Új hozzászólás Aktív témák
-
magus217
tag
válasz
Nataniel #1372 üzenetére
De nem érintkezéssel meg ilyesmivel nincs probléma csak hogy a ragaszto fura vagy nemtom mert bejut a por az elölapi érintő meg a kamera közé igy a képek ugye azért homályosabbak és hogy mitkéne csinálnom mert ez h mindig fogpioszkáloval takaritgatom már kicsit uncsi.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Nataniel #1166 üzenetére
Miért szar a Qremote?
Nálam mindent elsőre kezelt, legyen szó LG vagy Samsung tévéről, Onkyo, Denon erősítő, InFocus projektor, dvd, blu ray player...vagyis mindent.Ja, az enyém megy a piacra, váltok az utódjára, a G Pro 2-re.
Ha valaki tud valakit, akit érdekel egy garis, nem egészen fél éves, gyári 4.4, gyári állapotban, 1 napos kora óta szilikon tok és fólia, az jelezze privátban...ellenkező esetben beadom valami használt gsm boltba.
Ja, 70-75-re gondoltam, hiszen szinte még új. -
5-htp
tag
válasz
Nataniel #707 üzenetére
Köszönöm a válaszokat ! Beszéltem a szervízzel,azt mondták,hogy vigyem be de szerintük ez nem befolyásolja a használatot.Amúgy sajnálnám ha most beadom és még nagyobb bajjal kapnám vissza(tapasztalat).Nagyon szuper teló egyébként.Az akkumulátor teljesítménye az L9-hez képest döbbenetes!
-
anzo
senior tag
válasz
Nataniel #590 üzenetére
Meg kell tapogatni mindegyiket, amikor én választottam én is megnéztem mindkettőt.
Eléggé szubjektívek a vélemények egy telefon használhatóságánál, de nekem nagyon nem állt kezemre a hátoldalon a gombok. Talán meg lehet szokni de 10 perces tapizás után inkább elvetettem a lehetőségét.
Az igaz, hogy valamivel kompaktabb a kisebb kijelző miatt de az 5,5"-t hamarabb megszoktam mint a gombokat szoktam volna.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Nataniel #590 üzenetére
igen e miatt gondolkodtam pro mellett. akku no csere es sd is felejtös.Viszont erősebb hardver ,jobb kamera? Jah és kêt év hüséggel venném a pro 10valamennyivel lenne többe.. Ezért még meg akarom nézni élöbe mind kettőt . Köszönöm a válaszokat és a segítséget mindenkinek
-
bakterka
tag
válasz
Nataniel #336 üzenetére
Találtam egy ilyen driverpakkot:
LGUnitedMobileDriver -
ßrainiac
addikt
válasz
Nataniel #332 üzenetére
Uristen..
Na, parancsoljatok, ROOT non-english usereknek:
1. Töltsd le a drivereket és installáld: [link]
2. Töltsd le az első posthoz csatolt filet innen: [link] (ATTACHED FILES alatt találod), majd csomagold ki őket a gépedre
3. Bizonyosodj meg róla, hogy a Developer Options menüben ki van választva az USB Debugging opció
4. Dugd rá a telót a gépre és a notifications-t lehúzva válaszd ki a Charge only-t (csak töltés) az alapértelmezett USB kapcsolatnak
5. Várj körülbelül 3 percet (hogy biztosra menjünk a driverekkel), mielőtt tovább mész
6. Nyisd meg CurrentRoot.bat filet
7. Amikor kéri a progi, rakd a telefont MTP módba (notification, usb, stb. ahol kiválasztottuk a Charge only-t), majd várjunk újabb 3 percet, megint driverek fognak települni, amennyiben ez nem történt meg korábban máskor.
8. Nyomj meg bármilyen gombot és kész is vagy. A telefon újra fog indulni, ha megtörtént, Windows-ban a hardware biztonságos eltávolításával leválaszthatod.
Bootloader unlock:
1. Ha készen vagyunk a root-tal és újraindult a telefon, töltsük le Play-ről a "freegee" alkalmazást
2. Az utasítások nagyon egyszerűek, válasszuk az Unlock phone opciót, és a disable lge security-t, majd megkér az app, hogy miközben folyamatban van a cumó, ne nyomkodjuk a telót. Net szükséges, legyen stabil kapcsolatunk, más ne nagyon fusson, ha lehet.
3. Ha jól emlékszem, lehetőségünk van telepíttetni CWM-et és TWRP-t, itt az előbbit választottam, mert úgy tudom, az kompatibilisebb a romokkal.
Ha megvagyunk, teló kikapcs, hangerő fel + power gomb nyomvatart, és bent is vagyunk a recovery-ben.
Itt, ha custom rom-ot telepítünk, ajánlott egy backup készítése, amit a belső tárhelyre meg is csinál (a custom rom is telepíthető innen később).
CM 10.2 + gapps: [link]
CWM recovery-ben a hangerő le-fel gombokkal tudsz lépkedni, leokézni / kiválasztani a menüpontokat pedig a power gombbal
1. Legyen backupod a jelenlegi rendszerről (backup and restore > backup to /sdcard)
2. Legyen felmásolva fenti link alól a cm és a gapps zip-je, pl. belső SD gyökérkönyvtárba
3. Ha ezek megvannak, csinálj egy wipe data / factory resetet
4. Majd egy wipe cache-t és advanced alatt egy wipe dalvik cache-t
5. Ha megvagy, install zip > choose zip from /sdcard, kiválasztod a CM zip-jét és hadd szóljon
6. Amint kész van, mehetsz is a reboot system now opcióra és ekkor indul el az új rendszer először
Néhány kép, amit ma lőttem a cyanogenmod-os G Pro-val a Golf találkozón: [link]
A videok viszont elég gyatrák, jobbat csinál a gyári soft egyelőre, főleg, hogy CM-ben még nincs sajnos autofocus..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Nataniel #329 üzenetére
Pff.. Vegkimerultsegben aludtam el.
Egyebkent baromi egyszeru minden.
A bootloader kinyitasat, ha megvan a root, egy appal tudod megcsinalni. Root utan restartolja magat a telo, aztan letoltod a play-bol ezt: freegee (free verzio is jo, de ha szeretnel adomanyozni a fejlesztonek, akkor a fizetos verzio). Elinditod, ott pedig egyertelmu mindent, kb annyi h ranyomsz az unlock phone-ra.
Majd elfelejtettem 325-re: E988-asom van.
Zack: a freegee progival visszazarhato elvileg, nem probaltam meg, az opcio viszont megvan ra.
-
bakterka
tag
válasz
Nataniel #327 üzenetére
SziasztoK!
Nem nagyon volt időm!Tegnap este olyat csinált,hogy bepirosodott a képernyő !Volt hogy az egész,volt hogy csak kockákban!Ha hozzáértem villogott!Újraindítottam, azóta jó!Ebbe a rootba nem merek belefogni még!Egyenlőre szeretném felismertetni a PC-vel!Bármelyik PC suite jó hozzá?Vagy milyen driver kell?
Ma délelőtt gyilkoltam egy kicsit!fForgalmikat, jogsikat,menetleveleket szkenneltem egész délelőtt a CamScanner progival!Piszok gyors!
Na sziasztok,megyek ágyba,holnap meló!
Megvárom a magyar útmutatót!Bár lehet,hogy úgyse megy!
-
ßrainiac
addikt
válasz
Nataniel #296 üzenetére
"LG OPTIMUS G PRO... NAGY..NAGYON NAGY
"
Ne ijesztgesd mar a nepet ilyen alairassal
Most nem nagy szavakat akarok mondani, de amikor haver s3-asat meglattam, azt hittem mini-vel maszkal ujabban (pedig volt nekem is meg iden). Az 5.5 teljesen jo es megszokhato meret sztem es utana tenyleg kicsinek fog erezni az ember egy 4.3-4.8as masik kutyut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest