- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
bb_bence #4251 üzenetére
Teljesen jó telefon ez ! Minden szempontból . A hardver köszönhetően a 4 gb , és a jó ui nak, legalább 2 évig jó lesz. Én ha most vennem , a H961 (64/4gb dual SIM est vennem) és valami hozzáértővel Lako05 leírása alapján megoldanám a B20 800 MHz lte t . Egy extender+impedancia adapterrel kiváló gyors telefon /dap .
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4237 üzenetére
Szóval.. az nem mind1 , hogy hol próbálták ki !! Mert az adótorony tövében nekem sem volt gondom ! De kint a ,, fildeken,,
ki kell kapcsolni az LTE-t,... ugyanakkor az S7 gond nélkül működik ..ahol a V10 nem ..
-
stemplar07
őstag
Sajnos az a konklúzióm, hogy az S7 stabilabban tartja az LTE-t , vagy a modemje jobb , vagy szoftveresen jobban oldották meg ..
M7 környékén nincs is gond a V10 LTE kezelésével,( v20a,,) viszont belső Somogy -Tolna térségben LTE off, mert akor nincs térerő , viszont a 3G-re átváltva stabilan tartja a térerőt mindenhol . (ellentétben a V20c ami ott sem volt stabil..) -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4222 üzenetére
Azért nagyon kíváncsi tesznek mit tesznek a tieddel ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4219 üzenetére
Az LG szervízben egy Lg Urbane Watch-al 2x is jártam , kb 3 nap alatt cseréltek komplett házat ( pixel hiba.. aztán gyorsan eladtam:-) )
a v20a,, csak egy fokkal jobb .. (ahol van térerő legalább visszakapcsolgat ) mint a v20c ..
nagyon vidéken .. szóval az LTE kezelés csak nagyvárosokban megbízható , sajna .. közvélemény kutatásom szerint Samsung, vagy LG , aki sokat vidékezik, már rég kikapcsolja ! a 4G-t ha azt akarja , hogy tudják hívni.. és a 3G pedig működik ..
-
stemplar07
őstag
Na szóval off :
Hozzá jutottam egy ,, FiiO E12A Mont Blanc for IEM ,, -hez és ezzel azért már erősen közelébe ,,.. került az S7 a V10-hez ,.. tudom-tudom.. oda a svájci bicska ,, :-) gyönyörűen meghajtja mindkét Audiotechnika fülest (ath 900x, MSR7 )
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4200 üzenetére
Látom nálam is van őrültebb
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4194 üzenetére
Háát , egyre kevesebb helyen lehet kapni .. vagy ha felhívod őket, (gsm bolt) nincs, majd lesz valamikor .. stb.
ettől függetlenül a legjobb phablet még mindig, a hangja pedig.. a legjobb .
Más, képernyő ghost, vagy beégés , ezzel is küzdenek páran, szerintem érdemes Nillkin mágneses flip tokkal használni , mert az azonnal lezár, ha becsukod , és nem ,,ghostosodik,, a kijelző ráadásul a legjobb védelem is.
Pár haverom is vett rá, és ahogy nekem sem, nekik sincs képernyő gondja vele .
Érdemes egy tartalék aksit is beszerezni, mert azért 1-1,5 év után ezek az aksik kihalnak .. -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4192 üzenetére
Már kevés a választék, kifutó modell lett a V10 :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4190 üzenetére
Arc Edge Film Nillkin Hardness Tempered Glass Screen Protector For LG V10 New
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4187 üzenetére
Nem baj :-) jól tetted, fő ez elővigyázatosság ..
más ,,v20a,, kontra LTE , teszt Siófok BP m7 . (V10 vs. Galaxy S7)
Úgy tűnik ez volt a baj,mert egyetlen egy helyen valahol Lepsény magasságában ment el a térerő kb 1 percre , és utána rögtön a ((,,Network Monitor Pro,, ami egyébként %-os widgetként is mutatja a térerőt.. és azt is hogy H+/3G/4G a pillanatnyi helyzet ..)) 3G-t mutatott ,(tehát visszaváltott ) ezt az egy helyet leszámítva végig volt térerő Pestig, egy másfél héttel ezelőtt ugyanezen a szakaszon vagy 5x nem volt térerő ( miközben 4G állásban volt a telefon ) (az is igaz, hogy a Galaxy S7 15%-térerőt mutatott, miközben a V10 0%-ot, abban az egy esetben .. )
Alapvetően ahol a Network M Pro 4G-t jelzett, jó pár helyen mértem mindkét telefonnal a speetest.net-el , az előzőekben tapasztal V10 felét ,harmadát mérte az S7-hez képest .. most tapasztalt sebesség 30/10 mindkét telefonnál !! (ps. a céges kártya LTE sebessége csak ennyit enged flotta szinten..) Gyanúm szerint a ,,v20c,, modem része nem jó ..
Ezek után kíváncsi leszek Neked milyen FW builddal adják vissza a telefont ..Hát ez van, tehát akinek a ,,vidéki,, LTE-vel gondja van, én úgy gondolom érdemes a ,,v20a,, -ra visszaváltani .
Természetesen a refurbish, teljes wipe+FR opcióval . -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4182 üzenetére
V20 -t kapsz vissza :-)
off: ma jött egy frissítés az S7-re , nem merem felrakni :-) )
-
stemplar07
őstag
LGUP és a KDZ kezelése magyarul , a fentebb leírt V10-re vonatkozó angol link , (bár LgG4 -re vonatkozó), de használatát tekintve teljesen ugyanaz a metodika , végül is így tettem vissza a gyári ,,v20a,, Firware-t refurbish opcióval , tehát wipe cash és teljes újra instal . Így talán könnyebb lesz akinek az LTE gond miatt , vissza kell tennie a v20a-t és nem akarja ezért Pestre küldeni a telefonját .. ( nos persze ha elég bátor hozzá :-) ) ps. jó lett volna ha előbb megtalálom én is .. :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4172 üzenetére
Okay köszi.
v20a,, .. ma mentem egy kicsit autóval, mindkét készülék nálam, olyan helyeken ahol már szarakodott a v20c,, ott is stabilan tartotta a 4G-t !! de szerdán többet is tudok, akkor megyek Pest felé is.. egyenlőre biztatónak tűnik, főleg ,hogy az XDA-n is voltak akinek a v20c,,-vel szarakodik az LTE. ( egyébként név nélkül megmondhatod nekik, hogy valaki a v20a,,-val kipróbálta és úgy tűnik jobb a modemrésze .)
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek,... de egy egyéves modell utolsó frissítései .. gyanúsak .. lásd IOS 10 , stb . (frissítés után egyből laggolt is az addig smooth (IOS9-el), ipad air . ) -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4169 üzenetére
Figyelj Sir ! előtte megcsinálhatnád azt a beállítás dolgot, próba képen . .-) attól még felküldheted a többi hiba miatt ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Aryon87 #4166 üzenetére
, látom, de igazából nekünk leginkább az a probléma, hogy rossz LTE térerő esetén egyszerűen nincs , csak vészhívás, illetve keresgéli a hálózatot, de.. mindenesetre ez is egy lehetőség , ( lehet ,hogy a samsung/ipadair más belállításokkal kezelei az LTE sávokat, és máshogy a V10 .. ki kell próbálni , köszi a tippet ( lehet a T,, sok mindent változtatott az elmúlt időben, és ,,elfelejtette,, ezeket a beállításokat átküldeni a felhasználók felé ? ..)
Amikor az első V10 961N-t (a dualsimes) megvettem anno tavaly novemberben, akkor is be kellett mennem a T-be, mert nem volt LTE és a szervizes kb fél órát szarakodott vele, mire lett .. ( és nem a B20 800 Mhz miatt ,mert az csak nagyon vidéken van..)
-
stemplar07
őstag
válasz
Aryon87 #4163 üzenetére
Na most : megnéztem, az S7 , és a V10-nél is Telekom HU NET , illetve internet.telekom (APN) van írva ...
hát valaki próbálja ki, de ha ez a probléma, akkor lehet rájuk borítom az asztalt ..............itt szaraxom .. 2 hete .....
R.. kocsogok : tényleg van ilyen beállítás .. találtam az oldalukon..
LTE profil létrehozása - internet és MMS beállítások:Név: Telekom HU LTE
APN: internet.telekom
Proxy: nincs
Port: nincs
Felhasználónév: nincs
Jelszó: nincs
Szerver: nincs
MMS-központ: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.051.126.010
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa: default, mms, supl
APN protokollja: IPv4
Hozzáférésipont-név roaming protokollja: IPv4
Hozzáférésipont-név engedélyezése: igen
Csatorna: Nincs megadva
Virtuális mobilszolgáltató típusa: Nincs
Virtuális mobilszolgáltató értéke: Nincs beállítva -
stemplar07
őstag
Hi! Nem speciálisan ,,angol,, hanem a linkelt oldalon EU 960A-hoz való V20a- tettem fel, ( mivel a V20b-t eltávolították LG-ék..) Nos, működik, de mivel eü kényszerpihenőn vagyok kb szerdáig , nem tudtam nagyon autózni , de akkor ott lesz velem az S7 és a V10 is a kocsiban, és folyamatosan figyelem a speedtesttel mindkettőben u,a sim (egy fő+egy autós kártya, tehát nem dobálhatják el a térerőt , hogy ne venném észre..) Sajnos ,, az S7 gyenge térerőnél bár 4G-t jelez, de mondjuk mérek vele 10le/3 fel (amúgy a T, kriminálisan szar..) de ! nem dobta el a térerőt mint a V10 ( a v20c-vel..).. Jelentkezem szerdán mindenképp , hogy mit tapasztalok a v20a,, val .
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4149 üzenetére
Na .. kíváncsi vagyok mit csinálnak vele, már úgy értem az LTE dologgal , .. majd jelezz melyik buildot tették fel ,Ugyanis az LG központi szerveréről eltűnt a v20b,,.. az XDA-sok szerint. ( csak a V10c, V20a,V20c van fent a 6.0-ból.
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4142 üzenetére
Olyan oprendszert még nem láttam, amit ne kellene néha,, újrahúzni ,,
-
stemplar07
őstag
A Samsung S7 ben Exynos versionban Lucky CS47L91 Sound DAC van , ami saját tervezésű ( vélhetőleg cirrus logic ..)Sokáig az a hír járta, hogy u.a Sabre AMP/DAc lesz majd benne mint a V10-/20ban..de aztán gondolom az a +15 dolcsi.. Nem szól rosszul , de az AMP az ami gyenge ,(+ a HighGain trükk ami baromi jó a V10 esetén) így aztán az egész sztereó kép sokkal laposabb , pedig csak Flac és Poweramp V3 , ment mindkettőn , nem véletlen, hogy egy napon említik a V10 Sabre DAC/AMP-ját a Astell & Kern termékekkel ..
Ettől függetlenül az S7 maga, baromi jó és kezes , villámgyors cucc , az Amoled stb.stb......bár a samsung launchert azonnal lecseréltem Novára, a V10 pedig a saját launcherjével megy mert jó .
Azonban egy külső (pl Fioo amp-vel) füles erősítővel hozhatná a v10 minőségét , de az már macera , összekötözgetni , külön töltögetni 2 féltégla..stb.. -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4138 üzenetére
Fr. És V20a ...
-
stemplar07
őstag
és most hogy egy hétig a Samsung S7-t volt zenére használva , .. a V10 újra üzemben , ,,sajnos,, azt kell megint megállapítanom, hogy ...... sehol , ...de sehol sincs !!!! hangminőségre a Samsung
(ugyanazzal a Poweramp v3-al használva ) kb. olyannak tűnik a Samsung mint egy jobb covon , vagy más MP3 player .Ég és föld !!
ha ez az LTE váltási dolog a downgrade-val megjavul, akkor .. samu.. megy a háztól -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4135 üzenetére
Én most visszaraktam a ,,v20a,, -t még nem tudom, eredményes lesz-e az LTE váltás , de a downgrade az tök egyszerű ! Mivel hivatalost rakunk fel root sem kell ,csak egy ,,egyszerű,, szoftver . Egy kevés angollal el lehet vele lenni, vagy megkérni valakit aki már látott ilyet ..(az Odinnál is egyszerűbb)
1.LGUP tool
íme a leírás : és a program , a rar-ban lévő dll-t kell először telepíteni, utána a programot és legvégén a common könyvtárat ide: C:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model
[link]2, itt pedig a firmware verziók amiket az LGUP-ba be lehet tölteni , és frissíteni lefelé ..
a linkeken szereplő FW-ek linkjét másolni kell egy böngészőbe, mert másképp nem nyílnak meg ..én megcsináltam, szívesen segítek akinek kell, de természetesen : SEMMINEMŰ FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK !!!
és többet nem frissítek , jó ez a 6.0 v10c utáni v20a ..
-
stemplar07
őstag
válasz
CSAVI38 #4132 üzenetére
Szíasztok ! Akinek hasonló lte gondja van ,
Szerintünk is elszúrták a v20c buildot ..( vagyunk itt vagy 3-an így ..luimapeiz, Kisbea,és én ,
Na .. beszéltem az LG-vel, teendő : ha magyar garis...
1,Váci úti szervízbe telefon felvinni
2,vissza rakják a v20b-t
3,telefon kipróbál, hogy nem dobálja-e el a hálózatot,(4g-n)
4,ha nem javul akkor garanciális ügyintézés
ennyit tudtamPs. A Samsung S7 , és egy Ipad air 2 ugyanazzal a Sim el teljesen stabi ahol a v10 szaraxik ..
Esetleg valaki megoldást tudna arra h a hivatalos build v20b t hogy lehet root nélkül vissza rakni ??
Esetleg a Lako05 nagymester ? -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4111 üzenetére
Igen, én is majdnem vettem még egy új V10-est ( amúgy 961N-est néztem, de már nem volt új , lako05-el meg megoldottam volna a B20 dolgot.. akinek eladtam az első 961N-t lehet elcseréljük az én 960a-st), de......a
kisördög, samu lett belőle :-) azért csak ki akarnám próbálni a V20-at ,.. kb júli. környékére lesz belőle talán jó ár :-) és talán megoldják a ropi kamera ablakot
-
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77 #4107 üzenetére
Megvan, ..még a V10 .. de nagyon baráti áron volt a samu , 2 év garis.. háát erőltetni kell a szememet , nagy a különbség . :-) A hangja nem rossz az MSR7-el , de korántsem olyan telt ,dinamikus , és az AMP is gyengébb ,mint a V10 impedancia trükkel . Még meglátom mi lesz vele .
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4077 üzenetére
idézek az S7 fórumról :
,,.... Nem, nem csak a T-nél van gond. Nincs összefüggés, teljesen random (nem csak gyenge 4G-nél). Én telenoros vagyok, augusztus óta nem volt hálózatváltás problémám Magyarországon egészen két héttel ezelőttig, akkor nem tudtam hívni egy alkalommal. Gyors repülő be-ki és minden okés azóta is. Mindig az elérhető legfrissebb telenoros androidot (most augusztusi) használom. Ez van annyira ritkán, hogy nem zavar 2018 májusáig garanciás amúgy, szóval ha sűrűsödne a dolog, elvinném....,,Tehát próbáld meg Te is, és akinek gondja van , repülő mód on/off hátha megy a V10-en is ,.. én most leköltöztem róla ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4075 üzenetére
mivel a samsung galaxy s7 -nél is vannak ,,tünetek, és ott is páran panaszkodnak az LTE off ra, mindannyian T-sek , holnap kicsit elbeszélgetek a T-vel, az új Huawei tornyokról ..meg az önjáró autókról , amihez már készül az 5G .. kabaré ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4072 üzenetére
lako05 - öt kérdezd meg, mert járatos benne , ő az aki a 961N , b20 800 mhz-t is megoldotta ,
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4070 üzenetére
Hááát ezt szerintem valaki romolásban járatostól kérdezd,én nem vagyok benne biztos, hogy a mentés a romra (buildra)is vonatkozik-e ? nem csak a programokra ...
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4068 üzenetére
Szerintem ha visszatennéd v20b-re azonnal a végére járhatnánk , tudom macera, de ha teljes mentésed van róla ,...akkor legalább kiderülne
hogy a build- cseszte el az LTE váltást/rádiórészt , vagy a Tréé a tornyokat ..
-
stemplar07
őstag
OFF : Samsung Galaxy S7
Mielőtt a V10- re bármi rosszat is írnánk , azért elmesélném ,3 nap után tapasztalataimat : hogy egy egy évvel frissebb ,,csúcskészülék,, sem hibátlan, szoftveresen .
1. volt hogy nem tudtam hívást indítani,( full térerő stb. igaz aznap laktam be a telefont ..) csak ha újraindítottam
2. egyszer már újraindult, csak úgy
3. egy barátomnak teljesen újra kellett a FW-húzni, mert laggolt ( igaz azóta jó)A topicjába beleolvasva , ott sem minden szép ..
, esztétikai probléma : üvegfóliát csak az oldalaktól 4 mm-re beljebb esőt lehet felrakni, mert különben lejön , mivel hajlik az oldala ( de így hülyén néz ki és így is lemászhat előbb, utóbb .....
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4056 üzenetére
LTE : OFF ! Nos miután sim kártyát cseréltem a T-nél , nem sokat változott a helyzet ( talán kicsit jobb lett) De, pl ua. a sim kártya egy :
1. Ipad air 2 ben gond nélkül váltogat lefelé 4g-3g-h+-edge...2. ugyanígy egy Samsung Galax S7-ben is hibátlanul műxik( a visszaváltogatás..) , a V10-ben sajna ez a ,,néha keresgélős, és olyankor akadozó hang telefonálás közben,, megmaradt .
LG szerviz még nem hívott vissza , de egy másik Samsung/LG hivatalos szervizben közölték velem, hogy a T,, tornyokat cserélt az elmúlt fél évben (Huawei-re) és nem sikerültek túl jól és némelyik készülék ezt nem tolerálja . Javaslata LTE off . Ha telefonálni akarsz .. van a play áruházben vicces kapcsoló ami letölt , 4g/3g/h+/E .. de állítom ez csak vidéken gond, egy Pesten/Nagyvárosban mozgó embernél nem észrevehető .( a tornyok tövében)
A ,,v20c,, build ettől függetlenül még rossz lehet , ezen kívül más ,,tünete,, nálam nincs a telefonnak .
A héten visszahívom az LG-t hogy mi a szösz van a leadott 3 IMEI - telefonnal..off (ps. bár jó telefon nagyon a Galaxy S7 , és egész jó a hangja , de ... azért mérföldekre van a V10-től flac-al , pedig erre is a Poweramp V3 került fel )
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4012 üzenetére
ok, remélem hívnak .. majd jelentkezem, h mi van , gyanús a Tréé is ..
majd ha a Glonass eltűnik akkor már félni is fogok ... mert akkor WW3 ..
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4010 üzenetére
Figyeljetek ha nem gond, küldjétek el nekem privátba az IMEI/szolgáltatót, ma 13 körül hív vissza az LG , max megbeszélik a szolgáltatóval előbb , mindenesetre ez nem normális.. Neked is Trés,, ?
-
stemplar07
őstag
Na ma mentem egyet belső Somogyban LTE on .. kriminális !!!! vészhívás stb..( ha LTE OFF akkor műxik..) felhívtam LG supportot , elmondtam nekik, hogy nagy valószínűséggel a 960A-k V20c frissítése el lett k....va , illetve valószínű hogy az LTE kezelése. Holnap visszahívnak , és kérnének IMEI számokat tőlünk , így akinek hasonló gondja van, mint nekünk ,,Kisbeával,, azt kérem ,hogy privátban küldjön IMEI számot ( illetve az is ,hogy melyik szolgáltatónál van) , és megadom nekik .
Azt mindenki gondolja át, hogy pl. olyan területen használja ahol az LTE nagy térerővel jön, pl. BP és nagyobb városok, ott ez a hiba nem is jelentkezik, csak ott ahol LTE-ről át kéne váltania a telefonnak 3g/h+,E- re !!tehát ,,nagyon vidéken.. gondolom konzultálnak az érintett szolgáltatóval is , de nekik van/lesz statisztikájuk, hogy EU-ben ezek a modellek esetén IMEI szám gyártás stb. van e hasonló tapasztalat .
Esetleg downgrade v20b- re lenne még megoldás,-- -
stemplar07
őstag
Hát drukkolok , remélem ez segít , bár semmi ilyennel nem találkoztam (szín, fagyás stb) de ma 2x is keresgélte a hálózatot kb 2*3 mp-ig én hagyom LTE-n egyenlőre, de most már tuti, hogy vagy a Trééé,, szivat bennünket, vagy az LG a v20c-vel. Jó lenne kiszűrni ..lényeg az ,hogy egész nyáron nem tapasztaltam ilyet , csak mostanság ..
-
stemplar07
őstag
Factory Reset ? Akarod vagy sem ennek ez lesz a vége ... vagy valami ,,nem okés,, alkalmazást raktál fel .. esetleg egyenként szedegesd le őket, és indítsd újra . De a FR erősen ajánlott , szerintem mint minden oprendszer , ez sem különb . Anno amikor a 6.0-át felraktad (vagy aki felrakta) írva vagyon az összefoglalóban, hogy 5.01-ről 6.0-ra ajánlatos FR-el kezdeni,(és utána a 6.0-át felrakni egy tiszta rendszerre!) és nem integrálni a telepített alkalmazásokat 5-ről a 6.0-ra ..
-
stemplar07
őstag
válasz
#77081088 #3984 üzenetére
Igen nekem is a szolgáltató a gyanús :-) variálnak az LTE sávokkal .
Amúgy a V10 szerintem (a Samoled kijelző kivételével,mert az azért jobb) az egyik legjobb telefon , ár-érték arányban . ..egy éve használom(ez a második, a H961N-t is csak azért cseréltem el, mert nem akartam nekiállni a B20 800 Mhz, mókolásnak..) és biztos V20-ast fogok venni jövőre , nekem ez az igazi jukebox , PDA/telefon/DAP .. ugyanakkor dolgozni is nagyon jó a kijelző mérete miatt , kicsit nagy , nyáron,, de headsettel ,egy PLT Voyager Edge-vel használom, meg vagyok elégedve vele .
-
stemplar07
őstag
:-) LTE teszt :
Somogyban működött minden, Fejér megyében az M7 Szabadbattyán magasságában (ahol egyébként 3G is alig szokott lenni ) maradt LTE-n! de 2x pár másodpercre no térerő !Pest megye -Komárom E m. végig vot LTE az M1 egy szakaszán csak 3G sebességet mért a speedtest , (8Mb/s le 2Mb/s fel) ugyanakkor a jelzés továbbra is 4G . Tehát a probléma szerintem ott van, hogy ahol nem stabil a 4G, nem vált át 3G/H+/E -re , erőlteti a 4G-t . És bár csak pár másodpercre az említett 2x pár másodpercre no signal .
BP-en stabilan ment az LTE 35/10 Mb/s és semmi bizonytalanság nem volt .Valami nem kóser ezzel a v20c-vel, és csak azok érzékelik akik , olyan változó vételi helyen és LTE engedélyezéssel használják ahol egyébként a 3G/H+/E/vagy csak telefon lenne a jellemző .Aki állandóan jó 4G lefedettségű helyen használja annak fel sem tűnik .
De ha valaki hozzáértő is hozzászólna aki ebben járatos, az jó lenne .
( vagy a ,,T,, xarakodik ez még mindíg benne lehet , mert pont a frissítés időpontjában egy több ezres flotta fele halt be .. nem egyértelmű ) -
stemplar07
őstag
Nekem olyan volt 6 hónapig,(961N) de ,,nagyon,, vidéken no LTE ahol a B20 800 Mhz játszott .. Én a T,,-re gyanakszom , .. a mi esetünkben ..( bár nekem legutóbb a múlt héten Fehérvár felé volt ilyen ,,no,, hálózat problémám (pár másodpercre), ha menet közben neteztem .( email,böngésző) és közben pár másodpercre kiírta ,hogy nincs szolgáltatás .
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #3961 üzenetére
a és kifelejtettem , hogy mi volt az ügyfélszolgálati javaslat ? LTE off
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #3957 üzenetére
Nálam sem gyakran , de már volt ,hogy előfordult, menet közben, autópálya , stb. specifikusan a V10-re nem találtam, de ilyet igen : T-Mobile carrier aggregation problem ,,azaz az LTE sávokat néha nem egyesíti a telefon amikor a sávok változnak (p.Menet közben ) .. aztán ,hogy ez mit is jelent nem tudom .
( kb.3 hete, Tmobil LTE látszik, full térerő , speedtest.net elindít kb 5GB fel és 1 GB le , Pesten!.. a Tmobil 3-4 napig kihalt és be is ismerték,hívást sem lehetett indítani sokszor, ez az LTE macerás dolog..) -
stemplar07
őstag
..Na de.. akkor most mi is van ? 3g-vel használod ? szerintem a T-nél lesz a gond .. csak megint sunnyognak ? Az nem létezik, hogy csak az LTE sáv halt ki a telefonból .. a speedtest.net (ingyenes programot ha nincs letöltve) töltsd le és próbálgasd azzal, .. mit mérsz vele (LT-vel) és jut is eszembe V10 960A-d van ? gondolom nem 961N ?
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #3914 üzenetére
.
-
stemplar07
őstag
off rossz topic :-)
-
stemplar07
őstag
ne idegeld magad, nem csak Neked , nekem is , ugyanakkor az ebayos Ugreen Quick Charge 2.0 Qualcomm Certified hálózatival, illetve a yotaphone2 gyors töltőjével haha.. és a kocsiban használt Aukey 2-Port USB Car Charger 36W 5V 2.4A Quick Charge- val azonnal gyors töltésre vált, a gyári töltőfejjel, viszont az van amit mondasz .. ( vagy csak később vált át ? na ezt még kipróbálom.. )( függetlenül a kábeltől..)
..de legalább nem gyullad ki ...
-
stemplar07
őstag
válasz
Maxximus #3744 üzenetére
:-) ha a headfi-n nem tesztelték , akkor sok jót (hifiben) ne várj , a V10 az AMP is(sabre) ellentétben ha jól látom wolfson ennél .
A V10 AMP is abban az esetben az igazi ,ha a HighGain trükköt alkalmazod (impedancia növelő+adapter+poweramp alpha1.03 ) és 50 ohm alatti fülessel , akkor viszont veri a jobb DAP-okat is ... De a puding próbája, .. meg kéne hallgatni -
stemplar07
őstag
Kérdésre a válaszom , igen , én legalább is november óta jó pár fülest kipróbáltam a V10-el , és ha belegondolsz a HighGain ,,trükk,, esetén nagyobb erősítéssel dinamikával szól egy füles ami 50 ohm alatti , mint egy 300-600 ohmos fejhallgató . (ami nem jelenti azt ,hogy nem szól szépen az is ..) de ez egy mobil HiFi és az AMP része nem mérhető egy komoly stabil erősítő fejhallgató kimenetéhez ( esetleg egy külön fejhallgató erősítőhöz ) pl. Sennheiser HD 700 , 300 ohmos , nos ehhez én nem a V10-et használnám :-) .. nem csak a 700 dolláros ára miatt :-) hanem egy stabil tápos fejhallgató erősítőt .. ami nem erőlködik ,hogy rendesen meg is hajtsa ..
-
stemplar07
őstag
OFF ..
LG V20 vs. Astell&Kern AK240 (780.000 Ft)
[link]
(google fordítóval egész jól ,, olvasható kóreairól ..)Érdekes teszt , bár némi elfogultság biztos van, de... mérések is :-) az biztos , a V20 esetén is az 50 ohm alatti füleseket preferálják .. Dinamika tartomány : V20 112,3 DB AK-240 113 DB ..
(ps. kár ,hogy a V10-et nem vetették össze az AK-240-el, szerintem az sem vallott volna szégyent..)
-
stemplar07
őstag
V20 DAC / AMP ,,tudományos elemzés , akit érdekel :-)
-
stemplar07
őstag
Igen , valóban, és egy patch-ot is kellett ráküldeni hogy a rejtett menüben a B20-at állítani lehessen , de itt valaki megcsinálta , azt tudom . És működött is neki ( konkrétan ,, thebiker ,, kolléga ) én ezért cseréltem le a 961N-t (960A-ra ) pedig a dual sim , és a 64 GB fájt .. a nagyobb településeken nem volt gond az LTE-vel, csak ,,nagyon vidéken ,,
-
stemplar07
őstag
LG V20 .. a számok tükrében :-) és nagy felbontású fotókkal .. jó telefon(és DAC/AMP/fotómasina) lesz ez jövő augusztusban 130-ért
Anandtech :ESS Technology :
[link]The ES9218 Highly Integrated HiFi SoC combines Quad 32-bit stereo DAC channels, Analog Volume Control, 2Vrms outputs and HyperStream II Technology .. azért meghallgatnám :-)
-
stemplar07
őstag
Szerintem nagyon, de nagyon hálásak lehetnétek, az összefoglaló miatt a topic gazdának!!
Én anno összetettem volna a kezemet, (novemberben) amikor az első V10-et megvettem, és úgy kellet az XDA-ról, Headfi- ről , Poweramp , fórumról össze ollóznom , mindazt amit Ti magyarul kézhez kaptok !!
Tehát tényleg illene végig olvasnotok azt a remek összefoglalót, amiből kiderül, mit , hogyan , mielőtt kérdezgetnétek, és csapkodnátok, kritizálnátok akár a V10-et vagy a tulajokat ... vagy a fórumgazdát ..
Ez egy svájci bicska , akinek kellenek az előnyei megveszi , aki nem annak a ,,robbanó Note 7-est ,, ajánlanám -
stemplar07
őstag
hhm ezt nem nagyon értem, hisz az impedancia növelés csak addig kell amíg High-ba kerül az AMP , utána úgyis ki kell húzni és helyére kerül az 50 ohm alatti füles :-) ( tehát rossz minőségű nem lehet..)nem olvastam az említett írást , az viszont lehet , hogy nem teszi High-ba az AMP-t ? akkor viszont nem elég az OHM , és gagyi a cucc ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #2318 üzenetére
:-) mivel november eleje óta játszom a cuccal :
1, extenderbe először bedug az impedancia növelő és !! azután ez egészet bedug a telefonba , kiírja ,hogy nagy ellenállású készülék csatlakozva (50-500 ohm) vagyis ez a HighGain ..
2 , miközben bedugva marad az extender kihúzod az impedancia növelőt , ..a HiFi mód marad High-ba és
3, ezután bedug az 50 ohm alatti füles és voila highba hajtja.. ha közben rájöttél volna sorry a tanácsért :-)
-
stemplar07
őstag
Kedves ,,E2E4,,
Uram ! Fogadja gratulációmat !!!! Időt s energiát nem kímélve Profi munkát végzett minden tekintetben az összefoglaló leírásával !!!
-
stemplar07
őstag
válasz
Pityukaka #1733 üzenetére
Kiváló summázás ... november óta használom, egyetértek :-)
Ha lenne V11 megvenném ...
Bár nekem az általad leírtakon kívül a hifi is fontos, érdekes ,hogy az androidauthory a G5 B&O DAC-t kissé finoman, de nem a must wanted kategóriába tette . ...
http://www.androidauthority.com/lg-g5-bang-and-olufsen-dac-review-686953/
-
stemplar07
őstag
Hi
1,impedancia adpter
[link]2,Poweramp alpha-build-700
[link]3, ISO2DSF (ez az ami SACD-ből DSD-t gyárt így nem kell mountolni az SACD isot)
4, Audio-technica ATH-MSR7 , nekem bevált Zárt füles , semmi minőségi problémám nem volt vele , gyönyörűen nagy dinamikával szól, nem túlzó basszusokkal (mint a DrDre beat) de masszívabb , mint a ATH-AD900x , ami inkább finomabb nyílt hangzást ad ..
5, rippeni nem nagyon szoktam ( kivéve az SACD-t DSD-be ), inkább download.. :-) amúgy jó fülessel a Pwamp 700 + high+impedanciatrük.. egyértelműen hallani ,hogy a DSD szebb tisztább ..64GB+128GB elfér sok abból is .. :-)
6, külső erősítő Pioneer VSX-923 sztereóban szépen szól a V10-el, de a DSD-t és Flac-ot is lejáttsza a Popcorn Hour A-410 -is , és kényelmi okokból inkább azt használom ..
-
stemplar07
őstag
:-) azért még használom a V10-et :-)) , .. kiegészíteném:
1 , pweramp alpha ,must wanted !
2 ,high-gain (extenderrel, impedancia trükk )ezekkel egy jó fülessel hallani kell :-) a különbséget ..
A HeadFi szerint még mindig a legjobb a hanga, jobb mint a G5+B&O dac, vagy HTC 10
((az nco....e tele van sacd-vel amit kiválóan lehet rippelni DSD-be azt is érdemes kipróbálni ..)
Lassan vennem kell egy újat, amíg lehet kapni :-) -
-
-
stemplar07
őstag
válasz
OmniaI900 #843 üzenetére
akkor azért ... az XDA-n meg kéne nézni akinek SEA van azzal mi a helyzet ..
az aksi annyival jobb kb, amennyivel a DacFix nálam mindig be volt kapcsolva zene hallgatás közben és törvénytelenül zabálta az aksit ..
egy érdekesség XDA : aki rootolta, és átállította a dual simest band 20 -ra, rátéve a MM 6.0 kinyomta a rootot természetesen, de !! meghagyta a a BAND 20 800 Mhz-t !!
tehát érdemes a 961N-t előtte megoldani , én már így utólag kicsit bánom ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest