- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mangosztán #597 üzenetére
Cseréltess benne akksit a szervízben. Olcsóbbra jössz ki és várhatsz még egy évet, ha amúgy nem váltanál.
-
David3
őstag
válasz
Mangosztán #595 üzenetére
Most, ha azt mondom, hogy 0,6%-ot esik, elhiszed? Fogalmam sincs amúgy, 2-3 perc alatt nálam még nem esett a töltöttség, igaz nem is nyüstölöm halálra (talán ha egyszerre megy a mobilnet, navigáció, háttérben zene, akkor tudnék produkálni ilyet).
Gondolom a mostani telefonod már nem új darab, érdemes figyelembe venni ezt is...
-
David3
őstag
válasz
Mangosztán #592 üzenetére
Pontosan nem tudom, mivel 30-40% körül már töltőre rakom és kb. 80-90%-ig szoktam maximum tölteni. Általában így 2-3 naponként töltöm, mikor-hogy használom.
RetepNyaraB: Olvasásra, filmezésre nem nagyon szoktam használni a telefont, így nem is nagyon veszem észre a különbséget felbontásban.
-
válasz
Mangosztán #590 üzenetére
Ööö ez alapos tesztet kívánna...
Sima használat (böngészés szöveges/képes környezetben, telefonálás, mail és chat) jellemzően nem gpu-ról megy, a cpu-nak pedig meg sem kottyan, ezért a visszavett felbontás sem hoz érdemlegeset a konyhára. Fullscreen video (Netflix durván szívja max minőségen), neaggyisten játék más tészta, ott viszont nem azért veszek QHD+ kijelzős megakirályságostelefont, hogy aztán a pixelháborút nézzem
Egyébként nekem David3 felbontása már szövegen is szúrja a szemem. Mármint erősen érzem a különbséget 1440 vs. 720 az fele felbontás... -
David3
őstag
válasz
Mangosztán #590 üzenetére
Nyilván a kisebb felbontás hosszam üzemidőt jelent. Nekem a legalacsonyabban (1560*720) van, nem veszek észre különbséget nagyon... illetve annyi, hogy nagyobb felbontáson több minden elfér egy oldalon, de ez pont nem érdekel...
-
David3
őstag
válasz
Mangosztán #587 üzenetére
Szia, nekem ezelőtt V30 volt, kb. ugyanúgy bírja az akksija, pedig szoktam nyúzni rendesen.
-
FraFer82
tag
válasz
Mangosztán #587 üzenetére
Egyáltalán nem olyan rossz. lég nagy kijelző, szép is, nyilván fogyaszt is, de szerintem kicsit el van túlozva ennél a készüléknél ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest