Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
Hi all. Használ még valaki ilyet?
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
Hi all, van valakinek még GT540-e vodkás?
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
Hi all. lehet hogy nem ide való de gondoltam megmutatom nektek is mielött bárki lefikázná a kis X8-at. csináltam egy demonstráló videót a felület sebességéről. tisztán látszik a sebesség kérlek titeket hang nélkül tekintsétek meg mert csak recsegés hallható [link]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz apaszka #43397 üzenetére
közbe kaptam linket.
hát.elöszöris leszedtem amit kaptam. rootexplolerrel bemásoltam a system/ etc/ valamilyen mappába.megadtam neki a jogokat és reboot.
na nekem x8 on cyánnal megszünt az összes lagg. sokkal simább minden.
ez a ramkezelést optimalizálja.
tiszta ájfon tempó lett az x8 amonIphone 7
-
FET-MEN
veterán
hi all. nem tudom halottatok-e a ramscriptról.
nincs véletlenül valakinek egy elérhető ram magager.apk-ja??Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz hackeeeee #43123 üzenetére
na reggelt, igen emlékszem az LG logó volt utána jött a töltésjelző. ha bekapcs gomb, akkor már egyenest az android töltött be
X8 nál, is van 2 fajta sony felirat az, első csak sony erisson, a második már ikonnal van. na az első betölt, és megjelenik az ikon, utána ha bekapcs gomb, egyenest az ikonos tölt be.
na haggyuk már már unomIphone 7
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz apaszka #43030 üzenetére
mit? én azt mondtam hogy állj vissza gyárira +oc +app2sd. attól még nem lesz joe rom. csak az alapsáv verziòja lesz joe. nekem nagyon jò volt.imàdtam az optimusom remélem jò lesz neked amúgy igazad volt most lestem defyt 45 ér fòliás,best buy és k jòl néz ki
wenigma: maraggymá apaszka már nem se fan.amugy aztmondom,elcserélni megérte x8 ra, de nem fizetnék rá. nem sokkal lesz elörébb.most pl meg gala miniròl irok, nagyon ujjbarát használhatö gép, de a kijelzö szine stb..rémes..jol teszi hogy vá sztem.
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz apaszka #43016 üzenetére
kizárás nélkül biztos nincs. képzeld énis X8 on most tettem vissza a gyárit tegnap. végre nincsenek random lefagyások, nincs az hogy nem tudom felvenni,nincs az hogy akadnak a játékaim.. és akkor a sok retartdált X8 topicba engem user erroroz le, ed épp ezaz te látod, nem hsizik el hogy valakinél szar a rom..
amúgy GT540-en nekem nagyon tetszett 2.1 csak az nem hogy nem bírtam felvenni, persze talán ha nem laknám be annyira akkor fel tudtam volna.. anno 320Mhz-n ment a procim alapjáraton hogy egyböl villanjon a kijelző..xd veszek egy gt540-et 15-ér láttam vodásat, annyiért nem pénz. ráadás fóliás hiányzik a kis gépezet
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz apaszka #42958 üzenetére
jaja.amugy x8 on nekem marad a custom.a gyárit nem fogom visszatenni mert fosadék. hát mit is mondjak.nekem lg nem kéne a support miatt.
buktagt: hát igen, én is csak a support miatt hibáztatom őket.jó az lg, de nekem se jobban bejön. példamutató a support és a jelenlegi termékpaletta szerintem.meg x8 megszeretette az se-t velem.elötte utáaltam. gt-t megérte lecserélni erre.főleg a kapacitív miatt.majd ha váltotok akkor meglátjátok milyen jó dolog amikor lehet gépelni állóba qwerty vel mint állat. és maga az android is jobb miatta a sima kezelés miatt. na ezt jó hosszan leírtam.
Iphone 7
-
-
FET-MEN
veterán
válasz apaszka #42951 üzenetére
hát igen.
X8 amon is aztmondják hibátlan rom. erre netezik ha megy az adatkapcsolat és lemerül k hamar.. (2.3.7 gingerdx21) és ezt összevisszacsinálja, mert én próbálgatok mindenféle romot..dicsak megjavult.. bennehagytam a gmail-be egy kicsit lezárva, és kileptem, és nem csinálja.. érdekes..ahogy bejelentkezek gmail-be egyből netezik minden új romnál, kivéve a gyárinál.
na igen nekem is az ilyesmiből van elegem.
amúgy SE-nél azért jó mert seus visszahúzza full gyárira 2 perc alatt[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz apaszka #42945 üzenetére
visszatolod gyárira? én szerettem a GT540-et 2.1 el. anagyon jó. 2.1 el jobb mint X8 2.1 el..
csinálj app2SD-t, meg procihúzást, és úgy nagyon jó a gép. amikor továbbadtam, már jól be volt lakva, a csávó azóta is így használja, és akksirepedés sincs semmi. az enyém egy jó szériás darab voltIphone 7
-
FET-MEN
veterán
sziasztok. miujság? akinek megvanmég pl apaszka, működik még a kütyü? én is felhivom akivel elcseréltem hogy minden okés-e csakúgy kedvességből. legfrisebb rom mi rá? csakúgy névszerint?
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
hi all.
rég jártam itt. mi a legfrisebb legjobb cyán rom a vasra?Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz buktagt540 #40021 üzenetére
minden hiàba..màr piszok sokan ìrtak nekik..èn is pattoghatnèk hogy adjanak ki x8 ra 2.2-t de nem teszem.minek? ugyse èr semmit. a fözött romok meg kiràlyok.
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
nekem ismeretsègi körömbe egy droidos lg nincsen..
Iphone 7
-
-
FET-MEN
veterán
válasz Heimdallr75 #40000 üzenetére
ezt én akartam
jegesmedve, apaszka: épp ezért nem veszek LG-t..mert a frissítésekre még mindíg sz@rnak SE-ék is ezzel a hibával kezdték, és láss csodát most minden 2.3 mal jött ki, és már hamarosan itt van az összesre az ICS habár xperia mini/pro kicsit félre lettek tervezve de csak gyerekbetegségeik vannak. egyik tücsök másik, diszófényes kijelzőIphone 7
-
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz buktagt540 #39883 üzenetére
jaja ez megvan, theme chooserben lehet állítgatni, de nekem a beállításoknál még fura, mintha görgetésnél picit akadna, szval az alap ott jobb, meg van egy active löncshúsom és azzal jóság van, sőt kipróbálhatnátok GT re aki 2.3 mat használ (ezt butaság volt mondani mindenki azt használ ) akit érdekel annak itt van, én ajánlom [link]
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz buktagt540 #39805 üzenetére
nem is drága az a telo annyira, kicsit még gyüjteni kéne, ehhez kapcsolódóan, szerintem ez a hardver nem lesz elég a 4.0 hoz
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
azéritt barátibb volt a környezet X8 topicba kimondod hogy gyári, és egyből levágták a fejed
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
válasz hackeeeee #39355 üzenetére
,,Ha úgy optimalizálják a 4-est, mint a 3-ast, akkor szerintem szinte sehogy." ezt most nem értem pontosan,
amúgy nem lesznek már ilyen 600 Mhz-s telószérák hanem a 40 rugós ,,olcsó" kategóriába tartoznak majd az 1Ghz-s egymagosok mi? a drágák meg a 2Ghz-s 3 magosakIphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest