Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
trutyi #37991 üzenetére
Az a baj, h van hely.
Most kíváncsiságból feltettem egy 17MB-s játékot, az felment.
Az új legalább kiír valami hibát, a régi nem... Működik az új is, csak lassú... Attól függetlenül megy.. Most letöröltem, megnézem megint.. De az újjal feltettem egy 17MB-s játékot market-ről, miközben csak ~14,5MB van a system-en...
-
-
apaszka
veterán
válasz
trutyi #37489 üzenetére
Egyszer már neked leírtam,de belinkelem! hátha nem vetted észre!
Lényeg ,hogy ha már nem megy feljebb 99%nál akkor csak ez marad,vagy kalibrálod ennyire,és majd legközelebb merülés után újra próbálod!
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
trutyi #37412 üzenetére
Ja ,főleg ha sör lesz a közelben! Legalább is nekem! Ő antialkesz !
Több marad nekem!
...................................................................................................................
Az aksidat nem értem ! Bár némelyik vacakol ! Én azt csináltam mit Mur4ikék javasoltak! Feltöltöttem 99% ra! Aztán levettem töltőről,és rádugtam aksi nélkül ! Elindult ,felállt a rendszer,és közbe aksi be! Számolt is mamar vissza ,és utána fél óra és 100% on volt! Nyomtam egyet az appnak,és kalibrálta! Azóta jó nekem!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
molbali
tag
válasz
trutyi #36323 üzenetére
Először én is ezt tettem fel, de ebben nem működött a wifi. Egyébként a képernyőmentésen is látszik, hogy ez egy preRC3 a jó verzió aminek a nevében nincsen pre, csak simán RC3.
Majd mindjárt feltolok egy recoveryset ide gyorsan.
Recovery 4- el készült jó data2system RC3. Rögtön magyar nyelven jön be, nem orosz.
Ajánlom hozzá a marketből a nagyon kicsi memóriaigényű zeam launchert. Megtáltosodott tőle a teló. Ráadásul ebben is be lehet állítani mint az adw launcherben, hogy bárhol húzod lefelé a kezed a képernyőn előjön a legördülő értesítési terület. Nem kell fent eltalálni a vékony sávot.
Ha valki fel tudja dobni alami másik tárhelyre nyugodtan tegye. Nekem a datára van premium accom, és ide volt egyszerű.
-
apaszka
veterán
válasz
trutyi #36214 üzenetére
Sok ilyen progi létezik! Párat használtam már én is! A yu..b ra is a segítséget ilyennel csináltam a fórumom használatához! Ügyes dolog!
Tényleg ,észre vettem,hogy a fizikai gombjaim nehezebben működnek! Jpbban kell nyomni sokkal! Ezt az RC3 okozza? Vagy csak februári,és már öregszik a telóm?
ui! Most nézem ez nem külön progi,hanem a google csinálta! Faxa!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
apaszka
veterán
válasz
trutyi #35444 üzenetére
Melyiket szedted le? A linuxost,vagy az eredeti Mur4ik eredeti linkest? Mert ugye a moddolt linuxust a tömörítettet kicsomagolod és,a,,,clockworkmod mappába a bacup mappán belül
így másolod be! Aztán recoveryből betallózod a bacup/restore alol!
A Mur4ik félét meg a memkártya gyökerébe rakod,csomagolva zip ben,és a recovery ből a install zip from sdcard ra kattinva choose zip from sdcard -dal tudod betallózni! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
trutyi #35248 üzenetére
Nincs mit szájbarágni.. indításkor kameragomb, fastbootban indul, usb-be bedug a telót, ha fastboot driver-t feltelepítette a win, akkor rendszergazdi móddal program indít, minden betallóz, mindenhez pipa, és kész..
Persze flash előtt, után factory reset. Ha nem csinálja meg, akkor passz, nem tudom miért nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- Gran Turismo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest