- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
saddybaddy #2773 üzenetére
-
válasz
saddybaddy #2769 üzenetére
direkt nem akarom, mert a head-fi fórumokon a 70-es skálán adják meg az viszonyítási alapot
-
válasz
saddybaddy #2766 üzenetére
Ez egy nagyon pöpec kis telefon, zenehallgatásra a legjobb talán.
-
Másnak is feltűnt, hogy a G5 ára sok helyen bezuhant a V10 alá?
Nem tudom máshogy értelmezni, mint hogy a piac beárazta a G5-öt, és az idei csúcsmodell könnyűnek találtatott. -
Nézd, én nem javaslok neked boltot több okból is. Amit már javasoltam, azzal elküldtél a pék f@sz@ba, hogy arab a tulaj, és emiatt soha nem lehet megbízható - mondjuk majdnem többezer ajánlása van az egyik legnagyobb magyar kiskereskedelmi portálon, de ez téged nyilvánvalóan hidegen hagy, hisz arab a tulaj
Úgyhogy magadra hagylak a bolt kiválasztási mizériáddal, ha technikai gondod van, abban tényleg szívesen segítek, de addig is sajnos meg kell hallgatnom Santana Black Magic Woman válogatását a V10-en most
Sikerült találnom egy 24bit Vinil Rip-et, és tényleg kíváncsi vagyok rá
Úgyhogy ne haragudj, nem tudok többet segíteni boltkiválasztásban.
update: félelmetes ez a Santana Black Magic Woman Vinil Rip, még a tű sercegését is hallani, ahogy a barázdába ér
upd2: bocs a typo-ért , már késő van.
-
válasz
saddybaddy #2728 üzenetére
Ha nem akarsz root-ot, se high gain trükköt (ami szerintem nem szükséges, ha jó minőségű fej/fül hallgatót szerzel be), akkor a head-fi fórumain az Equalizer alkalmazást ajánlották erre a célra a minap.
-
Amit írsz, az alapvetően hülyeség. Bocs. Tényleg elnézést.
Az általad "GSM bolt"-nak nevezett boltokból vettem a G4-et és a V10-et is. Mindkettőre volt, van OTA frissítés, más módon soha nem is frissítettük, nem is fogjuk családilag, mert ez a kényelmes. Mondjuk alaposan megválogattuk melyik boltból vesszük, de soha nem volt gond se garral, se számlával.
"De akkor hogy frissítem 6.0-ra? Vagy egyáltalán hogyan tudom meg hogy van-r újabb frissítés?"
- legalább az összefoglaló elejét olvasd elLG Bridge a titok
-
-
válasz
MaxxDamage #2681 üzenetére
másfél méterről pontosan a sarkára esett betonra, és lett a pici karc (nem zavaró, másnak fel sem tűnik, csak én tudom hogy ott van), de most azon gondolkodok, hogy lehet olcsóbb félévente oldalsó fémcsíkot cserélni, mint egy jó Verus tok ami kb. 10eft
-
Az oldalsó fém csikot szerintetek lehet cserélni otthoni módszerekkel?
-
Azt állítja emberünk, hogy rootolt V10-en be tudja lőni a high gain-t külső impdanci adapter nélkül. Érdekes . . .
-
válasz
stemplar07 #2592 üzenetére
épp ezen gondolkodtam most . . .
-
Az általam hallgatott FiiO DAP készülékekkel párban van (X1, X3 v2). High gain-t nem aktiváltam, még mindig nem győzött meg senki sem, hogy 50Ohm alatti fejhallgatónál lenne bármi előnye. Elolvastam a másik topicot, még jobban elbizonytalanodtam. A saját fülemnek hiszek, így is nagyon jó.
Jövő héten jön egy iBasso DX90 teszt, pár napon át. Majd beszámolok.Más: a heti első kijelzőtörés után megrettentem, és egy 9H-es edzett üveget feltettem a V10-re. Csak a biztos kedvéért
Más2: Appetite for Distruction GnR lemez nincs felszabdalva a falc számonként, hanem oldalanként egyben van (LP-ből van). A Poweramp ezt nem képes kezelni, még az albumok köze sem vette fel
Szerencse hogy nem vettem meg a Poweramp-ot, mert így most pont annyit ér, amennyit fizettem érte. Valaki nem tud egy normális lejátszót, ami tudja ezt kezelni? Az általam eddig használt összes DAP-nak nem okozott ez gondot . . . -
Más téma: a G4-hez nem volt normális utángyártott aksi, amivel határozottan nagyobb lett volna az üzemideje. Itt is ez a helyzet, vagy a 3500/3880mAh körüli utángyártottak már többet is tudnak esetleg, nemcsak nagyobb szám lett rajtuk?
Köszi,
-
válasz
littleshagy #2439 üzenetére
előlapi edzett védőüveg volt rajta pluszban?
( van egy megbizható szaki Veresen, aki javított már ilyent a könyezetemben, eléggé jó áron, előszedem az elérhetőségét ) -
válasz
MaxxDamage #2437 üzenetére
"Nekem az eszköz nagyon bevált ami 50 Ohm feletti gyárilag" = tehát eleve 50 Ohm fölötti fejhallgatót vettél?
( küldtem privátot ) -
válasz
MaxxDamage #2435 üzenetére
azt már olvastam rég, szoftveres jobban tetszene ha létezik megbízható root nélküli megoldás
-
válasz
MaxxDamage #2431 üzenetére
A high-gain bekapcsolására 50 Ohm alatti fejhallgatóknál nincs valami szoftveres okosság esetleg?
-
WiFI: első, felületes tesztre impresszív a HiFi mód, fülre ( és emlékeim szerint ) nem hallottam lényeges különbséget a korábbi DAC cuccokhoz, amelyeket használtam. Hétfőn tudom egy iBasso DX90-el összemérni, akkor elválik hogy kell-e buherálni az extenderrel vagy sem?
Nem vagyok meggyőződve hogy egy 35 Ohm-os fülesen változtatna-e komolyan? -
Megjött végre, fekete, Mobilvarázs-ból két nap alatt kiküldték vidékre, számla, garjegy, stb. minden rendben.
Bekapcsolás után egyből elkezdte letölteni a 6.0 Android-ot, közben a gyorstöltő kb. 40perc alatt csutkára feltolta - mondjuk nem volt teljesen üres az aksi.
Egyenlőre a 24bites FLAC tömörítetlen zenei gyűjteményem egy része másolódik fel a 64Gb kártyára, majd utána össze fogom lőni a Yamaha MT220 fejhallgatóval (32ohm), és utána döntöm el, hogy kell-e a high-gain adapterrel varázsolnom, HiFi módban meg tudja-e hajtani rendesen? FiiO X1-től iBasso DX90-ig hallgattam sokféle DAC-ot eddig, nagyon kíváncsi vagyok hogy a Sabre 9xxx sorozatú hogy fog szolgálni?
-
megrendelve
-
válasz
MaxxDamage #2385 üzenetére
láttam, remélem most nem viszik el egy-két nap alatt . . .
-
-
-
válasz
MaxxDamage #1954 üzenetére
az LG honlapon történő regisztrálás az egy okos ötlet
-
válasz
Remekelek28 #1946 üzenetére
"Az első hsz-t meg ne tedd már kötelezővé,hogy elolvassuk,okit minket eleget majd holnap a főnökünk."
- De.
Ez az egyetlen módja annak, hogy ne ezerszer megválaszolt kérdésekkel legyen teleszemetelve a topic, a keresőt megtanulni használni pár perc, szánd rá az időt. Ha már valaki beleölt időt, fáradtságot hogy megírja az összefoglalót, legyen benned annyi hogy elolvasod, és csak utána kérdezel. Más topicokban is kapsz figyelmeztetést azért ha a létező összefoglalóban már leírtakat kérdezed, ez az PH-ra jellemző, jó szokás.Egy utolsó érv: ráadásul sok esetben gyorsabban is megkapod a szükséges infót
-
Hali,
Egy rövid kérdés: céges okokból dual sim-es G4-et használok, semmi gond vele. Viszont HiFi kedvelő lévén, szemezgetek a V10-el, de csak dual sim-es változatban érdekelne. Milyen hátrányai lehetnek ennek a változatnak, pl. nincs belőle európai változat, ritkább szoftverfrissítés, stb.?
Köszi!
-
Hali,
Akik nem szolgáltatónál vették, melyik boltot tudnák ajánlani? Elnézést ha volt mostanában ez topic, de nem volt időm sokat visszaolvasni
27% ÁFÁ-s számlával érdekelne, amit esetleg elfogad a gyári szerviz is. Az se hátrány, ha a boltban esetleg van raktáron is, de egy limitált ideig hajlandó vagyok várni isEgy másik topicban a mobilkereskedes.hu-t ajánlották.
Köszönöm előre is!
-
Hali,
Érdekelne ez a típus, de alapból nekem dupla SIM változatra van szükségem (nem szeretek céges+magán két mobillal járkálni). Szeretném megkérdezni:
- milyen hátrányokkal jár a dupla SIM-es változat? Mivel nem EU-s, gondolom nincsen meg minden LTE freki, ritkábban jönnek frissítések, lehetnek nyelvi problémák (az angol nekem mondjuk bőven elég), stb ?
Kösz!
-
válasz
ForRedGlory #297 üzenetére
Nem kapd fel a vizet, ebben a topicban sajnos az átlagnál is sokkal több fanboy/mezei troll hozzászólás van. Alig találni pár értékelhető hsz-t, ahol a tulajnak van értelmezhető véleménye, amit nem nyálfröcsögve hanem normális hangnemben hoz a világ tudomására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest