Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .DLL

veterán

válasz Csapoati #56 üzenetére

Ez bármilyen hardvernél igaz előbb utóbb, ami jól fut azt nem kell frissíteni, csak ha bugos, crash-el, stb.

• .DLL

veterán

válasz Csapoati #39 üzenetére

Na ez érdekes, és tényleg probléma lenne, de miért lassulna be? Lesz valami nagy váltás egy év múlva, megváltoznak a telefonon lévő appok, amik addig rendben és jól futottak?

• .DLL

veterán

válasz <Lacy85> #27 üzenetére

Sokaknak az 5,5 col hátrány vagy egyenesen kizáró tényező. Én is úgy kezdem a teszteket, hogy második oldal, vagy adatlap -> kijelző méret. Ha amúgy sem egy érdekes készülék szerepel és még 5.5" is, már zárom is be.

• .DLL

veterán

válasz Cifu #18 üzenetére

A tesztben is fel lett sorolva néhány készülék, abban a kategóriában. Aki ilyeneket vesz, mit akar tenni a telefonjával, amire akár egy SD 410 nem elég? Ha nem elég nézzen telefont magasabb kategórában. Nekem Redmi 2 Pro van, és mindenre elég amire kell, ezért kérdezem hogy a számokon kívül milyen felhasználás kíván többet? Nem az X Screen-t akarom védeni, mert pl. többé kevésbé a Redmi 2 Pro ugyanazt tudja, és már tavaly is 45k volt, ez meg drágább. Ha ma kéne telefont venni ma is R2Pro-t vennék csak ugye nem kapható, így talán Redmi 3? De nem a SD 615 miatt, az annyit nem nyom a latba, a nagy akku viszont kitűnik. Itt meg ez az advanced "értesítési LED" tűnik ki. :D A power SoC legyen fontos a power usereknek, akik kedvükre válogathatnak a drágább telefonok hada közül. Ne felejtsük el, hogy ez kezdő ár, hamarosan szerintem ez is leesik 50k alá is. Bog első oldalon írt bekezdései nagyon helytállóak a kínai alternatívákról amik persze mindig olcsóbbak lesznek, ehhez képest az 55k körüli ár már nem rossz. :K

Kicsit elkanyarodtam az eredeti kérdésről, mellnézést. :)

(#20) Bog: Értem, köszi, ez így elvileg teljesen rendben van, és tetszik.

• .DLL

veterán

Mire kevés a SD 410 ebben a kategóriában?
    - - -
    A teszthez: Ha lehet kiegészítenéd több példa fotótóval a második kijelző funkcionelitását, pl. hogyan néz ki egy értesítés, egy SMS? csak ikon vagy egy fél sor szöveg is mellette, meg hasonlók. A bemutató videó jópofa volt, és azért ez valamelyest pótolta a fentieket.

Ami nem derült még ki: a kis kijelző is IPS, vagy esetleg OLED? Utóbbi jó lenne a fogyasztásnak...

Mégegy dolog a kikapcsolt főképernyő mellett aktív kis kijelző hogyan is aktív? Az világos, hogy zsebre téve (avagy sötétben) lekapcsol. De ezen kívül, pl asztalon hagyva mindig világít? Vagy használja-e a mozgásérzékelőt, ha pl. nyugalomban van két percig akkor lekapcsol, majd ha megmozdítjuk, akkor feltűnik újra a kis kijelző? Mert valami ilyen megoldással tudnám igazándiból elképzelni. Vagy pl. a moto féle infra szenzoros megoldást, bár az biztos levédett cucc; a gyorsulás bőven elég.

Aztán ezt is leehtne tovább paraméterezni: pl. beállítható időintervallumban (este 10-től reggel 6-ig) akkor is bekapcsol mozgásra a kis kijelző, ha sötét van (magyarán az ágyból csak felvesszük a telefont és ránézünk, majd 2 perc mozgásnélküliség után újra lekapcsol) az azon kívüli időtartományban pedig csak akkor, ha világos van, hszen ha nappal sötétben van az aszt jelenti, hogy zsebben vagy táskában van a készülék, tehát ilyenkor nem sejlődjön fel a kis kijelző fénye, még mozgásra sem. Ha viszont világosat érzékel akkor nyilván kint van pl. asztalon, ilyenkor ha megmozdítjuk készbe vesszük, már virít is az idő, meg egyéb infók amit akarunk.

:D Nna, valahogy így lehetne a maximumot kihozni ebből, és az energiatakarékosságból is. Ezek közül nem tudni, hogy mi igaz a kütyüre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés