- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
lafaty80 #2026 üzenetére
Na még egy S3 tulaj
(#2025) FragMaster vágjál tönkre egy szakmai Topicot, ahol még eddig vita sem volt. Grat !
(#2028) giorgio"a főzött romokkal meg az a baj, hogy kevés kivételtől eltekintve pont azzal szívatod magad, amire a nagy cégek alkalmaznak mérnököket, mégpedig bugokkal szenvedsz. csináltam én is, most már többet ér a stabilitás és a gyorsaság. ami nem egyenértékű azzal, hogy az ember tojik bele, mi fut a telefonján. Hatalmas +1 !
-
Bossi
őstag
válasz
lafaty80 #877 üzenetére
Szia,
ezt értem "Nem akarok mindenhez külön eszközt venni " és ezzel én is így vagyok de, ezekben a készülékekben lévő kamera/fényképező nem lehet= külön HD kamerával és külön fényképezőgéppel ezt meg kell érteni ...persze ne legyen gagyi de, szerintem nem is az.
"Csodákat is lehet várni és tapasztalani lásd Nokia N8, PureView 808" semmi sem lehet tökéletes akkoriban ezt írták az N8-ról"De nem szabad figyelmen kívül hagyni a hiányosságokat, az egyelőre elég döcögős böngészőt, a többiekhez képes alacsony felbontású kijelzőt, a készenléti kijelző megvalósítása és testreszabhatósága macerás, sok menüpont kapcsán pedig azt éreztem, hogy lehetne ezt egyszerűbben is. A magam részéről talán egy kicsit erősebb processzort is elvártam volna" ekkor 2010-ben a készülék 150HUF volt tehát a 4X árával azonos
eddig nem sok "tökéletes" készüléket alkottak a gyártók...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
lafaty80 #877 üzenetére
Látszik, hogy nem jól mérte fel a fényviszonyokat SGS3. Azt a képet nem kiszínezték, hanem így sikerült. A Black-em is sorozatosan csinál ilyen tévesztéseket. De hát egy mobiltól valóban nem várhatunk csodákat. Természetesen tudom, hogy az SGS3 kamerája sokkal jobb mint a 4X HD-é, de hogy mekkora a különbség az elkészült fotók között, csak akkor derül ki, ha egy jó mobil fotós teszter majd részletesen kivesézi a két telót. Lásd a tegnapi logout-os bejegyzést a HOX vs SGS3 esetében. Ott teljesen fel lett térképezve a két cucc képessége, és látszik hogy mekkorák a különbségek a lehető legtöbb helyzetben, fényviszony mellett.
Ilyen kellene itt is.
Nekem egyébként gyanús ez a 4X, az az érzésem, a fenti képre nézve, hogy tudna ez többet is, csak valahogy a szoftver oldalon elszúrtak valamit. Ezért mondtam, hogy hátha a frissítések majd javulást hoznak.
Abszolút a legjobb telefonnak tartom egyébként a 4 magosok között (persze ez szubjektív), a kamerát leszámítva. Ha belevesszük akkor elvérzik nálam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged