- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Mar nem emlekszem pontosan, mintha az appdrawer csinalt volna ilyeneket hogy kesve toltotte be az appokat, ha emlekeim nem csalnak, akkor a screen on is eleg kesleltetetten mukodott (gomb megnyom, var, lockscreen bejon), es maga a homescreen sem volt olyan gyors. A telefon maga nagyon jo hardverrel szerelt cumo, ahogy eddig is irtam, a gyari szoftverezettseggel van a gond, tehat ami ott lassusag szempontjabol elojohet..
Ezt igazan ugy lehet eszrevenni, ha kiprobalsz egy CM-et utana ugyanazon a telon.
Na de nem akarok orokos ellentabor lenni itt
Varom a Nexus 5-ot, majd lessetek ra arra sztem mindenkepp, ha a G2 szimpi, de tul draga es furak a hatso gombok. Ugy erzem, az a keszulek telitalalt lesz (foleg igy a hosszabb Nexus 4 hasznalat utan. A kamera merete ("csak 8Mpixel?!!") miatt pedig nem kell aggodni, lattunk mar "csodat", ahogy egyes gyartok elszurjak (szandekosan vagy balf@szkodasbol) a nagyfelbontasu kamerat az uj telon, pl. G Pro
- Akos, te is tanusithatod, hogy a Note 2 kisebb kameraja jobb volt, mint a jelenlegie
-
ßrainiac
addikt
En sem ereztem kenyszeret, ez tartott kb 1 vagy 2 hetig. Elmult az "uj" varazsa es elkezdett zavarni a lassusaga az LG romnak.
Nekem is volt par telom ( minden nagyobb markabol ), most a nexus 4 a tizedik android telom kb. es ezzel vagyok igy tartosan is elegedett. A gyari android rom nem a legtestreszabhatobb, de iszonyat gyors es mindent tud amire hasznalom ( meg notification toggle is van ra play-bol ). Ez a harmadik nexusom, igazabol nem is tudom miert mentem el a masodik utan samu es LG iranyaba. Eredetileg "downgrade"-kent vettem a G Pro utan, de mint kiderult (kijelzo meretet es felbontast kiveve) inkabb upgrade volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest