Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoneTom

tag

válasz OPiiPO #2735 üzenetére

Szia!

Ne is mond... Mikor megjelent a G4, úgy éreztem, hogy az lesz a következő telefonom. De akkor még rendesen működött az Optimus G-m....

Az utóbbi pár hónapban folyamatosan romlik... lassan 3 éves lesz és megérett a cserére.

Elkezdtem olvasni a G4 fórumát és rengeteg hibáról lehet olvasni, de a legsúlyosabb a bootloop, meg a kijelző beégése.

Mivel vidéki vagyok, Egertől nem messze egy kis faluban lakok, az utazás meg nem olcsó Bp-re, így jól meg kell gondolnom, hogy mit és mennyiért választok és az megéri-e annyiért...

Pesten olcsóbbak az árak, de ha oda fel kell vinnem 1-2-szer, akkor mindjárt kevésbé éri meg. Meg, hogy egyáltalán megéri-e egy olyan telefont venni, ami hiába tetszik (nagyon tetszik), de feketében, ami leginkább illik hozzám nem tudnak itt rendelni, mert elfogyott a nagykerben.

Alternatívát kell keresnem, de vannak kikötéseim:
    - cserélhető akksi
    - nagyon jó kamera
    - stabil rendszer
    - jó RAM kezelés
    - microSD bővíthetőség
    - még megfizethető ár

Ami ezeket tudja a G4-en kívül az sztem csak a V10...

De annak még csak nem is kérdeztem utána a Capri-ban, neten is alig találni feketét, így kérdéses a dolog, hogy most mi a nyavalya legyen..

Próbálok infókat gyűjteni a megfelelő döntés érdekében, hogy a következő mobilom is kibírjon kb 2-3 évet, mivel nincs annyi pénzem, hogy folyton váltogassam a telefonjaimat...

A segítségeteket köszönöm és higgyétek el, ez amit Ti kaptok a döcögős mobilvásárlásomból az semmi ahhoz képest amit itthon hallanak a szüleim, akiket totál hidegen hagy a mobilos téma....

Új hozzászólás Aktív témák