- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
duplaa
tag
válasz
Balathruin #2052 üzenetére
De mivel a saját alkalmazások között, ha rányomok a az appra, akkor elmegy a program oldalára. Viszont, ha már nem lesz fent a play-ben ez az iGo, akkor nem lesz hova mennie. Nem lesz elérési link.
(#2053) GoodSpeed
Nekem is feltette az L7II-re, csak valahogy furán működik. Nem ott érzékel a program, ahova nyomok az ujjammal. LG G-Pad 8.0-val nekem sem kompatibilis. -
duplaa
tag
Ha van esetleg valaki, aki nem tudná, de ingyen letölthető pár napig az iGo androidra.
A kérdésem az lenne, hogy ha lejár ez az akció, ugyebár ez az app eltűnik a play marketből. Viszont ha később csinálok egy resetet a telefonon bármi okból, akkor eltűnik a telefonomról ez a program is. Hogy tudnám ezt úgy lementeni, hogy fel tudjam rakni később is. A telefonom nincs rootolva. Viszont ha jól tudom, akinek rootolt telefonja van, az le tudja menteni a program telepítőfájlját. Akinek megvan ez a fájl, nem tenné fel, hogy le lehessen menteni, későbbi felhasználásra?
Nektek egyébként rendesen működik az app? Tegnap kipróbáltam, de nem jelenik meg minden gomb, és az egész olyan, mintha el lenne csúszva, nem oda "kattint", ahova nyomok. -
duplaa
tag
Van arra valami tippetek, hogy mitől lehet az, hogy az ébresztő és a csengőhang hangereje igencsak alacsony. A hangszóró jó, mert a zenék és játékhangok normálisan szólnak.
Nem tettem fel mostanában új programot, ami bekavarhatna.
Szóval totál nincs ötletem. -
duplaa
tag
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a telefon rádióját hallgassam külső hangszórón?
Konkrétan arra gondolok, hogy a telefon 3,5-es jack csatlakozóját rákötöm az autórádió AUX jack csatlakozójára. Viszont sajnos nem szól a rádió. Ha mp3-at akarok így hallgatni, azt kirakja telefonról az autó hangfalaira, a rádiót viszont nem akarja. Van erre valami trükk? -
duplaa
tag
A V20C magyar nyelvű?
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy miért van az, hogy az egyik letöltött V20C 738 mega, a másik V20C 832 mega?Melyik a jó? Melyikben van benne a magyar nyelv?
-
duplaa
tag
válasz
speedline100 #1679 üzenetére
Köszi szépen.
Bár azt nem teljesen értem, hogy miért nem lehet bármilyen widgetet kirakni, miért csak az előre meghatározottakat. De mindegy. -
duplaa
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a feloldó/kezdőképernyőn mi értelme van annak, hogy el lehet húzni a pontos időt? Ugyanekkor megjelenik egy nyíl alul. Van ennek valami funkciója? Vagy csak parasztvakítás?
-
duplaa
tag
(#1486) col
"Én javaslom a Factory Resetet.
Aksit kivenni pár másodpercre kikapcsolás után. Aztán vissza és a hangerő le+Menü (középső gomb) + bekapcsológomb nyomva-tartása. A bekapcsológombot addig, amíg nem rezzen egyet (kb 2-3 mp), utána a bekapcsológombot elengedni, de a hangerő le és menügombot még folyamatosan nyomni addig, amíg egy kis zöld android figura meg nem jelenik a kijelzőn. Ekkor lehet elengedni a gombokat.
Ekkor kicsit tevékenykedik a telefon, majd újraindul és teljesen alapállapotba áll, töröl mindent, plusz a hardvert is alapra állítja. Ez a biztos reset törlés, nem a gyári visszaállítás."Nekem javított az aksiidőn, az hogy frissítettem KitKatre. Leírást itt olvashatsz ennek a menetéről: LG L7II P710 KitKat.
Én csak a 0. lépést csináltam végig, nem rootoltam a telefont. A frissítés előtt megcsináltam a Factory Resetet. Szuperül működik. -
duplaa
tag
válasz
csaba17 #1523 üzenetére
Nekem is ezt csinálta. Elég idegesítő.
És nekem is 2-3 hete kezdte el. Néha kiírta bármilyen program futtatása közben is, hogy a kamera nem elérhető. Aztán nem is tudtam fotózni, csak fekete képernyő látszott a kamera képében. Biztos frissített valamit a telefon, és bekavar valamelyik programmal.
Viszont, mióta frissítettem KitKatre, azóta nem csinálja. -
duplaa
tag
válasz
Vica0712 #1519 üzenetére
Nem tudni mennyire normális, de amúgy tök jó.
Nekem eltűnt minden, szinte egy vadi új telefont kaptam.Viszont én úgy tapasztaltam - sokakkal ellentétben -, hogy az aksi tovább bírja.
Az egyetlen "negatívum" eddig, hogy ha Clash of Clansban rányomok a Clan wars-ra, akkor kicsit lassabban lép át, mint az előző verziós androiddal. Ez kb. 1-2 mp különbség. Na de ennyi legyen a legnagyobb gondom a telefonnal.
-
duplaa
tag
Tegnap sikeresen felraktam én is a KitKatet.
Factory resetet csináltam frissítés előtt, nem is akad az új rendszer egyáltalán. Eddig tetszik.Az ART-ot érdemes bekapcsolni, vagy alapból be van kapcsolva?
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
duplaa
tag
válasz
#41133696 #1484 üzenetére
Szóval akkor most 4.1.2 alatt megcsinálom ezt: Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása. Utána kezdem felrakni az új rendszert (KitKat)?
És akkor ezzel a gyári adatok visszaállítással kitöröl minden programot, névjegyzéket, sms-t, mindent?
-
duplaa
tag
Ha jól értem, a KiKat telepítését érdemes factory resettel csinálni. Mi ennek a menete? Ahogy le van írva a frissítés a logoutos cikkben, melyik lépés elé kell ezt beiktatni?
Ezzel a resettel, ugye nem rootolódik a telefon?
Nekem nem is lenne baj, ha mindent elfelejtene a telefon, mert mostanában azt szokta kiírni, hogy nem éri el a kamerát és ha fotózni szeretnék, csak feketeség látszik a képernyőn, mintha el lenne takarva a lencse.
-
duplaa
tag
válasz
#41133696 #1438 üzenetére
Így már értem. Csak nem volt világos, hogy a leírásban a Jelly Bean linkje van.
Akkor ezt csak azért kell letölteni, hogy meglegyen, ha véletlenül mégsem működne a KitKat? És akkor ezt kell letölteni: 132 HUN/HUNGARY V10J LGP710 618.64 MiB 249? A telefonom független, ha ez számít valamit.
A Software Update programba akkor a V20A_00.KDZ fájlt kell betallózni, ugye?
Akkor az oldal tutira nem vírusos?
-
duplaa
tag
válasz
shifty! #1328 üzenetére
A leírásban szereplő első linkre (Ahhoz, hogy a gyári szoftvert telepíthessük, mindenképp szükség lesz magára a szoftverre, amit INNEN tölthetünk le) kattintva, azt írja ki, hogy Ártalmas program lehet az oldalon, szóval vírusosnak jelzi.
Ez a link lenne a 4.4.2 verzió linkje? -
duplaa
tag
válasz
shifty! #1328 üzenetére
Jól értelmezem, hogy nem muszáj rootolni a telefont ahhoz, hogy felrakjam a gyári KitKatet?
Szóval elég eddig megcsinálni a leírtakat, és már a KitKat rajta is lesz a telefonon?
"A gomb alatti ablakban nyomon követhetjük a történéseket, és azt is, ha valami hibaüzenetet kapunk - megjegyzem, nem lenne szabad ilyennek történnie - és ha sikeresen megérkezett a szoftver a helyére, azt a ===FINISHED=== felirat fogja jelezni.
USB kihúz, telefon elindít (ha magától nem történik meg), és ezzel a résszel készen is volnánk."Ha nem muszáj, nem rootolnám a telefont.
-
duplaa
tag
Nekem olyan kérdésem lenne az új rendszerrel kapcsolatban, hogy ha jól értem a telefon belső tárhelyéről minden eltűnik (mintha formatálnánk), az SD kártyát elvileg békén hagyja. De ha leformázom a memóriakártyát, akkor olyan, mintha egy teljesen szűz, új telefon lenne a kezemben a telepítés befejezése után, ugye?
Ezt a formázást a telefonon végezzem el, még a "régi" rendszerrel, vagy inkább vegyem ki és gépen formázzam le? Nem szeretnék rajta semmilyen szemetet, ha felrakom a KitKatet.Most viszont jöjjön egy noob kérdés: A telepítés során végig kikapcsolt állapotban (szerviz módban) van a telefon, ugye? Szóval nem lehet olyan, hogy egy bejövő hívás megzavarja a telepítést?
Akik már felrakták, nyugodtan megoszthatják a tapasztalatokat, képernyőmentéseiket. Legalábbis én nem veszem zokon.
-
duplaa
tag
Sziasztok!
Ha saját hátteret szeretnék beállítani, milyen méretűre kell szerkesztenem a képet (úgy, hogy több képernyőn is átfusson)?
A válaszokat előre is köszi!
-
duplaa
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki, hogy létezik-e pontosan ehhez a típushoz való autóstöltő és autóba való telefontartó? Az sem baj, ha gyári LG.
Most akarok rendelni e-bay-ről ilyeneket, csak nem tudom, hogy melyiket válasszam. A teljesen általános autós töltő is jó vajon hozzá? Az összecsúsztathatós autós tartók milyenek? Valakinek van az ilyenekkel tapasztalata?A válaszokat előre is köszönöm.
-
duplaa
tag
Eddig nem volt androidos telefonom, ezért kellene egy kis segítség. Vettem bele egy 16 Gb-os memóriakártyát. Hol tudom beállítani, hogy amikor letöltök egy alkalmazást akkor azt a memóriakártyára telepítse, ne a telefon memóriáját zabálja. (Tudom, hogy láma kérdés, de nem találtam meg.
)
-
duplaa
tag
Végre nekem is megvan a telefon.
Eddig nem volt androidos telefonom, ezért kellene egy kis segítség. Vettem bele egy 16 Gb-os memóriakártyát. Hol tudom beállítani, hogy amikor letöltök egy alkalmazást akkor azt a memóriakártyára telepítse, ne a telefon memóriáját zabálja. (Tudom, hogy láma kérdés, de nem találtam meg.)
Egyébként nagyon jó "kis" telefon ez. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ami kicsit fura, hogy műanyag a hátlap. Eddig fém hátuljú telefonom volt.
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG Barcelonában leplezte le a második generációs L széria tagjait, melyek közül most a legerősebb, az Optimus L7 II járt nálunk.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest