Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
WOT-H-A-C #10815 üzenetére
A hangnemet nem tudom, nem hallottam. Ha úgy van, ahogy mondod, és nem megengedhető, természetesen az rossz pont a szerviznek. De ha te tudtad, hogy létezik egy ilyen (továbbra is sufni) megoldás, és meg is csináltad, akkor egyáltalán minek telefonáltál be nekik? Elég trollkodás-szagú.
Ha én egy hivatalos szakszervizben dolgozom, és tudom, hogy a kérdés megoldásának nincs hivatalos útja, akkor igen, azt mondom, hogy ilyen nem létezik. Ellenkező esetben, ha azt mondaná a szerviz, hogy "xy fórumon írnak egy leírást amiben össze tudsz házilag dobni messze nem támogatott dolgokat", majd elbarmolod a telefont, jogosan jönnél, hogy "de a szerviz meg azt mondta, hogy...". Aztán meg fentről a szervizest veszik elő, rendszeres ügyek esetén meg netán az LG mondja azt, hogy "köszi, akkor ti eddig voltatok a mi szakszervizünk".
Ha magánemberként, a saját számomon keresel meg, az már más kérdés (elhiszem, hogy az illető ott sem tudott volna érdemi választ adni), de itt nem is ez történt.
Gondolkozz a szerviz fejével is, ne csak azt vedd figyelembe, mi oldható meg házilag / közösség által, nem szakszerű úton.
Plusz, az is kérdés, hogy konkrétan melyik szervizhez is kapcsoltak, mivel emlékeim szerint van néhány, és nagyon eltérő minőségben dolgoznak (ez gondolom, a hozzáértés szintjére is kivetíthető).
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest