam az LG G4 dualt és ott ez így van lecsekkoltam a szervizben.)
De egyébként nem lett túl jó, szerintem ez a belépő szintű modellje lesz az LG-nek, de pl fényerő lehetne jobb, a forma előlről nem szép. Ez kb a Samsung J5 2016-nak felel meg LG fronton.
-
ToniSoprano
addikt
Pl. itt van 50-ért, ez egy megbízható bolt jó értékeléssel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest