Új hozzászólás Aktív témák
-
zottyus
csendes tag
Sziasztok.Az aliexpress-ről tegnap érkezett meg az LG F24O L tipusu telcsi.Most kitkat 4.4.2 van rajta de látom elérhető a lolipop V 3O C rá , amit felajánlott kábelen keresztül.OTA -n csak frissitést kaptam a létező kit kat -re.Rootoltam, CWM-el mentettem is a kitkatot.Az a kérdésem, hogy mivel sok a koreai dolog benne, akkor feltenném a V2O A török kitkatot, amit ugye csak KDZ -vel tudok feltenni.Mivel F24OL tipusu , lessz-e valami gond ha rátolom a török ROM-ot?
-
Nataniel
aktív tag
Persze. ajánlom ezt elolvasni
Más: MIUI ügyben kipróbáltam a portolt romot (240/980/988) és utóbbi kettővel, mindkét esetben betöltési hiba, folyamatos bootlop volt, még hardreset esetén is....
-
Bobm
tag
Olvasd el az egészet mielött neki kezdesz! Csak saját felelőségre!
SZÜKSÉGES FÁJLOK:ROM
:LG FLASH TOOL 2014
:DRIVER-3. MENTSÜNK MINDENT LE AMI KELL! (LG BACKUP PROGRAM AZ TÖKÉLETES. HA E988 VERZIÓROL TÉRÜNK ÁT E986 RA VAGY BÁRMI MÁSRA EGYEDÜL A BEÁLLÍTÁSOKAT NEM LEHET VISSZA HOZNI AZT NEKÜNK KELL ÚJRA BEÁLLÍTANI) SD-RE VAGY GÉPRE TEGYÜK
-2 Vegyük ki a MicroSD-t
-1. Gyári visszaállítás.
0. Kapcsoljuk be a gépünket.
1. Nyissuk meg kedvenc böngészőnket.
2. Telepítsük LG telefonunk drivereit
3. Inditsuk újra a gépünket.
4. Nyissuk meg kedvenc böngészőnket (másodszor is)
5. Navigáljunk ide:[link]
6. Töltsük le a nekünk kellő Rom(halmaz)-t
7. Töltsük le az "LG Flash Tool 2014" nevű applikációt: [link]
8. Csomagoljuk ki.
9. AJÁNLATOS KIKAPCSOLNI A VÍRUSÍRTÓT (ÉN KIKAPCSOLTAM NEKEM MINDIG BEJELZET NEM KÖTELEZŐ)
10. A TELEFONT TEGYÜK DOWLOAD MÓDBA: HANGERŐ FEL/LE NYOMJUK ÉS CSATLAKOZTASUK USB-N KERESZTÜL A GÉPRE.ILYENKOR IS FOG TELEPÍTENI DRIVEREKT(HA EGYSZER BELÉPÜNK IDE NINCS VISSZA ÚT!!!)
11 Kapcsoljuk ki az internetet a gépünkön!
12. Inditsuk el. LGFlashTool2014.exe
13. Select Type "3GQCT"
14. PhoneMode "DIAG"
15. Select KDZ file. Amelyik Rom-ot letöltöttük.
16. Normal Flash
17. START.
18. KIS FELUGRÓ ABLAKBAN OK-RA NYOMUNK
19. Vársz. ELINDUL EGY FOLYAMAT ÉS VÁRSZ (NAGYJÁBÓL 7 PERC)
20. TELEFON ÚJRAINDUL
21. AJÁNLATOS ILYENKOR IS EGY GYÁRI VISSZA ÁLLÍTÁS
22. LG BACKUP PROGRAMMAL VISSZA RAKUNK MINDENT
23. Érdemes beszerezni a szolgáltató APN listáját... (EZT MAJD A SZOLGÁLTATÓ AUTOMATIKUSAN KÜLDI SMS-BEN INGYEN)
24. Állítsuk be telefonunkon, amit kell.A leírást Nataniel alapján készítettem csak kiegészítettem.
-
Nataniel
aktív tag
Mellesleg jegyzem meg...
Volt Motorola Defy-m, ott csak flash flash után ment a feljebb, és nagyon nehezen a visszaváltás (2.1-2.2.2, stb)
Samsungnál tök8 volt,Note1 esetén mert ha egy 2.2 romot tettél volna fel (csak a vicc kedvéért) azt is simán flashelhetted volna 4.0.4-re....
Lg megint olyan,hogy az eddigieknél kicsit nekem bonyolultabb volt... de nem nehezebb.
-
Nataniel
aktív tag
Nem tudom feltünt e: CSAK AKKOR VÁGJ BELE,HA TUDOD,MIT TESZEL.
Amúgy meg még jó hogy megölöd szerencsétlent,ha 986-os romot akarsz felvarázsolni egy 988-asra...
Nem baszogatni akarlak, tényleg.... ne vedd annak.
De:E988-as 4.1.2-est akarsz felváltani egy e986-os 4.4.2 rommal. -
Revoltek
aktív tag
Azt találtam xda-n, hogy fel lehet tenni a különböző verziók szoftverét de amég nincs EU-s rom, addig feleseges ezzel mókolni mert csak jelly beannel van magyar nyelv. Írtam a hazai lg képvisletnek is, hogy mikor lesz az e986ra kitkat de még nem válaszoltak. LGék jól megbonyolították...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Filmgyűjtés
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- E-roller topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest