- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #1678 üzenetére
Mert alaposan elszúrták a 2x-ben. Szoftveresen házilag lehetett rajta csiszolni, de az SGS1 wolfsonja + voodoo hangzását azóta se tudta telefon überelni, az S3 sem. Nem minden a wolfson chip alkalmazása, ha nincs megfelelően implementálva (meg ugye wolfsonból is van több féle).
-
R2D20208
addikt
válasz
jooker82 #1649 üzenetére
Ami legelőször lett linkelve, mert utána írta a kollega, van már másik is. ( Baltics )
Stat bárban a dátum mellett volt settings ikon előtte is ?
Nekem tuti nem volt Crome amikor vettem.
Hangvezérelt fotózás volt alapból ?? " Mondja : "Cheese"kép készítéséhez. ??
(#1644) Bossi egy egész napig nem romoltam !
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
jooker82 #1643 üzenetére
Fement, minden ok volt . Nem akart PcSuite módon kívül mást a az USB csati. Mindig visszaugrott. Kipipáltam mindig rákérdez . Erre FC. Restartot akartam nyomni, elgondolkodott rajta ( valami nem tetszik neki ) Akksi ki / be restart. Elindult, most ok a csati ( USB ). Nem volt sok időm az alap FW - t kielemezni, de ennél Antutu egy jó 600 ponttal kevesebb elsőre. ( ami nálam semmit sem mérvadó ) De frankón hasít a dolog. Overscroll van alapból ? Mert akkor nem vettem észre. Statusbarban volt a settings ikon ? Akkor azt sem. Van egy Crome böngésző, mást nem tudok még.
Régiót hol sasolok ?
ui : javítottak a képernyőzár simaságán. Szépen végigfut hullámként. ( ha beképzelem sorry
)
-
R2D20208
addikt
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #1572 üzenetére
Csak sajnos nem ez a "halottság" oka. Ha olyan xda-s támogatottság lenne, mint -ha már pont fel lett hozva- a samsung, de mondhatnánk a htc-t is esetén, akkor hidd el itt is lenne bőven próbálgatva minden amit csak nem szégyell az éter, akármilyen is a gyári szoftver.
Le vagyok maradva pár héttel, de legutoljára amikor néztem még se visszafordítható root, se nyitható bootloader nem volt. -
p06
senior tag
válasz
jooker82 #1572 üzenetére
A többire se azért csinálják a custom Romokat (sok esetben romokat) mert annyira rosz a gyári, hanem mert már a régi szériából vannak fejlesztők akik már a megjelenéskor elkezdik csinálgatni a sajátot, és sokan szeretnek kisérletezgetni.....
Szóval ez inkább előny mint hátrány
-
R2D20208
addikt
válasz
jooker82 #1559 üzenetére
Nagyon bejön ! Sokévi S / S2 / S3 / One X után is egyenlőre !Rezgést ehet beállítani. Írtam neked PÜ - t , hogy kéne nekem valami lépésről lépésre leírás, root, és a legfrisebb magyar nyelvű FW felrakásához, vagyis a legajánlottabhoz. Ma frissítettem a dolgot, V10b JUN-11-2012 került fel. Szóval mi az ajánlott ?
-
DjOrfeus 2
csendes tag
válasz
jooker82 #1536 üzenetére
Energiatakarékossági beállítások Androidon
Annak érdekében, hogy egy töltéssel minél hosszabb ideig tudd használni a Androidos mobilodat, érdemes lehet odafigyelni néhány dologra:feleslegesen ne legyenek bekapcsolva olyan funkciók, amiket éppen nem használsz, pl. GPS, Bluetooth, Wifi. Ezeket legegyszerűbben a felül lenyitható gyorsmenü segítségével tudod ki/bekapcsolni, vagy a kezdőképernyőre helyezhető Energiagazdálkodás nevű widget-tel.
a háttérben ne fussanak olyan programok, amikre már nincs szükséged, ha befejezted a használatukat próbálj meg kijelentkezni a programból (pl. Skype vagy Google Talk esetén), ahol pedig nem lehet, ott fejezd be a folyamatot az Alkalmazások között található Feladatkezelővel. A Feladatkezelő szintén megnyitható widget-tel (Programfigyelő a neve).
a RAM-kezelőben töröld néha a memóriátezt találtam de nekem nincs program figyelő ebbe a hiper szuper szarba : ))))
-
DjOrfeus 2
csendes tag
válasz
jooker82 #1536 üzenetére
hát azt én sem találom de befosok működik tökéletesen a hangfelismerő és ha market en kimondod keresésnél amit keresel simán rátalál és böngészüben is fut néha hibával becsukja az ablakot de müködik magyarul haladunk a 22 ik századba : ) bár erre a progira nem mert fingom nincs mit kéne kerestetni
-
fogtunder
nagyúr
válasz
jooker82 #1525 üzenetére
én átcseréltem fehérre egy pár hete, nem koszolódik jobban, mint a fekete. viszont a hátlap recéi között fel tud gyűlni az izzadsággal keveredett por idővel, nedves törlőkendővel könnyen tisztítható.
a kapacitív gombok viszont napfényben a fehér háttéren nem igazán látszanak, de azt úgyis érzi az ember 1 hét után.
-
dorka16
aktív tag
-
dorka16
aktív tag
válasz
jooker82 #1491 üzenetére
Lehet mozgatni de visszaugrik oda ahol volt. Előre hátra tekerő szintén ugyan ez. MX Playert meg BS Playerrel is próbáltam.
Akkor megpróbálom ezt a DICE playert.
Más. Ha a PC-ről akarok alkalmazást felrakni a telefonra akkor az indítófájlt melyik mappába helyezzem? Mert az .apk mappába hiába raktam be őket. Ha a Play áruházból töltöm le ugyan azt akkor szépen működik. -
ganye
csendes tag
válasz
jooker82 #1473 üzenetére
nekem semmi bajom az lg-vel, ezért is vettem meg ezt a telefont
Amúgy én se vagyok oda a tokokért, főleg hogy nagyon eltalált formával rendelkezik a 4x, csak azért féltem. Fóliát meg bőrtokot tutira kap, de a bumperek is nagyon olcsóak, tuti lesz itthon ha mégis úgyvan hogy kell...
-
ganye
csendes tag
válasz
jooker82 #1471 üzenetére
HTC One X ellenében választottam, az s III nem is jön be annyira, azóta olyat is próbáltam már, nem találtam olyat ami megérné nekem a felárat, sőt. Nagyon jó kis telefon ez, nem csalódtam benne, az ár érték aránya is verhetetlen, egyedül az zavarhat be hogy LG, de akit ez nem érdekel az szerintem erre X-elt, ezért van ekkora hiány belőle. De talán ha ilyen szépen fogy akkor marad a folyamatos támogatás, meg jön a jelly bean. Reméljük a legjobbakat.
az ebayest pedig csak példának hoztam, hogy a fekete alig észrevehető pl.
-
kontrabass
csendes tag
válasz
jooker82 #1342 üzenetére
Értem amit mondasz és köszönöm a segítségedet sajnos nem itthon tudtam ki próbálni hanem bécsben voltam tegnap és ott volt szerencsém amúgy szerintem nagyon jó kis telefon pont 1 hónap múlva jár le a 2-év hűségem és venni szeretnék teló csak nem tudom melyiket vegyem az lg 4x hd-t vagy s2-t tudom hogy az s2 nem egy mai darab de azért elég jól meg csinálták, így hát bizonytalan vagyok a döntésben hogy melyiket válasszam, esetleg tudsz valamit ajánlani tapasztalatból segítségül...
-
kontrabass
csendes tag
válasz
jooker82 #1340 üzenetére
Tehát akkor be lehet állítani hogy egyből meg jelenjen a kis kocka négyzet a kijelzőn az autófókusznál csak azért kérdezem mert tegnap media márkban ki probáltam és ott mikor a fényképezőjét néztem akkor nem jelent meg a kis kocka csak ha meg érintetem a kijelzőt gondolom be lehet állítani hogy autómatikusan meg jelenjen a fényképezön belül ..
-
zack
nagyúr
válasz
jooker82 #1298 üzenetére
Szerintem az ár jelen esetben nem oszt vagy szoroz. Többet nyomna a latban, ha a rommerek ontanák a custom romokat, és lenne megfelelő támogatottság.
Ez azért többet ér pár ezer forint ár csökkentésnél.
Persze ez még nagyon az eleje... De ha szeptemberben sem lesz rommer illetve fejlesztői szinten mozgolódás, akkor ez a tipus sokak életéből ki fog maradni...CM10-et használok ami 4.1.1 rendszer, "Project Butter"-t kivéve, mert ezt őrzik még, mint a hímes tojást...De ha nem lenne ez a sok lelkes fejlesztő, most nem használhatnék Jelly Bean-t. Ezért ez a része egy adott tipusnak szinte az egyik legfontosabb.
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #1296 üzenetére
Nézd, minek vannak a tesztek ha nem arra, hogy legyen valami kép a készülékről? Nem egy forrásból szűrtem le amit írtam, valamint azt is mellé tűztem, hogy ettől még nem lesz rossz az LG IPS-e, csak vannak tulajdonságai amiben elmaradhat. A színekre meg írtam, hogy egyénfüggő a dolog.
De legyen igazad.Bossi: így van, ez az előnye a dolognak.
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #1293 üzenetére
Olvass teszteket. Több helyen írták, hogy nincs a gg-al egyberagasztva az lg kijelzője, így a nagyobb távolság miatt nem olyan jók a betekintési szögei, meg a napfényben való olvashatósága. A színek is másak, a OneX-nél élénkebbek (nem túlszaturáltak), de ez már megint az egyéni preferencia kategóriája.
-
zack
nagyúr
válasz
jooker82 #1243 üzenetére
Túlszárnyalja? Játékokban? És mégis melyikben?
Mert eddig nálam 1 játék se röccent még meg.
Majd ha lesz 4 magos optimalizálás, majd talán akkor, de akkor is csak úgy, ha az effekteket felhúzzák, ill. bővítik, mert a jelenlegi grafikai szinthez bőven elég 2db 1,2Ghz ketyegő mag. -
zsoltinfo
csendes tag
válasz
jooker82 #807 üzenetére
Hahó!
Ez az én bejegyzésem volt!
Már mutatom is a 4.1.1-es Optimus 4x HD-t:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdcMZMRQdqo&feature=player_embeddedA telóról meg eddig csupa jókat tudok mondani.
1 nap átlagos használatot bír az akku. Gyors, gyönyörű színek, praktikus szolgáltatások (önmagától lenémítja a készüléket egy általad megadott időintervallumban), hangos sms írás (angolul persze), quick memo stb.
A Tegra 3 tényleg melegszik rendesen, de télen jól jön majd!
A kamera is jó, nem Sony minőség (korábbi telóm), de amire általában kell, ara bőven jó. Egy fekete pont a kihangosításnál nagyon torzul a beszélgetés, olykor felismerhetetlen az ismerős hangja és amit mond! -
JulesC
tag
-
darugep
csendes tag
válasz
jooker82 #1114 üzenetére
A Tool progival simán felmegy a telepítés. Mivel kb 4 évente cserélek telót, ezért gondolhatod, h mennyire komplikált (a frissités gonmbra kell csak rányomni) ha én is simán megoldottam. A teló gyakorlatilag a T-s kijövetele óta van meg, de nem tudtam érdemben hozzászólni a dolgokhoz (sőt most is innen szedek infókat meg pár külföldi site-ról) mivel ez az első okostelóm. Hogy érdemben valamit reagáljak, nem vettem észre semmi extrát, eddig is jól működött a teló és jelenleg is pöpecül. A kamera kérdés amit sokan kifogásoltak azt tesztelni nem tudtam, mert kevés és főleg sötét helyiségekben kameráztam pár rövid felvétel erejéig, de ott az autófókusz probléma nem jött elő (tv-re kilőve sem). Egyébként a telóban ez a része engem nem izgat, mert általában fényképezésre és fotózásra is erre való cuccot használok. A fényképezéshez annyit hozzátennék, hogy hiába szuper bármelyik teló képalkotása, a mélyélesség ezeken nem fog előjönni (ezek tipikus komptaktokra hasonlítanak.
-
Jonny99
tag
válasz
jooker82 #1088 üzenetére
Értem már mire gondolsz
de az nem letiltja, hanem leállítja az aktuális folyamatot, gondolom arra gondolsz amelyik az eltávolítás mellett van.
Azzal meg az a probléma, hogy általában a rendszer a leállítás után vagy a gyorsítótárazott folyamatok közé rakja, vagy kis idő múltán újraindítja valami oknál fogva.
Sajnos ez nem automata tehát ha használod a készüléket folyamatosan, akkor állandóan egyesével le kell lőnöd a folyamatokat, ami nem túl kényelmes. Én valami olyan task manager programot szeretnék végre, ami tudja pucolni mind a futó mind a gyorsítótárazott folyamatokat, mellette be tudom állítani a fix, működéshez illetve számomra szükséges futó processzeket, a többit meg automatán kilövi ha nem használom, mondjuk 2 perc inaktivitás után.
Ezt az utolsó kritériumot pl Motoroláék nagyon tutin megoldották, mert létre tudtál hozni egy black list-et és be tudtad állítani, hogy az azon szereplő processzeket a képernyő kikapcsolása után 2 perccel állítsa le. Azok pedig inaktívak maradtak amíg újra el nem indítottad őket.Huhhh azt hiszem kicsit túlzásba vittem
-
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #1079 üzenetére
Namost GS1 tulajként azért megjegyezném, hogy a root itt eltűntethető, feltételezem ez más készülékek esetén is így van. A titanium nem kilövésre, meg jegelésre kell, ilyet még az 512Mb RAM ellenére sem használtam sose. Arra kell pl. hogy ha lementem a 30-40-50-80 akármennyi appomat, akkor azt ne 1esével kelljen (ezt tudja a pro verzió, nagyon sok egyéb mellett), valamint a visszaállítást (batch művelet). Szóval persze, ha jól megírták a szoftverét, az tök jó, mert pl. a Samu ezt nem volt képes 1 év után sem megtenni a "nagy csúcskészülék GS1" esetén sem, és kevésbé lenne egyébként szükség root-ra, de zámomra az előbbiek miatt mindenképpen kellenne. Ennyi erővel vehetnék ifost vagy winfost vagy butafont is, nem?
Nem tudom, az én GS1-emen megfordult már pár rom, kernel, stb. de az imeim sosem mászott el. Csak tisztán root-tól meg szerintem főleg nem fog.
-
Jonny99
tag
válasz
jooker82 #1040 üzenetére
Tés vagyok az LG PC Suit-al felejtős, mert kb minden próbálkozásra kilépett mentési hibával.
Kicsit utána olvastam és az LG oldalán van egy [ LG Mobile Support Tool] program amivel gond nélkül frissített a telefon.
Eddig semmi probléma, sem fagyás, sem lassulás minden tökéletes, kivéve a fényképező, amin ugye még egy kicsit dolgoznia kell LG-éknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest