- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
válasz
#38464487 #6505 üzenetére
Ahogy írták a zene terén mindenképp az a lényeg milyen minőség... Múltkor egyik haver mondta, hogy ne igaz milyen szarul szól a zene a kocsiban, majd órás találgatás után rákérdezett, hogy nem a Youtube letöltő miatt van-e az egész, mondom még szép, hogy az miatt...
Ha van ilyen agybadugós fülesed akkor megint csak lényegtelen, ezen kívül egy zenelejátszó programot mindkét telefonra ugyanúgy ajánlok... Én is a JetAudiót ajánlom, nagyon szeretem, több beállítási lehetőség is van rajta ami miatt élvezetes... Szóval a zenét ne vedd figyelembe a 2 telefonnál... Báár kicsit másabb az Xperia lejátszója, de az sem a legjobb...Viszont nyomtam FR-t a telefonra, mert eszméletlen belassult... Egyedül azt nem értem, ha az alap zenelejátszónál állítom be a csengőhangot, következő indításnál már semmis, ugyanakkor a JetAudioval beállítom az úgy is marad(Általában mindig vele állítom is be)... Szerintetek? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest