-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
válasz
#84221696 #3959 üzenetére
gondolom azért előtte átgondoltad, hogy mit csinálsz, és hogy ez nem egy samsung telefon?
ott semmi probléma nem lenne, de itt... reméljük valaki tud segíteni
gondolom így csináltál mindent
nem tudod előhívni a cwm recoveryt?
-
toto0569
addikt
válasz
#84221696 #3949 üzenetére
ez a forráskód lesz amiből csinálta az LG a ROM-ot a= Alfa ,szerintem a főzött romokat ebből lehet elindítani.Egy hozzá értő okosabb választ tud adni erre.
Ja.biztos most már nem érdekes,mindenki azt hoz ki belőle amit akar csak a szerzői jogokat tartsák be.Jön a JB. de 2013. 1 negyed év messze van...
és december 21....Maja naptár vége...
-
kontrabass
csendes tag
válasz
#84221696 #3813 üzenetére
Szuperek a képek, te hogy szoktál vele fényképezni már az autófókuszálásra gondoltam, hogy röviden meg érinted a kamera ikonját vagy középen érinted meg a kijelzőt és úgy lövöd a képet, azért kérdezem mert nem tudom hogy ha csak megérintem csak a kamera ikonját akkor is fókuszál vagy csak ha középen meg érintem.Hogy lehet a legjobban fényképezni vele mit tanácsolsz...
-
jooker82
nagyúr
válasz
#84221696 #3359 üzenetére
L9..
Kis igazitások vannak rajta,meg kamerával vezérelt 64 nyelvű forditó...vagypl.,ami itt 1.20-nál látható,hogy az effekteket már ott mutatja a beállitásnál. A kezdőlap ikonjai is mások... A G-ben meg még nagyobb újitások vannak..Qslide,fektetett menü nézet, kép,üzenet nagyités ujjal..stb
-
jooker82
nagyúr
válasz
#84221696 #3357 üzenetére
Nekem sincs semmi baj a telóval,de én már akkor jobban örülnék,ha a 4.1.2 jönne,de szerintem,csak jövő év elején várható...
Inkább az lenne a jó,ha egy olyan frissitést kapnánk még ez évben,mint a G kezelőfelülete...90%,h kapunk egy hasonlót,mert a kissebb teljesitményű L9- is komolyabbat kapott,mint a 4x-ünk...De az L9-et még perpill nem kapni.. -
ßrainiac
addikt
válasz
#84221696 #3173 üzenetére
Virit rajta a feher, mint allat, ezt ha jol lattam xda-n mar javitgatjak (de en nem akarom egyelore mokolni mert arra ott volt az o2x ^^) amikor egyet vilagositok rajta hirtelen no az egesz fenyero, nem erteni h milyen lesz a kep.
Tybsen: egyelore annyira engem sem erdekel a frissites, amig minden megfeleloen mukodik. Most ment fel elobb mindket update, eddig toltodott, aztan megnezem a kamerat ujra hogy jo-e. A videozas egyelore semmivel se jobb o2x-nel ha nem rosszabb..
-
jooker82
nagyúr
válasz
#84221696 #3087 üzenetére
Sajnos,én ehhez nem értek..
Amit tudnunk kell,hogy a 4x-be nincs Glonass,Gorilla Glass1 van benne és 550 NIT fényerővel bir..Nem is baj,h csak az 1-es GG-t tették bele,a 2-esre sokan panaszkodnak,h jobban karcolódik,meg mivel véknyabb,igy hamarabb megreped..
Az 550Nit fényerő,pedig kb 250-el több,mint az amoled fényereje..
Glonass,az majd az L9-be lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged