Új hozzászólás Aktív témák
-
magus217
tag
válasz
bakterka #1395 üzenetére
Teszi a dolgát tök jol tényleg. Akksi is jol birja (lekopogom) . XDA-n találta g3as átalakitott gpro rom-ot egész jo de még vannak benne hibák, így visszatettem a 4.4 et. OdLalakon írják, hogy kb május körül jöhet rá a Lollipop. Hát nemtudom. Ha kiadnák rá akkor ezek után csak Lg-t vennék.
A knock code kár hogy nem működik.
Ilyen osztott képernyöket nemtudod, hogy lehetne csinálni. Valaki ötlet?
Azért irtam ennyit hátha felrázom itt a topicot egy kicsit
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bakterka #406 üzenetére
Na,ott lesz a hiba szerintem. Amit használsz romot,az a legelső. A legújabb a v10D. Milyen régiójú a telefon? Dobozon a vonalkód mellett tudod megnézni, 3 betű. Nekem HUN, tehát magyar. Másik gépre próbáltad rákötni? Gondolom garis a telefonod. Vidd vissza és pakoltasd rá a v10D HUN romot. Szerintem ingyen megcsinálják!
-
Fituska
csendes tag
válasz
bakterka #400 üzenetére
Ezt nem akarom elhinni, hogy szaggatva játsza le a videót
. Ne érts félre nem neked nem hiszek csak hihetetlen hogy a qualcom snapi 600-as ilyet produkál, pedig a killa samplet is csont nélkül játszania kéne. Milyen formátumot és mekkora file méretett játszottál le milyen proggrammal? Mert a gyárinak lehet hogy nem tetszett a dekodolás. A számítógépeden 64 vagy 32 bittes win7 van esetleg win 8. Mx playert próbáltad azzal a videóval?
Másnak is van ilyen videós és csatlakozási problémája vagy csak bakterka szív vele, mert kifogott egy rosszat?
-
ßrainiac
addikt
-
Nataniel
aktív tag
válasz
bakterka #298 üzenetére
297-re: Én nem arra irtam,hogy nagy lenne, én arra irtam hogy irtózat gyors,gyönyörü, és okos... ezért NAGY... NAGYON NAGY
A másik,nekem elötte Samsung Galaxy Note 1 volt, az N7000. Nem sokkal nagyobb,de mégis jobb, szebb, gyorsabb... az LG-hez képest a Samsungom ami volt,egy tetvészkedő csiga... pedig a note egy Duál 1.4-es.
Köszi Bakterka... szerintem most azért beletettem a gerinccsatornádba az ideget.....
-
zenefan
aktív tag
válasz
bakterka #282 üzenetére
132-ért 2 év garival + magyar nyelvet igérnek (kb. 7ezerrel olcsóbban mint a mobilexpresszen) itt. Katt a teljes csomagra, úgy dobja ezt az árat. Itt meg azt írják:
Teljes csomag: A terméket az összes gyári tartozékkal, magyar nyelvű menüvel néhány órán belül szállítjuk (vidékre következő munkanap) 12 hónap teljeskörű forgalmazói + 12 hónap szoftver garanciával. A telefonok mellé adunk ajándékba egy képernyő védő fóliát, plusz egy autós töltőt vagy bőrtokot, illetve a tabletek mellé képernyő védő fóliát.
Nagyon erősen filózok én is egy ilyen telefonon.
Tud valaki keskenyebb (akár más márkájú) telefont, kisebb kijelzővel és 3000 mAh feletti aksival?
OFF-ba v. PÜ-be jöhet pár tipp. -
ßrainiac
addikt
válasz
bakterka #264 üzenetére
A 4.2-tol ovjon meg az isten, remelem a G Pro-ra egybol 4.4-et adnak (bar azt sem tudni meg h milyen lesz..).
Ha 100k folott vasarolsz telefont, sztem elvart, h ne legyen semennyi keses az animaciokban es az appok betoltesenel. A 4.1 az nagy attores volt ilyen tekintetben, de 4.2 csak ujra belassitotta a rendszert.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bakterka #140 üzenetére
Ment pü. Egyébként ahogy látom nagyon kevés G Pro tulaj van itt! A KDZ-s frissítés remélem itt is megoldható! Holnap után jön meg a telefon. Itt már le lehet tölteni egy 10B-s magyar romot! Katt
Azt nézem,hogy itthon a pro-hoz vásárolható tartozékok száma szinte 0.. Remélem minél előbb ellepik a piacot..
Ha 2 nap alatt nem változik, én leszek az első aki a youtube-ra feltöltheti az Asphalt 8 gameplay-t ezzel a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest