Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Asmodeus01
tag
válasz trutyi #38469 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyan ezt + random fagyásokat csinált napi szinten az RC4!
Aztán felraktam amit dinin kolega linkelt a "38384"-be,,,azóta (09.12 óta)- semmi fagyás,,még egy pici sem,,,Csak mondom nekem bevált!(eddig))()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz trutyi #37991 üzenetére
Az a baj, h van hely.
Most kíváncsiságból feltettem egy 17MB-s játékot, az felment.
Az új legalább kiír valami hibát, a régi nem... Működik az új is, csak lassú... Attól függetlenül megy.. Most letöröltem, megnézem megint.. De az újjal feltettem egy 17MB-s játékot market-ről, miközben csak ~14,5MB van a system-en...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz trutyi #37513 üzenetére
Helyes.
Ami tuti, hogy winamp az zabálja az akkut elég keményen... Vagyis, nem tudom, hogy a winamp, vagy a füles teszi-e, de zenehallgatás közben gyorsan merül.
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a tapasztalat. Nekem ez a megoldás mindig segít.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
apaszka
veterán
válasz trutyi #37489 üzenetére
Egyszer már neked leírtam,de belinkelem! hátha nem vetted észre! Lényeg ,hogy ha már nem megy feljebb 99%nál akkor csak ez marad,vagy kalibrálod ennyire,és majd legközelebb merülés után újra próbálod!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz trutyi #37412 üzenetére
Ja ,főleg ha sör lesz a közelben! Legalább is nekem! Ő antialkesz ! Több marad nekem!
...................................................................................................................
Az aksidat nem értem ! Bár némelyik vacakol ! Én azt csináltam mit Mur4ikék javasoltak! Feltöltöttem 99% ra! Aztán levettem töltőről,és rádugtam aksi nélkül ! Elindult ,felállt a rendszer,és közbe aksi be! Számolt is mamar vissza ,és utána fél óra és 100% on volt! Nyomtam egyet az appnak,és kalibrálta! Azóta jó nekem!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz trutyi #36534 üzenetére
Akkor lehet az a baj, mert eddig aki panaszkodott, eddig csak recovery-s verzióra panaszkodott, fastboot-ossal nincs baj.
Amúgy, a Gtalk-ra panaszkodik, hogy elvileg nincs engedélyezve az accodhoz... Bár gondolom ebből kifolyólag semmi nem megy...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
molbali
tag
válasz trutyi #36323 üzenetére
Először én is ezt tettem fel, de ebben nem működött a wifi. Egyébként a képernyőmentésen is látszik, hogy ez egy preRC3 a jó verzió aminek a nevében nincsen pre, csak simán RC3.
Majd mindjárt feltolok egy recoveryset ide gyorsan.
Recovery 4- el készült jó data2system RC3. Rögtön magyar nyelven jön be, nem orosz.
Ajánlom hozzá a marketből a nagyon kicsi memóriaigényű zeam launchert. Megtáltosodott tőle a teló. Ráadásul ebben is be lehet állítani mint az adw launcherben, hogy bárhol húzod lefelé a kezed a képernyőn előjön a legördülő értesítési terület. Nem kell fent eltalálni a vékony sávot.
Ha valki fel tudja dobni alami másik tárhelyre nyugodtan tegye. Nekem a datára van premium accom, és ide volt egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz trutyi #36214 üzenetére
Sok ilyen progi létezik! Párat használtam már én is! A yu..b ra is a segítséget ilyennel csináltam a fórumom használatához! Ügyes dolog!
Tényleg ,észre vettem,hogy a fizikai gombjaim nehezebben működnek! Jpbban kell nyomni sokkal! Ezt az RC3 okozza? Vagy csak februári,és már öregszik a telóm?
ui! Most nézem ez nem külön progi,hanem a google csinálta! Faxa!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz trutyi #35602 üzenetére
Nó para...Menü->beállítások ikont megtalálod-> itt keresel egy olyan menüt, aminek az ikonja kis A betű->itt kiválasztod a nyelvet.Látom sikerült, király.. Nincsmit.
Képek meg annyi, h adott menünél hosszan nyomod a letevő gombot, és ott van, hogy screenshot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz trutyi #35466 üzenetére
Ja'..
Én ott úgy értettem, hogy azok vannak a fastboot-osban is, de végülis mindegy, lényegtelen.
És erre írtam már párszor, régebben is, hogy fastbootflasher-rel betallózod a 3 img file-t, mindenhova pipa, RUN.. Persze rendszergazdi módban kell futtatni a programot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
apaszka
veterán
válasz trutyi #35444 üzenetére
Melyiket szedted le? A linuxost,vagy az eredeti Mur4ik eredeti linkest? Mert ugye a moddolt linuxust a tömörítettet kicsomagolod és,a,,,clockworkmod mappába a bacup mappán belül így másolod be! Aztán recoveryből betallózod a bacup/restore alol!
A Mur4ik félét meg a memkártya gyökerébe rakod,csomagolva zip ben,és a recovery ből a install zip from sdcard ra kattinva choose zip from sdcard -dal tudod betallózni!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz trutyi #35248 üzenetére
Nincs mit szájbarágni.. indításkor kameragomb, fastbootban indul, usb-be bedug a telót, ha fastboot driver-t feltelepítette a win, akkor rendszergazdi móddal program indít, minden betallóz, mindenhez pipa, és kész..
Persze flash előtt, után factory reset. Ha nem csinálja meg, akkor passz, nem tudom miért nem...
Véleményem szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest