- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arak95
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni a rootoláshoz. Próbáltam már sok mindent, kezdve a RootGenius-tól kezdve a Motochopperen át, de egyik sem működik. Vagyis megkapom a root-ot, de mikor megpróbálom használni a SuperSu-t (ezt magától rakta fel) akkor kiírja, hogy a SU bináris nincs telepítve. Tegnap megpróbáltam vroot nevű programmal, ami letörölte a SuperSU-t és felrakott helyette valami kínait.
Nem szeretnék nagyon sokat kontárkodni a root jogommal, csak a CleanMaster sokkal hatékonyabb, ha van root engedélye. (A CleanMaster is látja, hogy van root a telefonon, de mikro engedéylezni kell, akkor a SU program nem látja a kérést)A telefont 5 hónapja vettem T-Mobile-nál és Android 4.4.2-es rendszerrel. A szoftver verzió: D50520b-216-30
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest