- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
Azért mondjuk Sony a Samsunghoz képest nem annyira jó makróban szerintem.
Pedig nem vagyok egyik fan sem.
Nyáron próbálgattuk erősen ,Xperia ZL ,Xperia Z1 vs Samsung galaxy S III, Note II.
Annyi hogy természetesebb ,valósághoz közelebb állót képeket csinált a Sony, a Samu túlszaturált színeihez képest.
Nah meg a jó öreg dedikált kameragomb a Sonykon!
Hogy ezt a többi típus miért hagyja ki???
De makróban elvérzett mind két Sony a Samuk mellet..
Ilyet használtatok már?
[link] -
Bobm
tag
Ja igen a telefon is elkelt közben. Nem itt az oldalon egy másikon. olx.hu (nevet nem szeretnék írni hogy hívják az új tulajdonost :-) ) 77E Ft sajnos többet nem bírtam ki csikarni belőle.
. Az utód pedig 1+1=64 vagyis ismertebb nevén oneplus one :-)
Nagyon jó volt LG tagnak lenni. Csak hát az a fene kíváncsiság, meg hát a CM szabadsága. S3-on nagyon meg szerettem azt a rendszert szóval nem lesz ismeretlen a rendszer. Most is az utolsó sorokat is az LG telefonról írom.
Aki pedig ezen a telefon vásárlásánál töri a fejét azt csak biztatni tudom hogy vegye meg.
Ha még a telefonnal való kapcsolatban valakinek még kérdése van annak bármikor szívesen segítek. Ugyan úgy folyamatosan figyelem tovább a fórumot. -
Bobm
tag
Hát én is voltam 1 hónapja több GSM-ben is de mindegyikből ugyan úgy jöttem ki, egyik sem tudott elfogadható árat mondani. 60E Ft-ot akartak volna adni érte szinte minden hol.
-
Árpi001
senior tag
Aham,köszike!
Ma is tanultam valamit.
Ezek frankok,persze a lencsével készültek szebbek,de ezek bőven jók a mindennapokhoz! A gyerkőcökhöz gratulálok!
Nem vagyok nagy fényképész,csak elég sokat szoktam kattintgatni a mostani telommal is,pedig elég gyatra szegény.
Köszi a képeket még egyszer,sokkal könnyebb így véleményt alkotni ha már csak egyszer volt szerencsém a telohoz Madcat jóvoltából...
Még egy hülye kérdés:nem kényelmetlen ha gyors gombbal fotózol,mármint exponáláshoz nincs hülye helyen? -
Vegyedvigyed
csendes tag
Igen, nekem sem tűnt fel semmi változás valószínű egy apró javítás volt.
Megkérdezhetem te melyik lg pc suitot használod mert nekem a 4ik kiadás nem tudja rárakni a frissítéseket, nem ugrik annál tovább ,hogy kapcsoljam a telefon csatlakozását pc suit-ra. De a zenéket ezzel rakom át a frissítéseket meg az lgmobile support tool-al.Meg van oldva csak...
-
Matutitu
csendes tag
Nekem 986os van, pontosan: E98610i
Jó kisiskolás módon minden nap nyomok neki egy frissítés ellenőrzését, de eddig mindig közölte, hogy ez a legfrissebb, kb. nyugodjak már meg
Egyébként a linkelt oldalon mit kellene látni? Ott a magyar, de hiába kattintok rá, hirdetés jön csak fel, de az dögivel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest