-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
parts
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6163 üzenetére
A hagyományos, símításos módszerrel fel tudom gond nélkül venni mindig.
Nekem úgy tűnik, valamilyen folyamat nem tud újra elindulni, ha aktiválódik a Doze mód, csak nem tudom, hogy mit kellene még beállítani (lehet-e root nélkül?). Azért gondolom, mert valamelyik este újraindítás után még nem raktam le a kezemből, tehát még a Doze nem aktiválódott (teljesen?) és próbából feleségem hívását egymás után háromszor fel tudtam így beleszólva venni. Ha a telót másnap munkában próbáltam így felvenni, már
nem sikerült - gondolom aktiválódott a Doze és lelőtte az aktuálisan nem használt folyamatokat - de a hagyományos módszerrel azonnal sikerült.
A térerő probléma másként jelentkezik, nem tud visszaváltani a 4G hálózatról pl. a 3G-re és csak pörög a két kis nyíl a térerő ikon felett. kézzel visszaváltva mondjuk 2G-re, majd vissza 4G preferáltra megoldja azonnal a problémát. Addig viszont ha hívnak, úgy viselkedik, mintha be sem lennél kapcsolva, tehát semmilyen formában nem kapcsolódik a hálózathoz. -
gjoco1
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #6163 üzenetére
Szerintem nincs,valami más gebasz van.Én lehet felküldöm.....
Hát ez az,hogy random.Most mióta az első HSZ-t írtam ma 6 hívásból 3x jó volt,"beleszólós"módszerrel.Mondjuk még fent van az Air_Call_Accept App.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest