- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-htp
tag
válasz
Ferenczi Áko #1282 üzenetére
Van hozzá gyári akksi:http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_akkumulator_tolto/akkumulator/huawei_akkumulator/lg_e980_optimus_g_pro_gyari_akkumulator_li_1980994658.html
-
5-htp
tag
Nem tudjátok,hogy van már a G PRO-ra 4.4-es ?
-
5-htp
tag
Mitől lehet az,hogy mostanában 4-5 óra alatt tölt fel a telefonom? Van,hogy 1,5 óra de ez egyre ritkább.
Néztem a csatlakozásokat de nem láttam semmi eltérést. Meg kéne próbálnom másik töltővel de nincs.
A nejemnek LG G2 je van de annak 5V 1.6 A van ráírva. A G Pro nak meg 5V 1.2A .Számít szerintetek ,hogy nem egyforma az amper szám? -
5-htp
tag
A G Pro-ra mi a legfrissebb android verzió? Nekem 4.1.2 van szoftver verzió E98610e. Vissza kellene valahogy tenni a 10d-t de nem tudom,hogy kell.Amióta frissítettem nagyon merül.
-
5-htp
tag
Az Android verziót sem tudom frissíteni. Biztos én vagyok buta hozzá de mindig azt írja ki,hogy a legfrissebb verziót használom...Android verzió 4.1.2 ...Szoftver verzió E98610d
-
5-htp
tag
Szeretnék a telóra egy mkv filmet feltenni ami 8.5Gb .Nem engedi.Miért lehet ez? Azt írja ki,hogy meghaladja a méretkorlátot.
-
5-htp
tag
válasz
Nataniel #707 üzenetére
Köszönöm a válaszokat ! Beszéltem a szervízzel,azt mondták,hogy vigyem be de szerintük ez nem befolyásolja a használatot.Amúgy sajnálnám ha most beadom és még nagyobb bajjal kapnám vissza(tapasztalat).Nagyon szuper teló egyébként.Az akkumulátor teljesítménye az L9-hez képest döbbenetes!
-
5-htp
tag
Segíthetne nekem valaki. Még mindig ugyanaz a gondom
.
Ha pl netezek és nincs a képernyőn szöveg vagy kép,szóval teljesen világos és üres a kijelző,akkor a közepén kb.3cm átmérőjű körben világosabb a kijelző.Ott feltűnőbben. De egyébként nem homogén ilyenkor a kijelző,máshol is látszódik ilyen foltszerű valami,olyan mintha koszos lenne kissé a kijelző. A nejemnek G2 van és ott is hasonló az effektus de neki nem olyan feltűnő Most szerintetek ez az IPS kijelző sajátossága vagy az én telóm ilyen vagy én veszem ezt ennyire komolyan?
Nézze már meg légyszíves valaki,hogy az övé milyen.Köszi. -
5-htp
tag
válasz
eladogeppc #700 üzenetére
Én nem találtam ilyet. Folyamatos vaku van csak videózáshoz.
-
5-htp
tag
Nekem 1.2A a töltő.A Tied?
-
5-htp
tag
Nektek is sokáig tölti fel az akksit? Nekem 3.5 óra.
-
5-htp
tag
válasz
migabi24 #691 üzenetére
Most vettem a készüléket,szóval majdnem 2 év garancia van rá.Az a gond a javíttatással,hogy ha beadom akkor szinte biztos,hogy nem új és hibátlan kijelzőt raknak bele,hanem egy olyat amit már másik készülékből kivettek egy más jellegű hiba miatt(ez tapasztalat is,meg ismerős dolgozott mobilszolgáltató szervízben...)
Az L9 nél is ez volt.3×volt 1 év alatt szervízben.Már 4.alkalommal nem adtam be mert meguntam,hogy mindíg más hibával kaptam vissza.Először volt egy iszonyatos szürke folt a kijelzőn,utána visszakaptam akkor meg a közepén rikított egy nagyon fényes fehér folt....megint beadtam ekkor hogy hogynem netezésnél vibrált a kijelző.....Ez addig ment volna amíg le nem jár a garancia -
5-htp
tag
Három hete használom a készüléket,gondoltam írok a tapasztalataimról.Előtte Lg Optimus L9-em volt,csak ahhoz tudom hasonlítani.
Amit szeretek benne:
1.Kitűnő akku idő(az L9-nél 1 nap ennél ugyanannyi használat mellett több mint 2 nap)
2.Nagyon gyors,nincs akadás,nincs fagyás
3.Az anyagminőség szerintem kiváló,van súlya a telefonnak,nem recseg.
4.A hangminőség is sokkal jobb mint az L9-nél.
5.A kamera nagy ugrás az L9-hez képest.Nagyon szép képeket tudok vele lőni.
6.A gyári tok nagyon tetszik! Nem tudom,hogy csinálja de nem kell feloldani a képernyőt csak kinyitom a fedlapot és kész...
7.A kijelző gyönyörű ! 50%-on használom .Az L9-nél 70% volt.Ez ugyanazt a fényerőt tudja 50%-on.Közvetlen napsütésben is jól látható.
Valami azonban nem tetszik:A kijelzőn észre vettem egy furcsaságot.Ha teljesen fehér a képernyő,akkor a kijelző közepe kb.3cm átmérőjű körben fényesebb.Nem tudom,hogy ez most valami gyártási hiba,de eléggé lehangoló ha azt nézzük,hogy egy 150 000Ft értékű készülékről van szó. -
5-htp
tag
6.napja megy a teló egy töltéssel.Mondjuk nem sokat piszkálom....még(időhiány).
-
5-htp
tag
Egy érdekes dolog...nyomkodom egy fél óráig a telefont,de mindig 100%-ot mutat.Most töltöttem fel először de nem merül az akksi. Érdekes....
-
5-htp
tag
Megjött a telefon!!!Kaptam hozzá eredeti tokot ingyen a Telenortól! Döbbenet gyors a készülék! A kijelző mindent felülmúl! Majd írok még...
-
5-htp
tag
válasz
Ferenczi Áko #670 üzenetére
Nem valami népszerű a készülék.Lehet mondani,hogy mert biztos nagy és ezért nem keresik,de ott van a Huawei Ascend Mate ami nagyobb .
Egyik ismerősöm dolgozott valamikor az egyik mobilszolgáltató szervizében és ő mondta:"El ne gondold már,hogy amit online rendelsz készüléket az teljesen új!" Utána kifejtette,hogy amiket visszaküldenek telókat azokat nem akciózzák le hanem szépen küldik tovább másnak hátha neki még azzal a pici hibával is jó lesz.
Van aki beletörődik,hogy hibás darabot kapott. -
5-htp
tag
23.-án jön meg a készülék.Remélem nem faragok rá....
-
5-htp
tag
válasz
Ferenczi Áko #629 üzenetére
Köszönöm a választ! Szerintem rendelem is ma!
-
5-htp
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Szeretnék magamnak egy szép nagy kijelzős telót de nem merem addig megvenni míg nem kérdezek pár dolgot olyanoktól akik már használják.Miért nem annyira népszerű ez a GPro?
A G2-t is nézegetem de egyszerűen nem hiszem el,hogy 16Gb a szabad tárhely amiből a rendszer 6gigát lefoglal,és mégis veszik.
A Telenornál láttam a G Pro-t .Ha megrendelem és nem jön be,vagy valami hibás darabot kapok,akkor visszaküldhetem?Van kijelző védő fólia rajta gyárilag?Szokott pixelhiba gond lenni?Ha pixelhibás akkor kicserélik? Online rendelném egyébként.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- TV antenna és jelerősítés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest