- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Ha, jól latom, az xda-n már valaki felrakta a pie-t. Esetleg valaki más is innen megprobalta? Lg up-pal tette fel a srác. Hkg régiós szoftver,bár valószínű beta. Üdv!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Aki várja az európai megjelenését a v40-nek, az olasz hdblog portal szerint lesz, találtak róla infót. Ugyan olaszul a cikk, de belinkelem: [link]
Én kíváncsian várom, régóta követem az oldalt, nem szoktak hülyeségeket cikkezni, ha volt már a hír, bocsi... Üdv! -
bakosarpi
tag
Nekem nincs rajta tok, fólia, meg miegymás. Nerm érdekel, karcos is. A hanghoz nem kell esztétika:-). Én nem hagyom, hogy uraljon bármilyen tárgy is. Én uralom őket:-). Pussz!
-
bakosarpi
tag
válasz
turikcsaba #4182 üzenetére
Nekem jack problémám van, és a javításra az lg hivatalos márkaszervízét javasolták, állítólag precízek. 10-et mondtak a jack cserére. A vízállóságot nem kérdeztem, de amint eljutok odáig, hogy felküldöm, és kész lesz, megkérdezem. Beégésnek nyoma sincs. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #4158 üzenetére
Vodafone-od van? Gondolom igen. Nekünk csak a szolgáltató váltás segített. Nem tudott a vodafone érdemben magyarázatot adni. Ausztria, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, mindenhol csak a gond volt. Nekem telenor van, azonnal csatlakozik, amikor upc-m volt, ugyanaz volt a gond, a párom, most volt kénytelen váltani telekomra, minden rendben azóta. Üdv!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok, valakinek volt gondja már a jack dugoval? Néha-néha elmegy a jobb oldalról a hang, aztán megmozditom, és vissza is jön... Ez nagyon aggasztó. Nincs kedvem szervizeltetni... Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3977 üzenetére
Mit tud többet a 660S-nél 600? A 800 nálam nem játszik... Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3898 üzenetére
Én az uapp-t használom, meg vagyok elegedve. Minden extrát hozzávásároltam. Kíváncsiságból akartam kipróbálni, de akkor hagyom. A poweramp is meg van véve, de a tidal miatt, az uapp app a kedvenc. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3894 üzenetére
Szia! Egy kérdés, a saját zenelejátszó, miért nem hajlandó látni a zenéimet a telefonomon? A belső tárhelyen tartom. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3317 üzenetére
Végre megerkezett az általad linkelt, két kütyü. Egyszerűen szuper, most már minden eszköznél aktív az erősítés. Köszi!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Régóta nem értettem, hogy a sony fejesem, sosem LDAC módban kapcsolódik, a telefonomhoz, csak AAC módban. És, ma sikerült megoldanom, ami elég kézenfekvő, most hogy már tudom mi is volt eddig a gond. Egyszerű a megoldás. Bemész a bluetooth menübe, ott a fejes beállitásokban, nálam mdr1000x melletti kis fogaskarékre rányom, azon belül a kapcsolat típusra kattintva kiválasztod, hogy legjobb hangmisőség, és máris kapcsolódik, úgy ahogy azt elvárjuk. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3503 üzenetére
Talán még note4-en. Majd, kiprobalom. Pc-n működik, ipad-en nem. Ezeken vagyok bejelentkezve jelenleg. Ez a tidal+uapp, ez brutal. 3000ft-ot simán meger nekem havonta. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3500 üzenetére
Igen, én már a kezdettől fogva így használom. Pl. mate 9en nem működött, v30 viszont simán. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3332 üzenetére
Fura az mdr1000x 48ohmos... Most 2ohm miatt nem működik alapból? Már megrendelve a trükkhöz minden, már csak hetek kérdése, és nyilatkozom. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3314 üzenetére
Várom válaszod. De, ez most kettő kütyüt jelent?
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3287 üzenetére
Küldenél egy linket, hol tudnék vásárolni ilyen eszközöket? Köszi!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Valaki esetleg már tért vissza előző rom verzióra? Jelen esetben 21a rom van rajta, de vissza akarok tenni egy korábbi verziót, a 20r-t. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage #3226 üzenetére
Mdr 1000x - em van, az is csak 48ohm-os. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
tomboy0013 #3180 üzenetére
Az a helyzet, én nem védem a telefonom, mert nem érdekel. Ez csak egy tárgy... Viszont, nézd meg a hátulját, nekem egy karc, még annyi sincs rajta, ellentétben az elejével. Pedig ha leteszem, akkor nem "arccal" lefelé teszem az asztalra, mégis az eleje sérül inkább. Több, mint furcsa nekem. Üdv!
-
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07 #3097 üzenetére
Szia, én a soproni régióba használom, ahol konkrétan egy kalap kaki a hálózat, de nagyon könnyen vált 2g-3g-4g-4g+ és roaming (telenor)között. Ldac fülesem van, az oreo óta tökéletesen működik, és a nougat-hoz képest, komoly ugrás volt minőségben. Üdv!
-
bakosarpi
tag
Csak azt nem értem, hogy egy terepen alkalmazott prezentációt, el lehet bukni egy gyengébb hangminoseg miatt, ami 5 pici nyilason erkezik? Mert, ha nem látszik, vagy abszolút nem hallani ok. Viszont, ezen a készüléken kimondottan jó a mikrofon, a kamera meg bőven elég amit később pc-n, vagy egyéb módon vissza lehessen játszani . De, zarjuk le ezt tényleg. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2832 üzenetére
Szerintem valami driver gondod van. Meloban vagyok, ha otthon leszek és nem felejtem el, akkor utananazek. De, az adb kell csak, elvileg. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2827 üzenetére
Valamiért nem tudom alkalmazni a fedvényeket. Ezért is lenne jó, ha te is meg tudnád nézni, hogy nálad megy-e, mert elvileg simán kellene mennie, hisz az xda-n a topikjában ezt mondják. Lehet kellene egy fr nekem, mert szerintem én vagyok a láma... Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2824 üzenetére
Persze, nekem siman megy. Csak nem tudom alkalmaztatni a temakat. Udv!
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2771 üzenetére
Itt egy leirás a substratumról. Az ablak lefut, ennyi dolga van. Bezáródik, és aktiv lesz az alkalmazás. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2775 üzenetére
Sajnos ma dolgozom, de a google keress rá, a pontos telepítésre. Egyébként a gép felismeri v30-ként a telodat?
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2773 üzenetére
Usb hibakeresés? Másra nem tudok gondolni...
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2771 üzenetére
Hány app-ot telepítettél a telefonra? Andromeda, Substratum, mindkettő fenn van?
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2769 üzenetére
Kell a pc kliens először is, azt indítod a start_andromeda.bat-al. A telefonon usb hibakeresést bekapcsolni, és feloldva hagyni, majd csatlakoztatni a a gépre, ezek után a pc klienst, tovább futtatni egy billentyű lenyomásával, és már csak a substratum appot indítani a telefonon. Kb ennyi. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
kisdobos0111 #2767 üzenetére
Folyamat próbálkozok, a csatlakozás simán megy. De, a témát nem tudom sajnos alkalmazni egyelőre... Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
DJ. Ru$y #2746 üzenetére
Szaisztok! Épp most tettem fel az új oreot. A biztonsági frissítés május 1-ei lett. A firmware, v20d-sea-xx, ez dual simes verzió. Akinek fontos a biztonsági frissítés, és dual simes, az tegye fel nyugodtan. Én viszont belefutottam egy hibába, hogy nem cseréltem le oreo-s dll-re, így 4%-nál leállt a frissítés. de nincs gond, mert a telefont nem vágta haza. Viszont fontos, hogy oreo-s dll-re kell cserélni, ha mondjuk már fenn volt az eu-s oreo-s rom, és nem a 7-es verzóról frissítesz! Üdv!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Egész testre való fólia: https://www.alza.hu/screenshield-lg-h930-v30-az-egesz-testre-d5254307.htm?o=14#recenze
Üdv! -
bakosarpi
tag
Sziasztok! Aki h930ds készüléket használ, azok közül valaki feltette már a hivatalos 20b (oreo) romot? Mert, én még a 20d eu-s rommal használom, viszont az lg-firmwares.com oldalon fenn van a készülékre szánt hivatalos rom. Nagyobb is valamennyivel. Köszi! (esetleges különbségekre lennék kiváncsi)
-
bakosarpi
tag
válasz
saddybaddy #2629 üzenetére
Ezt, hogy lehet egyébként?
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage #2626 üzenetére
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage #2623 üzenetére
Ezt v30rol talloztad be? Mert nekem teljesen mások a beállítási lehetőségek. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage #2619 üzenetére
Nekem 46ohm-os, van némi kepzavarom, akkor ezt nem úgy hajtja meg, mint az 50ohm felettieket? Köszi a választ!
-
bakosarpi
tag
válasz
MikeRenton #2590 üzenetére
Én felraktam, nos oreon elvileg működnie kellene, de nekem még nem sikerült semmit összehoznom vele. Aki esetleg tudja, hogy kell témázni a substratum programmal, ossza meg itt a fórumon. Köszi!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Adott egy v30+ds verzió, hogyan tudok belépni a bootloader menübe? Olvastam, hogy bekapcsoláskor hang le+bekapcs, de ez nekem nagyon nem akar összejönni! Üdv!
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Én mate 9-ről váltottam, és előtte meg voltam győződve, hogy sokkal nagyobb lesz a v30, hát kisebb, egy hangyaf*sznyival nagyobb kijelzővel... Nekem csak a dac számított a váltásnál, és nem bántam meg, nagyon nem. Vannak kényelmi dolgok amiben jobb a huawei, ezeket sajnálom is, de nem nyomnak akkorát, hogy sajnáljam. Üdv!
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage #2287 üzenetére
Kellőképpen bepörögtem. Üdv!
Egy b&o füles fotót linkeljen valaki. Köszi.
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage #2284 üzenetére
Magyarország jobban teljesít...
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage #2278 üzenetére
Nekem bontott volt, de gondolom a töltő miatt. S.mivel kibontottak, nem kaptam b&o fülest, és otg kabelt... Mert, ez elvileg járna hozzá. Akinek eu-s bontatlan volt, ezek benne voltak?
-
bakosarpi
tag
válasz
kakuk100 #2230 üzenetére
Sokáig keresetem, végre megtaláltam. Az alábbi módon kapsz infot a telóról, többek között a régió kódja is kiolvastatható, a 0-ák helyére az imei számodat kell beírni a böngészőben.
http://csmg.lgmobile.com:9002/svc/popup/model_check.jsp?esn=000000000000000
Üdv!
ui: Régebben adott egy linket, hogy a legfrissebb firmware-t is fel tudd tenni manuálisan, de ez mára már nem elérhető. -
bakosarpi
tag
Sziasztok! Aki felrakta már az oreo-t, nézze nekem meg legyen szíves, hogy a fejlesztői beállításokban, van-e a LDAC támogatásra utaló, Bluetooth beállítási pont. Köszönöm!
-
bakosarpi
tag
Nekem holnap hozza a futár a telcsit. Az oreo nekem az ldac miatt lenne fontos, de előbb-utóbb megkapja úgy is. Üdv! Plusz a tinq-t is megkapja, hoz némi újdonságot
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy amikor témát váltotok, van lehetőség (mint a huaweinél), hogy megváltozzon az állapotsori ikonok? Gondolok itt az akksi kijelzésre, térerő, wifi ... Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest