Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arzz

tag

válasz Winchester95 #10343 üzenetére

4gb belső sd az U-ban. Igazából ennek is a legnagyobb gondja a szoftverben rejlik, tegnap kipróbáltam CM9-el, és hangyányival se volt jobb a gyári ICS-nél. Ez a novathor U8500 cortex a9 cucc valami elbaltázott 1 soc :/

Sensation-öm volt már 1x, csak mivel függő volt, nem tudtam belenyúlni, mert akkor még ICS alapú-t nem lehetett S-OFF-olni sem.

ZTE-ből talán a sima Grand X tetszene Tegra 2-vel. Intel procikat sose szerettem, és ahogy hallom sok a kompatibilitási gond is, mivel az alkalmazások nagy része ARM architektúrára van tervezve, remélhetőleg nem fog úgy járni mint a MIPS archi. Ha látok benne fantáziát, akkor kipróbálom :)

S Advance volt már a kezemben, és szép és jó, de ugyanaz hardveresen mint az Xperia U, csak kicsivel több rammal.

Úgyhogy egyelőre fogalmam sincs mi lesz :D Sensation-ön gondolkodok erősen éppen.

Na de elég az OFF-ból, visszatérve a p920-ra, továbbra sem értem hogy az LG mit tököl. Az SU760 már okt-novemberben megkapta a frissítést. Nem hinném, hogy olyan óriási különbség lenne a 2 teló között.
    Vagy ha már ilyen ganyék, akkor adják ki a forráskódot a fejlesztőknek, hogy tudjanak rendes ROM-ot csinálni.

Az LG Optmius 3D max meg szerintem az évtized öngólja mobilfronton.... Ha ICS-sel kiadják, akkor OK, de hogy az új generációs LG 3D-n is GB fut, na az már a vicckategória csúfos kisemmizése :D
    Ahogy a közösségi oldalon is mondják : LG = Lies Good... (Y)

Új hozzászólás Aktív témák