- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noda10
tag
Még nem próbáltam, inkább le is töröltem a Runtasticot. (Fél év alatt megszoktam már, hogy nélkülöznöm kell bizonyos alap dolgokat. mint pl. a GPS...) Meg most örülök, mint majom a farkának ennek a részeredménynek is, kicsit távolabbi projekt a GPS utánaolvasás. Gondolom a kamera rosszabb fényben értékelhetetlen teljesítménye menthetetlen...)
-
Noda10
tag
Persze. Beütöd a telefon tárcsázó felületén ezt a kódot: 3845#*880#
Felugrik egy menü, abban kiválasztod alul az MLT menüpontot. (Elég hosszú a lista, szóval kell görgetni rendesen.) Arra katt. Itt az opciók közül pedig kiveszed a pipát az egyetlen helyről, ahol van.
Én ezek után nyomnék egy factory resetet, és a Nova Launcher feltelepítését is a helyedben, hogy teljes legyen az eredmény. (Lehet, hogy a Factory resetnek meg kell előznie ezt a kikapcsolást, mert az visszaállítja.)
-
Noda10
tag
Kis keresgélés után ezt találtam. Kipróbáltam, most még tesztelem, de gondoltam berakom, minél hamarabb. Sokan kommentelik utána, hogy nekik segített.
„LG seems to have included a snooper app "MLT" which per default is enabled, and probably serves purpose to help LG remote support, but it tries to track all your activity and logs GPS position together with the details gathered, and that includes calls, apps starting, removing etc...
all data is collected and placed on /mpt partition, it seems not to be per reboot, but actually kept during flash and upgrades.
i sugges you disable this(maybe already is on 4.0.3) MLT.apk + MLT.odex and reboot or disable in hidden menu (3845#*880# -> MLT -> disable)
why track all your moves on the phone, and basically make it slow as well?
btw, this is also on 4.0.3, and not only on latest 4.1.2 stock.”
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187920
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest