Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Nos Én kíváncsiságból rátettem egy figyelőt (amihez nem kell root). Már attól képes vagyok merülni, hogy nem gsm hálózaton vagyok net nélkül
De ez nem sok... ami szétmeríti a telót és közben maxon pörgeti az egy médiaszerver nevű cucc... kedves az andriod mert a gyári aksi figyelőben a rendszer alá sorolja (vagyis rendszer sok% média meg 1-2). Alkalmazás kezelőben a futók közül szépen ki kell lőni ott külön van. Viszont tök random indul el és kb semmi hasznát nem látom de ez van. Nekem csak ez szokta lemeríteni ha nem veszem észre időben.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged