- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
turbuczn
tag
válasz
Csillag01 #2930 üzenetére
A simához sem kaptunk sem átalakítót, sem OTG kábelt (ha egyre gondolunk, akkor ez a kettő ugyanaz). Csak töltőfej, füles, USB kábel, törlőkendő és némi papíranyag. Ennyi.
Én úgy tudom, hogy az összes verzió Qi töltős, és nekem működik is egy Nillkin paddal. Semmit sem kell beállítani, csak középre beigazítani, felvillan a töltöttségi %, és megy a töltés. Próbáld ki másik paddal, ha van rá lehetőség.
HUTCHDB: Én egy hónapig használtam Redmi 4X-et tavaly nyáron, ha ez számít.
-
turbuczn
tag
válasz
Csillag01 #2916 üzenetére
Ha használnád a keresőt, akkor találnál szép számmal erre vonatkozó információt. Én speciel elég hosszan kifejtettem a garanciára vonatkozó információkat, amiben óvva intek mindenkit a távolkeleti verziós V30-aktól. Ilyen a plusszos verzió is. Ha elromlik csak a bolttal tudsz egyeztetni. Egyébként sd kártyával bővíthető a 64 GB, és akkor van rendes garanciád is. 128 GB 15-20 MB/s sebességgel író sd kártya 20 ezer Ft.
-
-
válasz
Csillag01 #2910 üzenetére
V30+ -ra tudtommal csak "bolti" (1 év) garancia van, gyári (Magyar LG-s) nincs.
[link] (kékbe most nincs) , [link] (1 év garis) , [link] (2 év garis) vagy MM -be pl. megvehető (mint hivatalos helyek) vagy sufni GSM-ek ahol még kapható XXLGSM vagy PartNeroGSM és társaik. (általába 1 év bolti garral) és érdemes rákérdezni, hogy Magyar menüs-e meg hasonlók a Sufni GSM-es verzióknál.MD
L -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest