- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
-Mosquito- #677 üzenetére
Jo de a telot nem javitjak meg ha megserul utkozben
-
ßrainiac
addikt
válasz
i are robot #652 üzenetére
Nem mindegyike recseg, de en ilyet fogtam ki.
A G Pro akksija nekem estere olyan 30%-on volt altalaban, a mostani uzemidom a G2-vel 22 ora 26 perc es van meg 43% kraft benne. Ebben jelenleg 3 ora 54 perc kijelzo van
Neha csinalt laggokat a G Pro, abbol itt kevesebb van, de gyari launcher helyett novat hasznalok, gyari bill helyett pedig google keyboard 2.0-at.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #650 üzenetére
Nekem gyorsabbnak erzodik.
G Pro olyan 1 honapig volt meg talan, ez most 2 napja. Abszolut erezheto upgrade volt, viszont a G Pronak sokkal jobb a fogasa. Ez termeszetesen orvosolhato, mar erkezik is hozza a tok
Ja es a G Pro nem recsegett, tehat nem hogy erezhetoen, de tenylegesen is jobban osszerakott darab.
A G2-nek viszont jobb a nav gombsora, a G Pro home gombjat nem szerettem.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #642 üzenetére
Hat igy esett
regota gyurok mar egy egyedire, de mivel meg nem lehet olyanom, valasztottam egy olyat amit legritkabban latok itt ph-n
-
ßrainiac
addikt
válasz
i are robot #635 üzenetére
En a helyedben nem varnek honapokat, egy 32-es G2-t tudsz mar venni 125-ert, tudom.. nem gyartoi gari, de mindenki jo velemennyel van roluk (partnero).
Aztan ott az olcsomobil, ahol szinten korrektek, toluk vettem anno Gnex-et es azonnal csereltek (masnap a futar hozott egy zsirujat, mert a kijelzo nem volt szazas - anelkul h ellenoriztek volna).
De van olyan is, hogy nexus 5, ami ugyan csak 16GB-os, viszont az is jo alternativa lehet, es ezek mind verik a G-t, mert ahogy elottem is mondtak, az mar kifuto modell.
-
ßrainiac
addikt
a 333-as postot bekerhetnetek elsonek, ott leforditottam minden elvetemult lepest
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #595 üzenetére
"..a másik tényező pedig, amin múlik az, hogy ki fotóz a telefonnal. Nem mindegy, hogy csak úgy elkartintok pár képet, vagy picit jobban figyelek a dolgokra."
[link] - azért általában nem vagyok elveszve a kamera appokban
talán ez látszott ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #593 üzenetére
nem pont te irtad regebben h kepernyon megnyitva "szorosek" a kepek amIt csinal a g pro? xD
G2-ben sokkal jobb a kamera egyebkent + optikai image stabilizer..
nekem ezert volt az nagyon szimpi, persze az idiota gombok miatt nem arra esett a valasztas, hanem a hasonlo hardveru nexus 5-re (meghat megiscsak..)
-
ßrainiac
addikt
Tudok egy feher g pro-t (ami az enyem volt), haver most arulja Jo penzert, o is varja a nexus 5-ot mar
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #508 üzenetére
En neha meg megnyomkodom az en regitem amikor atjon haver akinek eladtam
Nagyon jol nez ki ez a telo, de ennyi nyomkodas boven eleg
Nem banom a cseret meg mindig, es ha megjon a n5, el is felejtem mar a "kis" g pro-mat
-
ßrainiac
addikt
válasz
FüligJimmy #493 üzenetére
A nexusokkal nem tudsz mellenyulni
Nekem G Pro-m volt es most N4, mindenben gordulekenyebb, a jatekok viszont jobban mentek az LG-n. Kb. ennyi. Igy teljes lelkiismerettel ajanlom a nexust, szo szerint mindenre eleg.
Viszont, hogy maradjunk kornal, a N5-ot erdemesebb lehet megvenni, mert komolyabb a hardver (kizaro ok annyi lehet, hogy az elso szeria tipus hibas lehet, de remelhetoleg okosan adjak majd ki oket).
En baromira varom, hogy megjelenjen, azonnal lecsapok ra. Tovabbi infoert a N4 topicot erdemes lehet nyomonkovetni.
-
ßrainiac
addikt
válasz
FüligJimmy #490 üzenetére
Szia,
988-as ugyanugy jo. Nekem is az volt.
-
ßrainiac
addikt
Mar nem emlekszem pontosan, mintha az appdrawer csinalt volna ilyeneket hogy kesve toltotte be az appokat, ha emlekeim nem csalnak, akkor a screen on is eleg kesleltetetten mukodott (gomb megnyom, var, lockscreen bejon), es maga a homescreen sem volt olyan gyors. A telefon maga nagyon jo hardverrel szerelt cumo, ahogy eddig is irtam, a gyari szoftverezettseggel van a gond, tehat ami ott lassusag szempontjabol elojohet..
Ezt igazan ugy lehet eszrevenni, ha kiprobalsz egy CM-et utana ugyanazon a telon.
Na de nem akarok orokos ellentabor lenni itt
Varom a Nexus 5-ot, majd lessetek ra arra sztem mindenkepp, ha a G2 szimpi, de tul draga es furak a hatso gombok. Ugy erzem, az a keszulek telitalalt lesz (foleg igy a hosszabb Nexus 4 hasznalat utan. A kamera merete ("csak 8Mpixel?!!") miatt pedig nem kell aggodni, lattunk mar "csodat", ahogy egyes gyartok elszurjak (szandekosan vagy balf@szkodasbol) a nagyfelbontasu kamerat az uj telon, pl. G Pro
- Akos, te is tanusithatod, hogy a Note 2 kisebb kameraja jobb volt, mint a jelenlegie
-
ßrainiac
addikt
En sem ereztem kenyszeret, ez tartott kb 1 vagy 2 hetig. Elmult az "uj" varazsa es elkezdett zavarni a lassusaga az LG romnak.
Nekem is volt par telom ( minden nagyobb markabol ), most a nexus 4 a tizedik android telom kb. es ezzel vagyok igy tartosan is elegedett. A gyari android rom nem a legtestreszabhatobb, de iszonyat gyors es mindent tud amire hasznalom ( meg notification toggle is van ra play-bol ). Ez a harmadik nexusom, igazabol nem is tudom miert mentem el a masodik utan samu es LG iranyaba. Eredetileg "downgrade"-kent vettem a G Pro utan, de mint kiderult (kijelzo meretet es felbontast kiveve) inkabb upgrade volt
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #461 üzenetére
CM..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #446 üzenetére
A stabilizalo levag a videobol, hogy korrigalja az elmozgasokat, ez note 2-nel is igy volt. Nem erdemes hasznalni. Ugyanakkor, hogyha feltoltod youtube-ra, kesobb a szamitogepen bejelentkezve hozza tudsz adni egy stabilizer enhancement-et. A kovi video ezt faszan bemutatja: [link]
-
ßrainiac
addikt
FullHD 60fps-t a G2 csinalja
-
ßrainiac
addikt
válasz
latyika1994 #420 üzenetére
Szerintem van ra esely boven, elvileg barmire be lehet kalibralni es az eszkozt elmenteni.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #395 üzenetére
Valoban, a Note 2-ben jobb kamera volt.
Akksiban is olyan fel nappal raver a note-ra
Kijelzo viszont G Pro egyontetuen
-
ßrainiac
addikt
válasz
daniel909 #389 üzenetére
Van ra hivatalos CM10.2 ami egeszen jol bevalt nekem.
A gyari is tetszett eloszor, de aztan rauntam es hianyzott a nexus feeling (es ugy sejtettem sokat dob majd a teljesitmenyen - igy is lett).
Szinte biztos, hogy lesz ra CM-bol 4.4-es verzio. Es az boven eleg is, rengeteg opcio van ezeken a romokon, es az infras taviranyito appot is ra lehet flashelni cwm-bol, hogyha hianyozna.
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
Kezdem unni hogy nincs autofocus videozas kozben.. Meg ez a gyari android fenykepezo is egy f0$, nem tudom miert nincsenek benne a fontosabb opciok. Pl ISO beallitasok. Egyebkent nagy elonye, hogy jot is mondjak, nincs a flashnek az a hosszu vakito vilagitasa, hanem focus utan csak ket gyorsat villan (mint a fenykepezogepek), igy nem vakitod el az embereket, amikor fotozol
Egyebkeny gordulekenyebb a rendszer mint a gyari softtal. Ahhoz kepest h nightly, nagyon jol mukodo romrol van szo.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Nataniel #332 üzenetére
Uristen..
Na, parancsoljatok, ROOT non-english usereknek:
1. Töltsd le a drivereket és installáld: [link]
2. Töltsd le az első posthoz csatolt filet innen: [link] (ATTACHED FILES alatt találod), majd csomagold ki őket a gépedre
3. Bizonyosodj meg róla, hogy a Developer Options menüben ki van választva az USB Debugging opció
4. Dugd rá a telót a gépre és a notifications-t lehúzva válaszd ki a Charge only-t (csak töltés) az alapértelmezett USB kapcsolatnak
5. Várj körülbelül 3 percet (hogy biztosra menjünk a driverekkel), mielőtt tovább mész
6. Nyisd meg CurrentRoot.bat filet
7. Amikor kéri a progi, rakd a telefont MTP módba (notification, usb, stb. ahol kiválasztottuk a Charge only-t), majd várjunk újabb 3 percet, megint driverek fognak települni, amennyiben ez nem történt meg korábban máskor.
8. Nyomj meg bármilyen gombot és kész is vagy. A telefon újra fog indulni, ha megtörtént, Windows-ban a hardware biztonságos eltávolításával leválaszthatod.
Bootloader unlock:
1. Ha készen vagyunk a root-tal és újraindult a telefon, töltsük le Play-ről a "freegee" alkalmazást
2. Az utasítások nagyon egyszerűek, válasszuk az Unlock phone opciót, és a disable lge security-t, majd megkér az app, hogy miközben folyamatban van a cumó, ne nyomkodjuk a telót. Net szükséges, legyen stabil kapcsolatunk, más ne nagyon fusson, ha lehet.
3. Ha jól emlékszem, lehetőségünk van telepíttetni CWM-et és TWRP-t, itt az előbbit választottam, mert úgy tudom, az kompatibilisebb a romokkal.
Ha megvagyunk, teló kikapcs, hangerő fel + power gomb nyomvatart, és bent is vagyunk a recovery-ben.
Itt, ha custom rom-ot telepítünk, ajánlott egy backup készítése, amit a belső tárhelyre meg is csinál (a custom rom is telepíthető innen később).
CM 10.2 + gapps: [link]
CWM recovery-ben a hangerő le-fel gombokkal tudsz lépkedni, leokézni / kiválasztani a menüpontokat pedig a power gombbal
1. Legyen backupod a jelenlegi rendszerről (backup and restore > backup to /sdcard)
2. Legyen felmásolva fenti link alól a cm és a gapps zip-je, pl. belső SD gyökérkönyvtárba
3. Ha ezek megvannak, csinálj egy wipe data / factory resetet
4. Majd egy wipe cache-t és advanced alatt egy wipe dalvik cache-t
5. Ha megvagy, install zip > choose zip from /sdcard, kiválasztod a CM zip-jét és hadd szóljon
6. Amint kész van, mehetsz is a reboot system now opcióra és ekkor indul el az új rendszer először
Néhány kép, amit ma lőttem a cyanogenmod-os G Pro-val a Golf találkozón: [link]
A videok viszont elég gyatrák, jobbat csinál a gyári soft egyelőre, főleg, hogy CM-ben még nincs sajnos autofocus..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Nataniel #329 üzenetére
Pff.. Vegkimerultsegben aludtam el.
Egyebkent baromi egyszeru minden.
A bootloader kinyitasat, ha megvan a root, egy appal tudod megcsinalni. Root utan restartolja magat a telo, aztan letoltod a play-bol ezt: freegee (free verzio is jo, de ha szeretnel adomanyozni a fejlesztonek, akkor a fizetos verzio). Elinditod, ott pedig egyertelmu mindent, kb annyi h ranyomsz az unlock phone-ra.
Majd elfelejtettem 325-re: E988-asom van.
Zack: a freegee progival visszazarhato elvileg, nem probaltam meg, az opcio viszont megvan ra.
-
ßrainiac
addikt
Srácok, fel raktam a cm10.2-t a telóra.
Egyébként is nagyon kiváncsi voltam ra, de a wifi es halozat elvesztese mar nagyon zavaro volt. Azt kell hogy mondjam, hogy semmit sem segitett, igy hardveres problema lehet, vagy a radio verzio nem jo (bar ehhez nem igazan ertek).
bakterka: megcsinaltam a root-ot, valamint a bootloader nyitast is, xda-s leirasok alapjan, teljesen egyszeru volt es hamar ment. Mindjart belinkelem.
-
ßrainiac
addikt
Az iphone tudasban mindent ver, ezt mindenki tudja, csak azert veszunk androidot mert erre van penzunk
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz
Nataniel #296 üzenetére
"LG OPTIMUS G PRO... NAGY..NAGYON NAGY
"
Ne ijesztgesd mar a nepet ilyen alairassal
Most nem nagy szavakat akarok mondani, de amikor haver s3-asat meglattam, azt hittem mini-vel maszkal ujabban (pedig volt nekem is meg iden). Az 5.5 teljesen jo es megszokhato meret sztem es utana tenyleg kicsinek fog erezni az ember egy 4.3-4.8as masik kutyut.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #281 üzenetére
Ahaha, jo lesz ez, jo lesz!
Meg nincs meg a telo, de mar vannak elkepzelesek rendesen
-
ßrainiac
addikt
válasz
bakterka #264 üzenetére
A 4.2-tol ovjon meg az isten, remelem a G Pro-ra egybol 4.4-et adnak (bar azt sem tudni meg h milyen lesz..).
Ha 100k folott vasarolsz telefont, sztem elvart, h ne legyen semennyi keses az animaciokban es az appok betoltesenel. A 4.1 az nagy attores volt ilyen tekintetben, de 4.2 csak ujra belassitotta a rendszert.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #262 üzenetére
Apropo uzemido, 2h23m display-nel jarok es 43% az akksi.
Ha lenne hivatalos CM, feldobnam ra. Az optimus ui-tol nem vagyok elajulva. Nem is igazan hasznalok semmit sztem ami gyarilag jott. Kb. az idojaras widgetet es ennyi. Ja van meg egy jo, widgetbe kirakja a ceges taskokat, ezt nem szoktak tudni a rendszerek es play-en nem igazan talalni ilyet..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #256 üzenetére
Meg kene tudni h min valtoztattak.
Nem talaltam changelogot semerre. Nem is tapasztaltam semmit a telon.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #254 üzenetére
Valoban, koszi! Updatel-eltem is: [link]
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #251 üzenetére
Here you are: [link]
Mondjuk azota valtozott a helyzet kicsit ^^
Mas: fasza lenne egy jol mukodo, sok ficsorrel megtarkitott mobil ph interface
-
ßrainiac
addikt
Egyebkent hogy jon ide a G2 akksi ideje?
Ebben a topicban nem beszelunk miniatur telefonokrol, csak kisebb fajta vagodeszkakrol, nem?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #248 üzenetére
Dekiarj vagyok, nekem mar 10C
241-re valaszolva, nem igazan van hianyerzetem, de egyertelmuen szarabb az akku ido es a mobilnet / wifi jel is lathatoan rosszabb.
Ha nezted a note 2 topicot asszem oda is irtam egy kicsit hosszabb osszegzest a temaban.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #233 üzenetére
Welcome back! Kiralysag, sonyk gagyik sztem.
A tokot a skyphone-tol rendeltem. Itthoni webshop.
-
ßrainiac
addikt
válasz
jooker82 #225 üzenetére
Hat egyelore szeretem, igen.
A taviranyito tokeletesen mukodig, ha lockscreenen nyomsz egy home-ot, egybol bejon es mar kapcsolgathatod is a tv-t.
Sot, erositohoz es meg legkondihoz is be lehet kalibralni
Dobok fel mindjart kepet a tokrol is, amit kb. 900 Ft-ert vettem hozza.
Itt is van:
(A feheret kell nezni
)
-
ßrainiac
addikt
Erre a telefonra hogy fog mar visszaemlekezni az emberiseg?
Az eldzsi amit senki nem akart megvenni?
Az eldzsi aminek a legkevesebb hsz szamu topicja volt?
Sot! Nem is fognak ra emlekezni
En azt mondom, vegyetek ilyet, ha a note 2 tul lassu, vagy ujra vagytok, de a note 3 meg nem elerheto / tul draga
Az optimus G-seknek pedig uzenem, hogy jaaaa tuti nagyon zsir a telotok, de KICSI
Vegyetek Pro valtozatot!!4
(Nem, nem unatkozom, csak.... na jo, de
)
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #221 üzenetére
-
ßrainiac
addikt
@jooker82 te nem veszel ilyen szuper telefont?
Most igy nehany nap hasznalat utan el tudnek kepzelni rajta egy cyanogenmodot. A feloldo kepernyon kivul nem olyan sok jo cucc van rajta gyarilag. A tv tavitanyito meg jopofa mondjuk es hasznos sokszor, mert a telo mindig nalam van (
), viszont a tavkapcsert van hogy fel kell allni.
Neztem a cm oldalon, de nincs meg ra hivatalos rom.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #212 üzenetére
Ne legyel benne olyan biztos, ha egy lg-t vissza kell kuldeni abbol nem mindig sul ki jo dolog (gondolok itt foleg a gsm garikra).
Mostmar neked is meg kell jonnie lassan, nem?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #207 üzenetére
[link] - lol
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #204 üzenetére
Hehe koszi, ot mindenki imadja, tenyleg nagyon jo arc.
Most csinaltunk egy-egy kepet n2 es gpro-val, vegulis nem volt sok kulonbseg volt
Monitoron nem gyakran nezem vissza oket, mert minek, telon kenyelmesebb - ettol meg lehet h elohivva normalis (nem tul nagy meretben) jol neznenek ki. Dehat az n2 sem szuper monitoron, ugy remlik.
"olyan mintha olajfestmény lenne.."
Ez nem tul biztato mondjuk :S utoljara 4x volt ilyen rossz. Az meg a kijelzon is olyan volt xD
Nem ertem miert nehez nekik egy normalis minosegu kamerat belek*rni
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #202 üzenetére
Mindet Cloudy AWB-vel csinaltam, mert maskepp szintelenek..
Homalyosak is nehol, de igy is ISO 100-rol 200-ra allitottam h kevesbe mosodjon el. De 100-on is zajosak sajna a kepek
mindegy, jo lesz most ez egy darabig ^^
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ferenczi Áko #192 üzenetére
10c van rajta de ez vmi kinai eredetu cucc mert a toltoje is adapterrel megy a 220-ba
Nem szeretem megtolteni a telot ilyen swiftkey es hasonlokkal de ismerem, koszi a tippet. Amiota gnex-eztem, soha nem pakolok ra ilyem helyettesito szoftvereket, ott nagyon megszoktam h minden megy ugy ahogy - lathatoan errol nem sikerult leszoknom
Lovok kepeket picasara delutan.
-
ßrainiac
addikt
Kinek van pro-ja meg sracok?
Eleg halott a topic xD
Persze ertem en h a telo tul jo es nincs semmi problema vele
Az amugy milyen sulyos mar h a kettosponthoz lapozni kell a karakterek kepernyon
(persze elo lehet hozni az o betu nyomvatartasaval is, meg a ponttal, de akkor is
)
Videot eddig egyet csinaltam, a minosege nem olyan jo mint a note 2-e, de nem is az autofocus hianyzott ahogy irtak, hanem darabosnak tunik, vagy nem tudom.. youtube enhancements-szel meg erdemes lehet.megnezni, vagy a beepitett stabilizatorral.
-
ßrainiac
addikt
Megvan a telo,nagyon tetszik,foleg hogy a vesszo utan rak space-t (
)
Viccet felreteve nem rossz,de a note animacioi smooth-abb hatasuak.
Egyelore marad, "kijatszom" magam vele,aztan meglatjuk!
-
ßrainiac
addikt
válasz
martin1369 #160 üzenetére
A 4x-re honapokig vagytam, oriasi csalodas volt. Jobban jarsz egy s3-mal. Megeri a + nehany ezret. Ha sok, akkor gnex (ha meg van abbol gyari garis jo aron (hasznaltan)).
Persze, fuggetlen volt. Egy hetig volt meg, haver vette meg, hogy jo lesz az neki.. eladta nehany het mulva, nexus 4-re cserelte.
Igazabol nem volt lassu, a megbizhatosagra mar nem emlekszem..
Gnex-szel jobban jarsz 65 kornyeken szuperjot talalhatsz
-
ßrainiac
addikt
válasz
jooker82 #157 üzenetére
Egy haveromnak volt (sima G), amig nem torte szet, azt mondta, hogy nagyon szereti (meg lett kuldve egy jol iranyzott rugassal focizas kozben, emiatt ki sem tudtam probalni, eleg gyors lefolyasu elete volt a telonak
). Pedig sony "fanboy" a srac! ^^
Tudom h semmi gondod nem volt veluk, ezert is vagyok ovatos, hogyha uj telo vasarlas elott tapasztalatokat olvasok, mert egyesek szerint tokeletes, masok viszont latnak dolgokat.
A 4x kameraja oltari fos volt, soha eletemben akkorat meg nem csalodtam uj telo vasarlasakor. Mondom ezt a tizensokadik android telo utan. Arrol ne is beszeljunk, hogy gyujtotte a port a kijelzo alatt.
Na de ne terjunk el a targytol tulsagosan, van vkinek tapasztalat, vagy esetleg alatamasztas h miert "szar a multimedia"?
-
ßrainiac
addikt
válasz
jooker82 #152 üzenetére
Megmondom oszinten h nem sokat neztem meg utana, de ami a legfontosabb h nem volt ilyen a kezemben. A note 2 elott neztem videokat rola, de teljesen osszezavarodtam - azt hittem h ez a G csak amcsiban pro-nak hivjak xD
Aztan amikor kiderult h a G nem 5.5, akkor vettem a note-ot (itthon meg nem volt akkor Pro).
Mindegy, most kinótoztam magam es mar itthon is kaphato a Pro, ugyhogy kiprobalnam ;P
Most akkor kell felni vagy nem kell? En soha nem szerettem a samut, de gnex, s3 es note 2 utan kifejezetten megbizom benne. O2x-em volt aztan 4x hd, mindketto egy borzalom (ha jol emlekszem, ezeken te is vegigmentel mar
), ezek utan a gnex akarmennyire sem nagy szam, ezerszer jobb volt. Emiatt vettem a tovabbi ket samut is.
Ez a G Pro viszont most nagyon csabit vissza az LG-hez, akivel tul sok jo tapasztalatom nem volt meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest