- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
válasz
ßrainiac #651 üzenetére
A G2 hátlapja recseg? Használat közben miben jelentkezett, hogy gyorsabb? Kezdek megbarátkozni a G2 gondolatával, pedig a G Pro-t akartam először.
Ja, és üzemidőben van különbség, érezni hogy a G Pro akkuja valamivel nagyobb, vagy az elhanyagolható, mert nagyobb is a kijelzője?
-
hex21
csendes tag
válasz
ßrainiac #621 üzenetére
Köszönöm a válaszokat... akkor együtt élek vele, mert minden másban remekül teljesít a szerkezet.
Én 52 ért jutottam hozzá Telenornál, persze hűsgég vállalással(folytatás), úgy, hogy házhoz hozták.
Ennyit bőven megért, hiszen a z1 és a one is bőven 100e felett lett volna... annnyit nem adtam volna egyikért sem.
Ennek az infra portja zseniális húzás, baromi jól jön a távirányító app. A projektort is simán viszi, kb 15mp a tanítás. Emiatt és a cserélhető akkumulátor miatt is döntöttem a készülék mellett... a kijelző szerintem parádésan jó, a hangminőség a fényerő is bőven kielégítő. A könnyen elérhető notesz funkciót is sokszor használom. Egyszóval remek választás volt, úgy, hogy láttatlan vettem meg, csak a tulajdonságai és néhány teszt videó, és olvasás után...Remélem sokáig kiszolgál...
Üdv,
H. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
ßrainiac #594 üzenetére
Szerintem nem szőröst, hanem olajszerűt írtam, 100%-os nagyításnál. De két tényező is befolyásolta azokat a képeket: régebbi rom, ami azóta mióta frissítették szerintem javult a képminőség, a másik tényező pedig, amin múlik az, hogy ki fotóz a telefonnal. Nem mindegy, hogy csak úgy elkartintok pár képet, vagy picit jobban figyelek a dolgokra. Egy szó mint száz, kellemes meglepetés volt számomra a kamera az előzmények ismeretébem. :-)
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
ßrainiac #498 üzenetére
@Ákos - köszönöm a választ.
Értem, kösz a választ. Ahány ház, annyi szokás.Ákos szerint nagyon jó, te pedig ajánlod akár a nexus4-et is helyette.
Mi a véleményetek a ragasztott akksiról? Nekem eléggé csalódás, mert jó eséllyel hamarabb pusztul el, mint maga a telefon. Láttam, hogy a nexus4-ben viszonylag könnyen ki lehet cserélni ennek ellenére, a nexus5-ben meg majd kiderül. Ellenben a bika akksi és az, hogy cserélhető, hatalmas pozitívum a g pro-nak (szerintem). Viszont most már tényleg nem tudom, mi legyen.Lehet tényleg jobb, ha megvárom a nexus5-öt.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
PS7A
tag
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
ßrainiac #375 üzenetére
Pl..Az lg supportja mindig is gyér volt. Ha meg egy ázsiai modellbe futok bele,azt sosem tudom belakni, mert itthon csak Kdz-vel tudom frissíteni, és veszik minden.. De van itt a hardverapron egy G Pro 100ezer ft-ért, még benne van a pakliban bár elég kicsi az esélye..
-
zack
nagyúr
válasz
ßrainiac #341 üzenetére
A One nagyon jó lett.
Fogtam G Pro-t, és ég és föld. One háza 1db alu tömbből készül és lézeres CNC-vel marják. A házat tekintve, fogásra, és érzetre jobb a One.
A G Pro azonos hardverrel jóval gyengébb nyers erőben, valószínű az optimalizálás miatt, de ezt te is meg tudod nézni Youtube-on az összehasonlításokban.
Erre annyi a főzött jobbnál jobb ROM, mint égen a csillag. A G Pro-nál a support elég foghíjas. CM-en kívül nincs rá semmi XDA-n se. Itt is kevés a tulaj, és kevés a visszajelzés.
Ettől függetlenül, aki 720p-ről vált, annak jó választás lehet a G pro is, de én így az egyik legjobb 1080p telóról 5x meggondolom mire váltok. -
bakterka
tag
válasz
ßrainiac #338 üzenetére
Én még csak ott tartok,hogy felismerje a PC!Ha rádugom nem telepíti a drivereket!Ilyesmi volt már.A Samsung Progi blokkolta az USB bemenetet és semmit se látott amit rádugtam.Lehet.hogy most is az a baj,csak az Alcatel drivereivel!Este teljes nagytakarítás lesz,utána meg nagy buhera neked köszönhetően!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
ßrainiac #226 üzenetére
Hol lehet venni hozzá tokot? Ebayen kívül sehol nem talàlok..jah amúgy ha minden igaz jövök mégis ide hozzátok,mert az Xperia Z ultra nagyon nagy lett nekem. Ma eladom és lassan az én G Pro-m is ideér. Egy picit a témához: jól tudom,hogy a nagyobb gyártók telefonjai közül ez az egyetlen ami 5,5"-os és full hd felbontású? Mert ettől csak kisebb van,meg a Z ultra ami ugye nagyobb.. Egy ideig szerintem elleszek ezzel a telefonnal,aztán ha bevezetik és lejjebb megy az ára akkor Lg G2 vagy Xperia Z1..a kamerájuk oddab@sz..meg a belsejük is.
-
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
ßrainiac #205 üzenetére
Sok múlik a szoftveren is. Nyilván majd a frissítésekkel javulni fog.. Sajnos a Note 2-n elbäszták a kamerát az utolsó frissítéssel, mint már mondtam volt.. Látszik a két kép között a különbség szoftverfrissítés előtt és után. Sajnos romlott.
Az a fura egyenlőre,hogy csak 1-2 ember ír ide a G pro fórumba akinek van telefonja. Holnap ha meglesz, nem fukarkodom az első tapasztalatokkal! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
ßrainiac #191 üzenetére
A kettőspont témához annyit, hogy szerintem a Swiftkey alkalmazás segítene! Milyen szoftver van a telefonon? A legfrissebb Hungary rom az a 10B, Hong-Kongban már van 10C.. Kijelzője láthatóan élesebb mint a Note 2-nek? Szerintem amint lehet kapni a telenornál, felélénkül majd a topik.. Pár képet rakhatnál be amit a telóval csináltál! Remélem holnap ilyenkor már nekem is meg lesz!
-
jooker82
nagyúr
válasz
ßrainiac #155 üzenetére
de akit eredetileg kérdeztél,annak se volt,van sok köze ehhez a telóhoz. Inkább olyanokat kérdezz,akik használják,mint a fentebbi kolléga,meg a másik is pont ma vagy holnap veszi át.
Volt 2x,4x-em,nekem semmi gond nem volt velük,.
De ez a g széria már megint más.
Elhiszed,hogy a sima G-t még senki nem küldte szervizbe március óta?? -
Ferenczi Áko
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest