Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ancsma

aktív tag

Én is nyugdíjat terveztem, ezért szenvedek még mindig vele. Csak kell találni vkit aki szét meri szedni. Vhogy el kell vezetni a hőt a processzorról vagy nemtom telóknál ez hogy megy, gondolom nem pasztázni kell évente :DDD

Szóval a fentihez még néhány érdekesség + egy kérésem is lenne:
    - vezeték nélküli töltést kezdtem használni nem sokkal az első fagyás előtt,
    - most vagy ez a töltő romlott el, vagy a teló ezen része: kiírja, hogy tölt, de az akksi meg sem moccan,
    - Geekbench pontszám tökéletes,
    - van egy app CPU Throttling Test néven - pls ezt valaki tudná tesztelni összehasonlításképp? Elég ha csak letöltöd, elindítod és megy pár percig. Mutatja közben a hőmérsékletet is. Nálam 1 perc és fagy tőle minden, ilyenkor kb 75°C mutat.
    - Asus telóknál hasonló hiba (bár sztem nem ugyanaz): pm8150 nevű feszültségszabályozó chip hiba miatt.

Még azt sem döntöttem el, hogy előbb szedem szét, vagy rootolok és beállítok valami extra hűvös, kis órajeles cpu működést :D

Én is zene miatt maradtam LG-nél, de most mindenre felkészültem, szóval épp tesztelem az iBasso Dc03pro DAC-ot.

Új hozzászólás Aktív témák