Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DonMaster

addikt

nekem jol megy igaz már bebeblassul egy kicsit , teszem hozzá én 18ezer forint ért vettem vadi ujjan lassna 2 éve t-mobiltol. almára nem váltok nagyon zárt stabilitás terén meg annyit irnák hogy ha lefagy akkor nem tudod szétszedni sem ;] , ezt meg igen :) , azt meg , hogy lg-t soha hát soha nem irnám le ezt , nem vagyok lg fan , de nexus5 , lg g2 , mi kell még?
    jah és teszem hozzá ha már almát hasonlitunk androidhoz stabilitás stb terén akkor tegyük hozzá , hogy lényegében ha apple 5s vagy apple 5c-t hasonlitunk akkor ne egy android klonnal hanem egy android phone al hasonlitsunk már össze , mi a klon és mi az igazi android ,klon minden ami nem nexus ebböl kiis derült hogy mi is az android phone , egy nexus 5 vs apple5s/c -ben azért nincs meg ez a kontra hogy fagy nem tölt a tárcsázo stb , a nexus nem is kicsit oda veri , az ios-t , jah és az android nyilt szabad az ios meg zárt és a jailbreak meg garibukásal nexusnál a root nem , akkor melik is a jobb? android fan sem vagyok de egy sokkal roszabb hardveres mobilt 2x-es áron nem fogok meg venni mert a softvere anyira lebutitot hogy az üköm is tudja hasznélni mert nem lehet haza vágni, hardveresen az android jobb softveresen meg alakul de kezdi már nagyon behozni az apple-t , andoid ujitás vezetéknélküli töltés vs apple ujjitás fingerprint (minek?) hogy ne csak a mobilom lopják el hanem az ujjamat is . Jelenleg stablilitás téren kb egyszinten van a kettö az apple és az android is hardver szinten az adnroid veri az apple-t már több mint 1 éve , amikor kijöt a nexus 10 azota jobb harveresen padban és mobilban is , az android , szerintem az android 5.0-vál már jobb is lesz az adnroid szoftveresen mint az ios mert annak csak az az elönye, jah nem melékesen , vegyél apple-t aha menj el haverokkal valahova és felejsd el vinni a töltöt bumm specko töltö mobil akku 0, adnrpid telohoz meg szinte midnen android hoz már micro usb van ahoz tuti lesz , plussz 1 ok miért ne apple persze a csonkitás már egyenes ág arra hogy biztosan nem :)
    én is g2-töt fogok inkább venni lg de jelenleg a legjobb androidos telo ami kaphato

Új hozzászólás Aktív témák