Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindkettő Lollipop és nem Marshallow Android főverziós. A 8GB belső tárhely kevés a tapasztalatom szerint a Google saját sz@rjai (Google Videók, Zene, Maps, stb.) frissítések képesek több száz megát lenyalni az alapból szűkös keretből, felraksz pár nagyobb alkalmazást (Facebook pl. ) és máris ott vagy, hogy nincs tárhelyed - még ha SD kártyád akad is.
A C4 mondjuk jó választás lenne amúgy - de az LG X Screen előnye a kis kijelző - eldöntheted mi a fontos, a kis kijelző adta exkluzivitás avagy az erősebb SoC.
Már ha tényleg 50e Ft-be kerülne az LG X Screen...
-
-
-
válasz
ToniSoprano #15 üzenetére
Értem én, csak hát 50e Ft-ért sehol sem kapható. Ahol ennyiért árulják, ott meg elég érdekesen alul van árazva. Az XXL vagy a MediaMarkt abból relevánsabb, hogy talán ott az árak arányai stimmelnek. Az első oldalon Bog a Redmi3-at, az M4 Aqua-t hozta fel ellenfélként, ami jó is, csak a telefon az adott szinten nem azokkal versenyez, hanem felettük van.
Mindegy, nem trollkodni akartam, csak megjegyeztem, hogy 50e Ft-ért még én is elfogadhatónak tartanám, de ennyiért nem kapható...
-
válasz
ToniSoprano #5 üzenetére
Szóval az 51 900 Ft az 50(ezer) forint?
Bakker, mindig tudtam, hogy gyenge vagyok matekből...
A telefont egyébként az XXL GSM biztosította - náluk 74 900 Ft.
-
Hmm... Eddig én voltam, aki szapulta az LG alsó és közép árrégiós készülékeit, de ez így elsőre nem is rossz. Oké, a SoC harmatos ma már, de a képernyő nem rossz, de a képernyő idő elviselhető, a kamera szódával elmegy.
Ami nagyobb baj, hogy ez nem 50e Ft, hanem inkább drágább (Media Markt: 88e Ft... mielőtt valaki megszól, ugyanott jóval olcsóbb az ASUS Zenfone 2 Laser, a Lenovo K5 PLUS és a Huawei P9 Lite is), ahogy nézem a boltokat. Oké, van, ahol ottvan 51e Ft-ért, de készlet nincs, vagy olyan noname bolt, amiben nem sok bizodalmam lenne. Szóval ez az 50 lepedőt kell letenni érte mondattal especiel vitatkoznék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest